PORKNOGRAPHY

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
aljawn
Δημοσιεύσεις: 6425
Εγγραφή: 19 Απρ 2019, 20:19
Phorum.gr user: aljawn

Re: PORKNOGRAPHY

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 06 Νοέμ 2019, 13:51

Ερμής έγραψε:
06 Νοέμ 2019, 13:35
Maspoli έγραψε:
06 Νοέμ 2019, 05:55
Το χοιρινό είναι πεταμένα λεφτά. Δεν αξίζει.
Το είχα κομμένο για καιρό.
Μετά έμαθα οτι έχει παραπάνω πρωτεϊνη απο το μοσχάρι.
Δύσκολο. Το βοδινό είναι ο βασιλιάς των κρεάτων.
My Life had stood, a Loaded Gun

Άβαταρ μέλους
aljawn
Δημοσιεύσεις: 6425
Εγγραφή: 19 Απρ 2019, 20:19
Phorum.gr user: aljawn

Re: PORKNOGRAPHY

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 06 Νοέμ 2019, 13:54

vantono έγραψε:
06 Νοέμ 2019, 13:47
Αν ειναι καθαρό κρέας χοιρινού, αμιγές, γουρνοπούλα* πχ, ή χοιρινη μπριζόλα, ψαρονέφρι, ρολό κτλ, βαράτε κανονικά χωρίς ενοχές, αρκεί να αφαιρείτε το περιττό λίπος (πχ αυτη η περιμετρική γλίτσα στη μπριζόλα, και σαφώς μακριά απο την πέτσα του, αν μιλαμε για γουρνοπούλες κτλ). Μακριά όμως, απο τα οποιαδήποτε παράγωγά του, λουκάνικα και λοιπά αλλαντικά. Αυτά ειναι που κανουν τη σοβαρή ζημιά, το υπολοιπο κρεατάκι (αφαιρώντας το περιττό λιπος φυσικα) ειναι καθαρή δυνατη πρωτείνη.

*ελπίζω οτι εδω μέσα τη λέμε ολοι "γουΡΝοπούλα". Οποιος τη λέει "γουρουνοπούλα-γουρουνόπουλο", να του απαγορευτεί η είσοδος στο νημα παρακαλω.
Τύπε μου, γουρνοπούλα χωρίς πέτσα είναι η υπέρτατη ιεροσυλία.
My Life had stood, a Loaded Gun

Kiki mat
Δημοσιεύσεις: 1851
Εγγραφή: 18 Οκτ 2019, 08:20
Phorum.gr user: Dela

Re: PORKNOGRAPHY

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat » 06 Νοέμ 2019, 13:56

vantono έγραψε:
06 Νοέμ 2019, 13:47
Αν ειναι καθαρό κρέας χοιρινού, αμιγές, γουρνοπούλα* πχ, ή χοιρινη μπριζόλα, ψαρονέφρι, ρολό κτλ, βαράτε κανονικά χωρίς ενοχές, αρκεί να αφαιρείτε το περιττό λίπος (πχ αυτη η περιμετρική γλίτσα στη μπριζόλα, και σαφώς μακριά απο την πέτσα του, αν μιλαμε για γουρνοπούλες κτλ). Μακριά όμως, απο τα οποιαδήποτε παράγωγά του, λουκάνικα και λοιπά αλλαντικά. Αυτά ειναι που κανουν τη σοβαρή ζημιά, το υπολοιπο κρεατάκι (αφαιρώντας το περιττό λιπος φυσικα) ειναι καθαρή δυνατη πρωτείνη.

*ελπίζω οτι εδω μέσα τη λέμε ολοι "γουΡΝοπούλα". Οποιος τη λέει "γουρουνοπούλα-γουρουνόπουλο", να του απαγορευτεί η είσοδος στο νημα παρακαλω.
Το χοιρινό λίπος ξαναβρίσκει θέση στην κουζίνα μας . Είναι χίλιες φορές καλύτερο από τις μαργαρίνες.Φιλε να φας από το χωριό μου κρέας ,θα τα δεις όλα κολυόμενα. Εγώ όταν πέθανε ο παππούς μου ,Φρικαρα δεν ήξερα τι να φάω έτσι πως είχαν μαθημενη . Μυριζω φρέσκο σφαχταρι και μου ανοίγει η ορεξη

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Δημοσιεύσεις: 23731
Εγγραφή: 28 Ιουν 2018, 23:56
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: PORKNOGRAPHY

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 06 Νοέμ 2019, 13:56

aljawn έγραψε:
06 Νοέμ 2019, 13:54
vantono έγραψε:
06 Νοέμ 2019, 13:47
Αν ειναι καθαρό κρέας χοιρινού, αμιγές, γουρνοπούλα* πχ, ή χοιρινη μπριζόλα, ψαρονέφρι, ρολό κτλ, βαράτε κανονικά χωρίς ενοχές, αρκεί να αφαιρείτε το περιττό λίπος (πχ αυτη η περιμετρική γλίτσα στη μπριζόλα, και σαφώς μακριά απο την πέτσα του, αν μιλαμε για γουρνοπούλες κτλ). Μακριά όμως, απο τα οποιαδήποτε παράγωγά του, λουκάνικα και λοιπά αλλαντικά. Αυτά ειναι που κανουν τη σοβαρή ζημιά, το υπολοιπο κρεατάκι (αφαιρώντας το περιττό λιπος φυσικα) ειναι καθαρή δυνατη πρωτείνη.

*ελπίζω οτι εδω μέσα τη λέμε ολοι "γουΡΝοπούλα". Οποιος τη λέει "γουρουνοπούλα-γουρουνόπουλο", να του απαγορευτεί η είσοδος στο νημα παρακαλω.
Τύπε μου, γουρνοπούλα χωρίς πέτσα είναι η υπέρτατη ιεροσυλία.
:goodpost::goodpost:
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
vantono
Δημοσιεύσεις: 29266
Εγγραφή: 14 Απρ 2018, 13:22
Phorum.gr user: vantono
Τοποθεσία: κεντρικά γραφεία George Soros

Re: PORKNOGRAPHY

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 06 Νοέμ 2019, 13:59

aljawn έγραψε:
06 Νοέμ 2019, 13:54
vantono έγραψε:
06 Νοέμ 2019, 13:47
Αν ειναι καθαρό κρέας χοιρινού, αμιγές, γουρνοπούλα* πχ, ή χοιρινη μπριζόλα, ψαρονέφρι, ρολό κτλ, βαράτε κανονικά χωρίς ενοχές, αρκεί να αφαιρείτε το περιττό λίπος (πχ αυτη η περιμετρική γλίτσα στη μπριζόλα, και σαφώς μακριά απο την πέτσα του, αν μιλαμε για γουρνοπούλες κτλ). Μακριά όμως, απο τα οποιαδήποτε παράγωγά του, λουκάνικα και λοιπά αλλαντικά. Αυτά ειναι που κανουν τη σοβαρή ζημιά, το υπολοιπο κρεατάκι (αφαιρώντας το περιττό λιπος φυσικα) ειναι καθαρή δυνατη πρωτείνη.

*ελπίζω οτι εδω μέσα τη λέμε ολοι "γουΡΝοπούλα". Οποιος τη λέει "γουρουνοπούλα-γουρουνόπουλο", να του απαγορευτεί η είσοδος στο νημα παρακαλω.
Τύπε μου, γουρνοπούλα χωρίς πέτσα είναι η υπέρτατη ιεροσυλία.
Ετσι μου λένε όλοι, οταν καμια φορα πέφτει στο τραπέζι γουρνοπούλα (όχι και πολυ συχνα), κι εγώ ξεπετσιάζω τη δικη μου μερίδα και πασάρω στους αλλους την πέτσα. Εγκληματία με λένε :e040: Ενας μπαρμπας μου οταν με ειδε να το κανω μπροστά του, σε γουρνοπουλα που ειχε φερει ο ιδιος απ το χωριό, προσβλήθηκε κανονικα και με κατσάδιασε. :smt005:

Άβαταρ μέλους
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27949
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09

Re: PORKNOGRAPHY

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 06 Νοέμ 2019, 14:11

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
06 Νοέμ 2019, 13:56
aljawn έγραψε:
06 Νοέμ 2019, 13:54
vantono έγραψε:
06 Νοέμ 2019, 13:47
Αν ειναι καθαρό κρέας χοιρινού, αμιγές, γουρνοπούλα* πχ, ή χοιρινη μπριζόλα, ψαρονέφρι, ρολό κτλ, βαράτε κανονικά χωρίς ενοχές, αρκεί να αφαιρείτε το περιττό λίπος (πχ αυτη η περιμετρική γλίτσα στη μπριζόλα, και σαφώς μακριά απο την πέτσα του, αν μιλαμε για γουρνοπούλες κτλ). Μακριά όμως, απο τα οποιαδήποτε παράγωγά του, λουκάνικα και λοιπά αλλαντικά. Αυτά ειναι που κανουν τη σοβαρή ζημιά, το υπολοιπο κρεατάκι (αφαιρώντας το περιττό λιπος φυσικα) ειναι καθαρή δυνατη πρωτείνη.

*ελπίζω οτι εδω μέσα τη λέμε ολοι "γουΡΝοπούλα". Οποιος τη λέει "γουρουνοπούλα-γουρουνόπουλο", να του απαγορευτεί η είσοδος στο νημα παρακαλω.
Τύπε μου, γουρνοπούλα χωρίς πέτσα είναι η υπέρτατη ιεροσυλία.
:goodpost::goodpost:
ο σωστος ορισμος για τους μυστες ειναι ''Μπουζοπούλα''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
aljawn
Δημοσιεύσεις: 6425
Εγγραφή: 19 Απρ 2019, 20:19
Phorum.gr user: aljawn

Re: PORKNOGRAPHY

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 06 Νοέμ 2019, 14:11

vantono έγραψε:
06 Νοέμ 2019, 13:59
aljawn έγραψε:
06 Νοέμ 2019, 13:54
vantono έγραψε:
06 Νοέμ 2019, 13:47
Αν ειναι καθαρό κρέας χοιρινού, αμιγές, γουρνοπούλα* πχ, ή χοιρινη μπριζόλα, ψαρονέφρι, ρολό κτλ, βαράτε κανονικά χωρίς ενοχές, αρκεί να αφαιρείτε το περιττό λίπος (πχ αυτη η περιμετρική γλίτσα στη μπριζόλα, και σαφώς μακριά απο την πέτσα του, αν μιλαμε για γουρνοπούλες κτλ). Μακριά όμως, απο τα οποιαδήποτε παράγωγά του, λουκάνικα και λοιπά αλλαντικά. Αυτά ειναι που κανουν τη σοβαρή ζημιά, το υπολοιπο κρεατάκι (αφαιρώντας το περιττό λιπος φυσικα) ειναι καθαρή δυνατη πρωτείνη.

*ελπίζω οτι εδω μέσα τη λέμε ολοι "γουΡΝοπούλα". Οποιος τη λέει "γουρουνοπούλα-γουρουνόπουλο", να του απαγορευτεί η είσοδος στο νημα παρακαλω.
Τύπε μου, γουρνοπούλα χωρίς πέτσα είναι η υπέρτατη ιεροσυλία.
Ετσι μου λένε όλοι, οταν καμια φορα πέφτει στο τραπέζι γουρνοπούλα (όχι και πολυ συχνα), κι εγώ ξεπετσιάζω τη δικη μου μερίδα και πασάρω στους αλλους την πέτσα. Εγκληματία με λένε :e040: Ενας μπαρμπας μου οταν με ειδε να το κανω μπροστά του, σε γουρνοπουλα που ειχε φερει ο ιδιος απ το χωριό, προσβλήθηκε κανονικα και με κατσάδιασε. :smt005:
Τύπε μου, κρύα πέτσα δεν τρώγεται, συμφωνώ. Το ψαχνό δεν παθαίνει τίποτα να το φας κρύο, τουναντίον μπορείς πιο εύκολα να διαχωρίσεις το λίπος. Η πέτσα όμως γίνεται τσαρούχι. (Επίσης, ποτέ και για κανένα λόγο δεν ξαναζεσταίνεις το κρέας).

Ζεστή όμως πετσούλα, είναι άπαιχτη. Ειδικά αν έχει καψαλιστεί και ανοίξει, μαζί με το υποδόριο λίπος, γίνεται σαν τσιπς τραγανή. :romance-hearteyes::romance-hearteyes::romance-hearteyes:
My Life had stood, a Loaded Gun

Άβαταρ μέλους
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27949
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09

Re: PORKNOGRAPHY

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 06 Νοέμ 2019, 14:13

Kiki mat έγραψε:
06 Νοέμ 2019, 13:56
vantono έγραψε:
06 Νοέμ 2019, 13:47
Αν ειναι καθαρό κρέας χοιρινού, αμιγές, γουρνοπούλα* πχ, ή χοιρινη μπριζόλα, ψαρονέφρι, ρολό κτλ, βαράτε κανονικά χωρίς ενοχές, αρκεί να αφαιρείτε το περιττό λίπος (πχ αυτη η περιμετρική γλίτσα στη μπριζόλα, και σαφώς μακριά απο την πέτσα του, αν μιλαμε για γουρνοπούλες κτλ). Μακριά όμως, απο τα οποιαδήποτε παράγωγά του, λουκάνικα και λοιπά αλλαντικά. Αυτά ειναι που κανουν τη σοβαρή ζημιά, το υπολοιπο κρεατάκι (αφαιρώντας το περιττό λιπος φυσικα) ειναι καθαρή δυνατη πρωτείνη.

*ελπίζω οτι εδω μέσα τη λέμε ολοι "γουΡΝοπούλα". Οποιος τη λέει "γουρουνοπούλα-γουρουνόπουλο", να του απαγορευτεί η είσοδος στο νημα παρακαλω.
Το χοιρινό λίπος ξαναβρίσκει θέση στην κουζίνα μας . Είναι χίλιες φορές καλύτερο από τις μαργαρίνες.Φιλε να φας από το χωριό μου κρέας ,θα τα δεις όλα κολυόμενα. Εγώ όταν πέθανε ο παππούς μου ,Φρικαρα δεν ήξερα τι να φάω έτσι πως είχαν μαθημενη . Μυριζω φρέσκο σφαχταρι και μου ανοίγει η ορεξη
:smt023

Εχει προγραμματιστει μεγα αφιερωμα στο Λαρδί.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Maspoli
Δημοσιεύσεις: 18305
Εγγραφή: 05 Απρ 2018, 23:10

Re: PORKNOGRAPHY

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 06 Νοέμ 2019, 14:14

Ερμής έγραψε:
06 Νοέμ 2019, 13:35
Maspoli έγραψε:
06 Νοέμ 2019, 05:55
Το χοιρινό είναι πεταμένα λεφτά. Δεν αξίζει.
Το είχα κομμένο για καιρό.
Μετά έμαθα οτι έχει παραπάνω πρωτεϊνη απο το μοσχάρι.
Δεν το έβαλα από αυτή τη σκοπιά (στη γεύση αναφερόμουν) αλλά δε νομίζω ότι αυτό που έμαθες ισχύει. Εκτός κι αν πρόκειται για κάποια σύγκριση μεταξύ συγκεκριμένων τεμαχίων, υπό συγκεκριμένες συνθήκες, ίσως και με συγκεκριμένη μονάδα μέτρησης (δηλαδή μπορεί άλλο να σου βγει άμα πχ μετράς πρωτεΐνη ανά 100 γρ. κρέατος και άλλο αν της μετράς ανά 100 θερμίδες που παίρνεις από το κρέας).
Προσωπικά θεωρώ ότι για μια τέτοια σύγκριση αρκεί το εξής άκρως μπακαλίστικο επιχείρημα: Η χώρα με τη μεγαλύτερη χρήση βόειου κρέατος στη μαγειρική είναι η Ουρουγουάη. Η χώρα με τη μεγαλύτερη χρήση χοίρειου κρέατος, η Κίνα. Δε χωρά δίλημμα.

ΥΓ προσωπικά είμαι βέβαια υπέρ του κατσικίσιου κρέατος.

Άβαταρ μέλους
Maspoli
Δημοσιεύσεις: 18305
Εγγραφή: 05 Απρ 2018, 23:10

Re: PORKNOGRAPHY

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 06 Νοέμ 2019, 14:19

aljawn έγραψε:
06 Νοέμ 2019, 14:11
vantono έγραψε:
06 Νοέμ 2019, 13:59
aljawn έγραψε:
06 Νοέμ 2019, 13:54


Τύπε μου, γουρνοπούλα χωρίς πέτσα είναι η υπέρτατη ιεροσυλία.
Ετσι μου λένε όλοι, οταν καμια φορα πέφτει στο τραπέζι γουρνοπούλα (όχι και πολυ συχνα), κι εγώ ξεπετσιάζω τη δικη μου μερίδα και πασάρω στους αλλους την πέτσα. Εγκληματία με λένε :e040: Ενας μπαρμπας μου οταν με ειδε να το κανω μπροστά του, σε γουρνοπουλα που ειχε φερει ο ιδιος απ το χωριό, προσβλήθηκε κανονικα και με κατσάδιασε. :smt005:
Τύπε μου, κρύα πέτσα δεν τρώγεται, συμφωνώ. Το ψαχνό δεν παθαίνει τίποτα να το φας κρύο, τουναντίον μπορείς πιο εύκολα να διαχωρίσεις το λίπος. Η πέτσα όμως γίνεται τσαρούχι. (Επίσης, ποτέ και για κανένα λόγο δεν ξαναζεσταίνεις το κρέας).

Ζεστή όμως πετσούλα, είναι άπαιχτη. Ειδικά αν έχει καψαλιστεί και ανοίξει, μαζί με το υποδόριο λίπος, γίνεται σαν τσιπς τραγανή. :romance-hearteyes::romance-hearteyes::romance-hearteyes:
Τέτοιες μαλακίες-με όλο το σεβασμό-διάβαζα για τις γουρουνοπουλες και τις πέτσες τους και είπα να δοκιμάσω μια φορά. Φαινόταν μια χαρά. Αηδία. Αποφράς ημέρα. Ποτέ ξανά. Χοιρινό μόνο για κανένα σουβλάκι.

Άβαταρ μέλους
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27949
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09

Re: PORKNOGRAPHY

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 06 Νοέμ 2019, 14:21

Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
aljawn
Δημοσιεύσεις: 6425
Εγγραφή: 19 Απρ 2019, 20:19
Phorum.gr user: aljawn

Re: PORKNOGRAPHY

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 06 Νοέμ 2019, 14:24

Maspoli έγραψε:
06 Νοέμ 2019, 14:19
Τέτοιες μαλακίες-με όλο το σεβασμό-διάβαζα για τις γουρουνοπουλες και τις πέτσες τους και είπα να δοκιμάσω μια φορά. Φαινόταν μια χαρά. Αηδία. Αποφράς ημέρα. Ποτέ ξανά. Χοιρινό μόνο για κανένα σουβλάκι.
Τύπε μου, δεν ξέρω ποιος σε κορόιδεψε. Η σωστή ιεροτελεστία για να φτάσεις στην θέωση είναι: πανηγύρι, Βοχαϊκή πεδιάδα, γουρνοπούλα, κλαρίνο, μπύρα, Μπεζεντάκου. Ειδάλλως, από το να πέσεις σε σκιτζήδες καλύτερα είναι να ψωνίσεις από τα ΒΙΟ του ΑΒ και να μαγειρέψεις συνταγή από το γιουτούμπ του Πετρετζίκη.
My Life had stood, a Loaded Gun

Άβαταρ μέλους
Nandros
Δημοσιεύσεις: 28820
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:41
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: PORKNOGRAPHY

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 06 Νοέμ 2019, 14:27

.
Χοιρομέρι στον φούρνο (συνταγή της Βραζιλιάνας πεθεράς μου)

Ένα μεγάλο μπούτι χοιρινό, το τρυπάς κοντά-κοντά με το μαχαίρι και στις σχισμές χώνεις μπέικον. Πασάλειμμα με διάφορα καρυκεύματα και τσίπουρο. Στο ψυγείο για μια μέρα, με συνεχή γυρίσματα για να πιάσουν τα καρυκεύματα παντού. Ψήσιμο στον φούρνο μέχρι να ροδίσει.
Ως γνωστό το χοιρινό το λίπος το έχει κάτω από την πέτσα, ενώ το κρέας είναι άπαχο και σχετικά σκληρό. Το λίπος από το μπέικον διεισδύει στο κρέας, το μαλακώνει και του δίνει απίθανη γεύση.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Maspoli
Δημοσιεύσεις: 18305
Εγγραφή: 05 Απρ 2018, 23:10

Re: PORKNOGRAPHY

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 06 Νοέμ 2019, 14:31

Nandros έγραψε:
06 Νοέμ 2019, 14:27
.
Χοιρομέρι στον φούρνο (συνταγή της Βραζιλιάνας πεθεράς μου)

Ένα μεγάλο μπούτι χοιρινό, το τρυπάς κοντά-κοντά με το μαχαίρι και στις σχισμές χώνεις μπέικον. Πασάλειμμα με διάφορα καρυκεύματα και τσίπουρο. Στο ψυγείο για μια μέρα, με συνεχή γυρίσματα για να πιάσουν τα καρυκεύματα παντού. Ψήσιμο στον φούρνο μέχρι να ροδίσει.
Ως γνωστό το χοιρινό το λίπος το έχει κάτω από την πέτσα, ενώ το κρέας είναι άπαχο και σχετικά σκληρό. Το λίπος από το μπέικον διεισδύει στο κρέας, το μαλακώνει και του δίνει απίθανη γεύση.
.
To παραπάνω ποστάρισμα αποτελεί σαφή απόδειξη για την γευστική κατωτερότητα του συγκεκριμένου κρέατος. Αν είχε καλή γεύση δε θα χρειάζονταν ούτε καρυκεύματα, ούτε πασαλείμματα, ούτε τσίπουρα, ούτε μπέϊκον.

Άβαταρ μέλους
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27949
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09

Re: PORKNOGRAPHY

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 06 Νοέμ 2019, 14:32

Maspoli έγραψε:
06 Νοέμ 2019, 14:31
Nandros έγραψε:
06 Νοέμ 2019, 14:27
.
Χοιρομέρι στον φούρνο (συνταγή της Βραζιλιάνας πεθεράς μου)

Ένα μεγάλο μπούτι χοιρινό, το τρυπάς κοντά-κοντά με το μαχαίρι και στις σχισμές χώνεις μπέικον. Πασάλειμμα με διάφορα καρυκεύματα και τσίπουρο. Στο ψυγείο για μια μέρα, με συνεχή γυρίσματα για να πιάσουν τα καρυκεύματα παντού. Ψήσιμο στον φούρνο μέχρι να ροδίσει.
Ως γνωστό το χοιρινό το λίπος το έχει κάτω από την πέτσα, ενώ το κρέας είναι άπαχο και σχετικά σκληρό. Το λίπος από το μπέικον διεισδύει στο κρέας, το μαλακώνει και του δίνει απίθανη γεύση.
.
To παραπάνω ποστάρισμα αποτελεί σαφή απόδειξη για την γευστική κατωτερότητα του συγκεκριμένου κρέατος. Αν είχε καλή γεύση δε θα χρειάζονταν ούτε καρυκεύματα, ούτε πασαλείμματα, ούτε τσίπουρα, ούτε μπέϊκον.
:c020:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών