Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑11 Οκτ 2024, 01:39
lagavulis έγραψε: ↑11 Οκτ 2024, 01:11
Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑11 Οκτ 2024, 00:49
Πύτε, αφού είναι καλό γιατί δεν λες το όνομα ξερωγω; Καλοπροαίρετα ρωτάω

Επίσης τι εννοείς με το με μια "αρχική" παραγγελια; Χορταινεις για κάνα τετράωρο ή όχι;

Δε χρειάζονται διαφήμιση αφενός, και αφετέρου, όσο γίνεται, τα καλά πρέπει να μένουν κάτω από τα ραντάρ των χαρούμενων foodies.
Αυτοί ας πάνε στου Μήτσου.
Αρχική παραγγελία εννοούμε τα πρώτα 6-7 μεζεδάκια που παραγγέλνεις στα λαικά μαγαζιά για ξεκίνημα.
Δεν τίθεται θέμα για το αν θα χορτάσεις. Τρως όσο τραβάει η παρέα.
Στις Μαύρες Θάλασσες παραγγέλνεις με φειδώ, μασάς 64 φορές και ελπίζεις να φτάσουν.
Άψογος από θέμα σαφήνειας

Ας τα βλέπουν αυτά ΚΑΠΟΙΟΙ-ΚΑΠΟΙΟΙ θαμώνες του Πιτ. Καλή συνέχεια!
*Έχω μια ένσταση στο value for money σε σχέση με τα άτομα που απασχολούν που λες. Δεν υπάρχουν πιο ταπεινά μαγαζιά με εξαιρετικό σέρβις; Στο καλό σέρβις που λαμβάνεις πέρα από το προϊόν, δεν το κολλάς το vfm?
Είναι πολλά πράγματα που διαμορφώνουν το vfm. Το service είναι το κερασάκι, και το πιο εύκολο, στην τελική.
Εάν το μαγαζί έχει άλλον για τις σαλάτες, άλλον για τα κρέατα, άλλον για τη λάντζα και άλλον για τις τουαλέτες(ξέρωγω), ε, κάπως αισθάνεσαι πιο safe (έστω σαν αίσθηση).
Άν όλα τα παραπάνω τα κάνει ο ίδιος οπαδός της μερσέντες και στα φέρνει κιόλας, έ κάπου σου αρέσει να το ζεις επικίνδυνα για μερικά €/άτομο.
Εγώ προτιμώ να πάω μια φορά το μήνα για γούστα αν υπάρχει στενότης,
χωρίς να σνομπάρω τα κουτούκια, τουναντίον, αλλά δε θα το φιλοσοφήσω και πολύ.