Αυτό είναι νύχτα τρόμου σκέτο. Το ντελίβερι είναι το περιτύλιγμα της υπόθεσης.Cecily Anne έγραψε: ↑13 Αύγ 2018, 02:28Πριν μια πενταετία, Κυριακή, γύρισα από βάρδια (δεν είχα φύγει ουσιαστικά από τη δουλειά 2 βδομάδες), στο σπίτι μου έκανα έναν ύπνο κ ένα μπάνιο, είχε τελειώσει το κωλόχαρτο και είχα φέρει από τη δουλειά αναγκαστικά. Τεσπα γυρνάω πεθαμένη της πείνας, το ψυγείο άδειο προφανώς. Παραγγέλνω γκούντις. Συνειδητοποιώ ότι έχω αφήσει το κινητό στο αμάξι, παίρνω το κλειδί του αμαξιού, ξεχνάω το δικό μου. τσάααααφφφφφφφφφφ, π//////τσα.
Τι να κάνω τι να κάνω, ο φίλος μου εκτός Ελλάδος, εγώ κοντά δεν έχω ψυχή, το δεύτερο κλειδί το είχε ο φίλος μου. Λέω θα πάω στους δικούς του να πάρω λεφτά να πληρώσω το ντελίβερι, να φέρω κλειδαρά και να ανοίξω την πόρτα, που έχω στο σπίτι μέσα πορτοφόλι κλπ τεσπα θα τα βόλευα.
Παίρνω το αμάξι, πάω στους δικούς του κανείς. Χτυπάω στο σπίτι της θείας του, κανείς. Χτυπάω στο σπίτι της γιαγιάς, κανείς. Διπλή π/////τσα. Λέω χαλάρωσε, θα βρεις το τηλ του κλειδαρά να έρθει απευθείας να ανοίξει και θα πληρώσεις έτσι και αν έρθει ντελίβερυ θα ζητήσεις να έρθει σε μισή ώρα να πάρει τα λεφτά κλπ. έκανα σενάρια. Πιάνω το κινητό να βρω τηλ κλειδαρά, ε προφανώς θα έσβηνε απο μπαταρία, τι άλλο. Τριπλή π////τσα.
Μην πανικοβάλλεσαι λέω, συνήθως έχουν οι πόρτες διαφημιστικά με τηλ κλειδαρά, κάνω ένα περπάτημα στη γειτονιά, όντως βρήκα. Γυρνάω σπίτι, χτυπάω στην από πάνω (την τρόμαξα, αλλά μου άνοιξε). Της ζητάω το τηλ της να παρω τον κλειδαρά, μου δίνει και λεφτά, αν έρθει εν τω μεταξύ το ντελίβερι πριν τον κλειδαρά, όλα κομπλέ.
Έρχεται ο κλειδαράς μετά από κάνα μισάωρο (μου πήρε 60 ευρώ ένεκα Κυριακής), ανοίγει την πόρτα ασφαλείας με 4-5 κλειδαριές πάνω σε μισό δευτερόλεπτο. Συνέρχομαι τον πληρώνω, γυρνάω στην απο πάνω τα λεφτά της και κάπου εκεί συνειδητοποιώ ότι ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ.
Κάνα δεκάλεπτο μετά ήρθαν. ΔΕΝ ΞΕΡΩ πόσες ώρες, ή αιώνες είχαν περάσει, το μόνο που ξέρω είναι ότι έκλαιγα από τα νεύρα μου πάνω στις πανιασμένες πατάτες. ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΠΑΝΙΑΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ.
Τα θυμήθηκα και συγχίστηκα.
Ιστοριες τρομου απο ντιλιβερυ
- hellegennes
Re: Ιστοριες τρομου απο ντιλιβερυ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Βινόσαυρος
Φοιτητής, στα 18-19. Είμαστε μαζεμένοι στο μωρό που παρεμπιπτόντως μέναμε στο ίδιο τετράγωνο αλλά ακριβώς από
τις αντίθεες πλευρές, εγώ, ο κολλητός, το μωρό, η μετέπειτα κολλητή του μωρού και μια άλλη φίλη της. Λέμε να δούμε
ταινία και να παραγγειλουμε πιτσες. Έρχονται οι πίτσες, κλασσικά έχω βάλει όρο η μία να είναι 4 τυριά με 2πλο
ταμπάσκο, και βλέπουμε μια ταινία που δε θυμάμαι καν. Περιμένω καρτερικά να τελειώσει το έργο και σκέφτομαι να
σηκωθούν να φύγουν για να τον φουσκώσω στο μωρό αλλά που και που συλλογιέμαι την κολλητή της που είχε βυζάρες
και κωλάρα. Με τα πολλά τελειώνει το έργο, λέμε και καμιά βλακεία μετά και φευγουν οι υπόλοιποι. Αρχίζουμε,
πλακωνόμαστε όπου εν τω μεταξύ είχα φορέσει και έναν μεγάλο κρίκο σκουλαρίκι του μωρού και καλά χρυσός αλλά
ήταν μούφα γιατί πρήστηκε το αυτί μου για 3 μέρες σαν αλλεργική αντίδραση από το υλικό που είχε ο κρίκος.
Για να μην τα πολυλογώ, σηκωνόμαστε το πρωί πεινασμένοι και σκεφτόμαστε να φάμε καποια κομμάτια παγωμένης πιτσας
που είχε περισσέψει μιας και ηταν ωραία. Ενώ έχω κατεβάσει το πρώτο κομμάτι και πάω για το επόμενο βλέπω το μωρό
που τρώει το πρώτο έναν μορφασμό αηδίας στο πρόσωπο της. Ανοίγει το στόμα και έχει μια κλωστή που είχε σκαλώσει στα
δόντια της από την πίτσα.
τις αντίθεες πλευρές, εγώ, ο κολλητός, το μωρό, η μετέπειτα κολλητή του μωρού και μια άλλη φίλη της. Λέμε να δούμε
ταινία και να παραγγειλουμε πιτσες. Έρχονται οι πίτσες, κλασσικά έχω βάλει όρο η μία να είναι 4 τυριά με 2πλο
ταμπάσκο, και βλέπουμε μια ταινία που δε θυμάμαι καν. Περιμένω καρτερικά να τελειώσει το έργο και σκέφτομαι να
σηκωθούν να φύγουν για να τον φουσκώσω στο μωρό αλλά που και που συλλογιέμαι την κολλητή της που είχε βυζάρες
και κωλάρα. Με τα πολλά τελειώνει το έργο, λέμε και καμιά βλακεία μετά και φευγουν οι υπόλοιποι. Αρχίζουμε,
πλακωνόμαστε όπου εν τω μεταξύ είχα φορέσει και έναν μεγάλο κρίκο σκουλαρίκι του μωρού και καλά χρυσός αλλά
ήταν μούφα γιατί πρήστηκε το αυτί μου για 3 μέρες σαν αλλεργική αντίδραση από το υλικό που είχε ο κρίκος.
Για να μην τα πολυλογώ, σηκωνόμαστε το πρωί πεινασμένοι και σκεφτόμαστε να φάμε καποια κομμάτια παγωμένης πιτσας
που είχε περισσέψει μιας και ηταν ωραία. Ενώ έχω κατεβάσει το πρώτο κομμάτι και πάω για το επόμενο βλέπω το μωρό
που τρώει το πρώτο έναν μορφασμό αηδίας στο πρόσωπο της. Ανοίγει το στόμα και έχει μια κλωστή που είχε σκαλώσει στα
δόντια της από την πίτσα.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Cecily Anne
Δε λες καλά που είχα λεφτά στο πορτοφόλι. Τυχερή ημουν. Θα κοιμόμουν στα παγκάκια.hellegennes έγραψε: ↑13 Αύγ 2018, 03:31
Αυτό είναι νύχτα τρόμου σκέτο. Το ντελίβερι είναι το περιτύλιγμα της υπόθεσης.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- blackpaint
παραδεχεσαι δηλαδη πως τα περισσοτερα μελη της ΧΑ ειναι, η εστω μοιαζουν με, κατι μεταξυ μπραβου και φονια;
Εαν ηταν στ αληθεια αποπειρα δηλητηριασης μου, ηταν ιδιαιτερα αποτυχημενη, η χλαπατσα ηταν τοσο αποκαρδιωτικη που ουτε μια μπουκια δεν ηθελες να φας. Ουτε τα γατια δεν τα φαγαν.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
τα γατιά είναι εκλεκτικά ζώα,χωρίς αστεία..blackpaint έγραψε: ↑13 Αύγ 2018, 23:29παραδεχεσαι δηλαδη πως τα περισσοτερα μελη της ΧΑ ειναι, η εστω μοιαζουν με, κατι μεταξυ μπραβου και φονια;
Εαν ηταν στ αληθεια αποπειρα δηλητηριασης μου, ηταν ιδιαιτερα αποτυχημενη, η χλαπατσα ηταν τοσο αποκαρδιωτικη που ουτε μια μπουκια δεν ηθελες να φας. Ουτε τα γατια δεν τα φαγαν.
Απόδειξη σου έδωσε;blackpaint έγραψε: ↑12 Αύγ 2018, 16:56ο ντιλιβερας ειναι ενας τρομακτικος τυπος που δεν λεει κουβεντα κι εχει φατσα και κοψια μεταξυ μπραβου και πληρωμενου δολοφονου.
the end
- blackpaint
Κανονικά πρέπει να συλληφθείς για κακοποίηση ζώου.blackpaint έγραψε: ↑13 Αύγ 2018, 23:29παραδεχεσαι δηλαδη πως τα περισσοτερα μελη της ΧΑ ειναι, η εστω μοιαζουν με, κατι μεταξυ μπραβου και φονια;
- blackpaint
και σε γουρουνια να το δινα, κι αυτα θα το αγνοουσαν.
- blackpaint
δικιο εχεις, θα παω το πρωι να παραδοθω μονος μου στην αστυνομια.Fuerte έγραψε: ↑13 Αύγ 2018, 23:36Κανονικά πρέπει να συλληφθείς για κακοποίηση ζώου.blackpaint έγραψε: ↑13 Αύγ 2018, 23:29παραδεχεσαι δηλαδη πως τα περισσοτερα μελη της ΧΑ ειναι, η εστω μοιαζουν με, κατι μεταξυ μπραβου και φονια;
Που να προσέξεις, αφού προσεχές τον τύπο να μη δαγκώσει....
the end
Όταν είναι χορτατα ναι, όταν πέσει πείνα να δεις τι καλά που τρώνε τα πάντα. Κάτι αδέσποτα γατιά που τάιζα κάποτε σε ενα κάμπινγκ όσο είχε κόσμο και ήταν χορτατα ούτε που το πλησίαζαν το ψωμί, όταν αραιωνε ο κόσμος και αδειαζε το στομάχι μια χαρά το έτρωγαν.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑13 Αύγ 2018, 23:30τα γατιά είναι εκλεκτικά ζώα,χωρίς αστεία..blackpaint έγραψε: ↑13 Αύγ 2018, 23:29παραδεχεσαι δηλαδη πως τα περισσοτερα μελη της ΧΑ ειναι, η εστω μοιαζουν με, κατι μεταξυ μπραβου και φονια;
Αλλα εντάξει τη σαπίλα εννοείται πως ούτε το πεινασμένο ζώο δεν θα τη φάει.
- blackpaint
εχω δει γατια τοσο πεινασμενα που ετρωγαν αλευρι ωμο. Τα ειχαν αφησει οι ιδιοκτητες τους σ ενα νησακι της αγονης.Fuerte έγραψε: ↑13 Αύγ 2018, 23:40Όταν είναι χορτατα ναι, όταν πέσει πείνα να δεις τι καλά που τρώνε τα πάντα. Κάτι αδέσποτα γατιά που τάιζα κάποτε σε ενα κάμπινγκ όσο είχε κόσμο και ήταν χορτατα ούτε που το πλησίαζαν το ψωμί, όταν αραιωνε ο κόσμος και αδειαζε το στομάχι μια χαρά το έτρωγαν.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑13 Αύγ 2018, 23:30τα γατιά είναι εκλεκτικά ζώα,χωρίς αστεία..blackpaint έγραψε: ↑13 Αύγ 2018, 23:29
παραδεχεσαι δηλαδη πως τα περισσοτερα μελη της ΧΑ ειναι, η εστω μοιαζουν με, κατι μεταξυ μπραβου και φονια;
Εκεί μιλάμε για θέμα επιβίωσης που θα φάει οτιδήποτε μοιάζει φαγώσιμο για να πάρει κάποια θερμίδα, διαφορετικά παπαλα. Μεγάλη πουστια οι ιδιοκτήτες πάντως.blackpaint έγραψε: ↑13 Αύγ 2018, 23:50εχω δει γατια τοσο πεινασμενα που ετρωγαν αλευρι ωμο. Τα ειχαν αφησει οι ιδιοκτητες τους σ ενα νησακι της αγονης.Fuerte έγραψε: ↑13 Αύγ 2018, 23:40Όταν είναι χορτατα ναι, όταν πέσει πείνα να δεις τι καλά που τρώνε τα πάντα. Κάτι αδέσποτα γατιά που τάιζα κάποτε σε ενα κάμπινγκ όσο είχε κόσμο και ήταν χορτατα ούτε που το πλησίαζαν το ψωμί, όταν αραιωνε ο κόσμος και αδειαζε το στομάχι μια χαρά το έτρωγαν.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
κι εγώ στη δουλεια τάιζα τα αδεσποτα γατιά με κροκετες ,αλλά δεν τις εδιναν σημασια.τα ετρωγαν τα σκυλιά!!!Fuerte έγραψε: ↑13 Αύγ 2018, 23:40Όταν είναι χορτατα ναι, όταν πέσει πείνα να δεις τι καλά που τρώνε τα πάντα. Κάτι αδέσποτα γατιά που τάιζα κάποτε σε ενα κάμπινγκ όσο είχε κόσμο και ήταν χορτατα ούτε που το πλησίαζαν το ψωμί, όταν αραιωνε ο κόσμος και αδειαζε το στομάχι μια χαρά το έτρωγαν.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑13 Αύγ 2018, 23:30τα γατιά είναι εκλεκτικά ζώα,χωρίς αστεία..blackpaint έγραψε: ↑13 Αύγ 2018, 23:29
σπάνια τρώγανε οι γατες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αλλόκοτες ή ιστορίες τρόμου που έχετε ζήσει
από Πρετεντέρης » 29 Ιουν 2024, 15:06 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 8 Απαντήσεις
- 532 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από alto_sem
02 Ιούλ 2024, 23:32
-
-
- 37 Απαντήσεις
- 1783 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Gherschaagk
05 Δεκ 2023, 12:55
-