Έχουνε κάνα-δυό καλά.
Fish and chips στην Αθήνα
- wooded glade
Re: Fish and chips στην Αθήνα
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Είχα πάει εκεί, τύπε, πριν λίγα χρόνια που βρέθηκα Αθήνα. Είχα φάει ένα μπέργκερ, τίποτα ιδιαίτερο και ήπια κάνα 2 Guiness. Φάση είχαν κάτι ξένοι, Βρετανοί, ίσως Ιρλανδοί, που μεράκλωσαν και τραγουδούσαν. Πρώτα έλεγε ένας συγκεκριμένος κάποιους στίχους και μετά όλοι μαζί κάποιους άλλους ή τους ίδιους.Καραμελίτσα έγραψε: ↑16 Δεκ 2021, 21:02Όχι πολύ πρωτότυπο: James Joyce.
Ωραία μπυραρία, ωραίο στυλ, μού είχε αρέσει για τις λίγες ώρες που πέρασα εκεί.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Molly Malone’s ιρλανδέζικη παμπ στην πλατεία Εσπερίδων στην Γλυφάδα.
Η JJ είναι ότι πρέπει για να τρως fish n chips ενώ βλέπεις cricket.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Προτιμω τη γυναικεια παρεα οταν βγαινω βραδυ για ποτα
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
- Καραμελίτσα
Το γουέλλινγκτον είναι άπαιχτο, θα το έβαζα στα τοπ 10 πιάτα όλου του πλανήτη.
Z
-
Ειχατε Fish and chips και στο χωριο σας μπαστουνοβλαχοι.
Που μεχρι χθες περιμενατε τα πανηγυρια για να φατε λιγο χαλβα Φαρσαλων.
Που μεχρι χθες περιμενατε τα πανηγυρια για να φατε λιγο χαλβα Φαρσαλων.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Πφφφ... Ποπολαροι...
Πρεπει να βρουμε μια λεσχη ευγενών οπου θα καθόμαστε σε πολυθρόνες Λουικενζ, θα τρώμε μοσχαρακι Ουελλινγκτον σε ασημενιο πιατο, θα φοράμε φρακο και μονοκλ, θα καπνιζουμε πουρα και φυσικα θα σχολιαζουμε και θα γελάμε με τον λαουτζικο ενω παράλληλα θα βάζουμε περιεργα στοιχηματα μεταξυ μας (οπως π.χ. ποιος θα κανει το γυρο του κοσμου σε 80 μερες)
Αυτοι ειναι σωστοι Αγγλοι Gentlemen.

Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Παίζει να ξέρω δύο members του Reform Club, άμα θες να σε κάνουν nominate.George_V έγραψε: ↑17 Δεκ 2021, 12:20Πφφφ... Ποπολαροι...
Πρεπει να βρουμε μια λεσχη ευγενών οπου θα καθόμαστε σε πολυθρόνες Λουικενζ, θα τρώμε μοσχαρακι Ουελλινγκτον σε ασημενιο πιατο, θα φοράμε φρακο και μονοκλ, θα καπνιζουμε πουρα και φυσικα θα σχολιαζουμε και θα γελάμε με τον λαουτζικο ενω παράλληλα θα βάζουμε περιεργα στοιχηματα μεταξυ μας (οπως π.χ. ποιος θα κανει το γυρο του κοσμου σε 80 μερες)
Αυτοι ειναι σωστοι Αγγλοι Gentlemen.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
- wooded glade
Roast beef - cheesecake - English breakfast - fish and chipsΚαραμελίτσα έγραψε: ↑17 Δεκ 2021, 12:04Το γουέλλινγκτον είναι άπαιχτο, θα το έβαζα στα τοπ 10 πιάτα όλου του πλανήτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 17 Δεκ 2021, 14:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Καραμελίτσα
To τσιζκέικ είναι αρχαιοελληνικό, σιγά μην το ανακάλυψαν οι άτυροι βρεταννοί.wooded glade έγραψε: ↑17 Δεκ 2021, 14:11Roast beef - cheesecake - Eglish breakfastΚαραμελίτσα έγραψε: ↑17 Δεκ 2021, 12:04Το γουέλλινγκτον είναι άπαιχτο, θα το έβαζα στα τοπ 10 πιάτα όλου του πλανήτη.
Ενγκλις μπρέκφαστ λέει μόνο με κυνήγι.
Z
- wooded glade
Όχι δεν είδα ποτέ εγώ στην αρχαία Ελλάδα τσιζκέϊκ.Καραμελίτσα έγραψε: ↑17 Δεκ 2021, 14:19To τσιζκέικ είναι αρχαιοελληνικό, σιγά μην το ανακάλυψαν οι άτυροι βρεταννοί.wooded glade έγραψε: ↑17 Δεκ 2021, 14:11Roast beef - cheesecake - English breakfast - fish and chipsΚαραμελίτσα έγραψε: ↑17 Δεκ 2021, 12:04
Το γουέλλινγκτον είναι άπαιχτο, θα το έβαζα στα τοπ 10 πιάτα όλου του πλανήτη.
Ενγκλις μπρέκφαστ λέει μόνο με κυνήγι.
Το English breakfast γι αυτό λέγεται English breakfast, αλλοιώς θα λεγόταν τίποτα - morning food ξέρω γω.

Αν δε τα φας μαζι με το μελανι απο την εφημεριδα, δε λενε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 276 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
17 Δεκ 2024, 08:16
-