Μπαμπάς ή μπακλαβάς;
Re: Μπαμπάς ή μπακλαβάς;
Μην ειστε φλωροι. Τουλουμπες που ειναι υγιεινες και εχουν λιγες θερμιδες.
Απεχθάνομαι τα σιροπιαστά . Κορνέδες ,εκλαίρ και γσλακτομπούρεκα ,άμα βρω τα τσακίζω μεγαλοπρεπώς. 

Γιατί πήγες Τουρκία ρε χάλια; ( Το ίδιο κράξιμο ρίχνω στο γιο μου που από Μυτιλήνη πέρναγε συχνά απέναντι για ψώνια.)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ντροπή σου και τους άφησες και χρήμα

είμαι περήφανο μέλος του κινήματος
ΟΧΙ γαρυφαλάκι φυτεμένο στην κορυφή,
λευτεριά στον μπακλαβά μας ΤΩΡΑ

ΟΧΙ γαρυφαλάκι φυτεμένο στην κορυφή,
λευτεριά στον μπακλαβά μας ΤΩΡΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tarkovsky την 26 Σεπ 2020, 17:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Σαρακατσανος
Ρε μαλκς σοβαρά τώρα ; Τί μπαμπάς; Σε λίγο θα μου πείτε και για μπιζεδες
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Αυτό ακριβώς έκανα.

Επίσης τι χάλιας ρε μαλάκα, στοίχημα ότι άμα με δεις από κοντά θα με παρακαλάς.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Οι μπεζέδες με σαντιγί του Μπεζέ ΓΑΜΑΝΕ (και τους μπακ - λαβ - αδες και τους μπαμπάδες), αρκεί να τους βάλεις 5 λεπτά ζγκαντάμπζυξ πριν τους φας.Σαρακατσανος έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 17:14Ρε μαλκς σοβαρά τώρα ; Τί μπαμπάς; Σε λίγο θα μου πείτε και για μπιζεδες
.
.
Για τα πουτανάκια.

SpoilerShow
πήγαμε με ένα φίλο εκδρομή αρχικά και για ψώνια αν βρίσκαμε κάτι της προκοπής στην σωστή τιμή. Για μουσικά όργανα πήγαμε κυρίως και βάλε και κάνα ερωτηματικό ρε μλκ.
Φαν φακτ, έσκασα μύτη με το μπλουζάκι μου των 300σίων, έγραφε 300 και από κάτω με κεφαλαία κόκκινα φωσφοριζέ γράμματα "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ".

Φαν φακτ, έσκασα μύτη με το μπλουζάκι μου των 300σίων, έγραφε 300 και από κάτω με κεφαλαία κόκκινα φωσφοριζέ γράμματα "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ".

.
.
Οντως εχεις τετοιο μπλουζακι?sys3x έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 17:51πήγαμε με ένα φίλο εκδρομή αρχικά και για ψώνια αν βρίσκαμε κάτι της προκοπής στην σωστή τιμή. Για μουσικά όργανα πήγαμε κυρίως και βάλε και κάνα ερωτηματικό ρε μλκ.
Μια χαρα ειναι η Τουρκια. Επειδη ειναι ο ερντο και καποιοι αλλοι μαλακες, δε σημαινει οτι ειναι ολοι.
Εγω που περασα 1 μηνα hitchhiking μου φερθηκαν ολοι μια χαρα. Με πηγαιναν για φαγητο και με καλουσαν σπιτι τους ενω αυτοι δε μπορουσαν ουτε νερο να πιουν. Τουλαχιστον στο κουρδικο μερος της τουρκιας.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Μαρέγκα λέγεται.sys3x έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 17:17Οι μπεζέδες με σαντιγί του Μπεζέ ΓΑΜΑΝΕ (και τους μπακ - λαβ - αδες και τους μπαμπάδες), αρκεί να τους βάλεις 5 λεπτά ζγκαντάμπζυξ πριν τους φας.Σαρακατσανος έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 17:14Ρε μαλκς σοβαρά τώρα ; Τί μπαμπάς; Σε λίγο θα μου πείτε και για μπιζεδες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Elon Musk ( ο μπαμπας σας) Η επίσημη βιογραφία ISAACSON WALTER
από ήρωας του λαού » 08 Ιαν 2025, 17:49 » σε Λογοτεχνία - 9 Απαντήσεις
- 417 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
08 Ιαν 2025, 19:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μια τέτοια μέρα πριν 27 χρόνια «έφυγε» ο πολιτικός μπαμπάς των δεξιών
από Μαδουραίος » 23 Ιουν 2023, 22:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 30 Απαντήσεις
- 989 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dtri2020
24 Ιουν 2023, 11:22
-