Μπύρες
- Υδράργυρος
- Υδράργυρος
Re: Μπύρες
Εδώ διαφωνούμε
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Cecily Anne
Προχτές ήπια 3.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Υδράργυρος
ΠΑιδιά, είπαμε να πιούμε μια καλή μπύρα αλλά να μην ξεπουληθούμε. Όχι γουλιά και τάληρο. Πίνουμε και πολλές κιόλας
- Cecily Anne
Όχι ρε συ, εγώ πίνω ΠΟΛΛΕΣ και πάνω από 15 ευρώ δεν έχω δώσει ποτέ. Με 2 ποτά θες 20 για πλάκα. Άσε που η μπύρα είναι φουλ γεύμα. Δε χρειάζεσαι να φας μετά.Υδράργυρος έγραψε: ↑18 Απρ 2018, 13:46ΠΑιδιά, είπαμε να πιούμε μια καλή μπύρα αλλά να μην ξεπουληθούμε. Όχι γουλιά και τάληρο. Πίνουμε και πολλές κιόλας

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Υδράργυρος
Και αυτή ήταν συμπαθητική μπύρα. Όσο κυκλοφορούσε στο μεγάλο κουτί την έπαιρνα. Στο μικρό κουτί δε μου λέει, είναι πολύ μικρή η ποσότητα

Αυτά είναι τα καλύτεραshrike έγραψε: ↑18 Απρ 2018, 10:04Την Δευτέρα το βράδυ, ήπια για πρώτη φορά Gambrinus σε τσέχικη μπυραρία με έναν φίλο.
Έχω δοκιμάσει αρκετές τσέχικες κατά καιρούς, αλλά μ' αυτήν είχα απωθημένο παλιά, γιατί όταν ήμουν μικρός είχαμε ποτήρια Gambrinus στο πατρικό μου, τα οποία μας τα είχε φέρει συγγενής μας από Γερμανία.
Τότε, που ρώτησα, μου είχαν πει ότι ήταν μια γνωστή μπύρα στην Ευρώπη. Για κάποια χρόνια (αργότερα, όταν άρχισα να πίνω μπύρες) την έψαχνα αλλά δεν την πέτυχα ποτέ και με τον καιρό την ξέχασα εντελώς. Προχθές την είδα στον κατάλογο του μαγαζιού και μου ήρθε φλας-μπακ. Την τίμησα, με 3 μισόλιτρα...

Δεν θα πω για μπύρες αλλά γι αυτό που σημείωσα. Εντελώς τυχαία κάποια στιγμή βρήκα στο ίντερνετ τη φωτό ενός παλιού πικάπ που είχαμε και μ' αυτό μεγάλωσα μέχρι τα 13-14. Αυτό που μου βγήκε να κάνω ήταν βεβαίως να την αποθηκεύσω και να τη στείλω με μέηλ στον αδερφό μου. Δεν περίμενα ότι θα ξανάβλεπα την εικόνα του. Μετά βέβαια καταλάγιασε κι αυτό. Έτσι νομίζω θα γίνει και με σένα κάποια στιγμή. Το κάλυψες και πάμε γι άλλα.
Νομίζω πιο πολύ θα ταίριαζε στο νήμα αυτή η συσχέτιση παρά οι μπύρες.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Λοιπόν, δες τώρα τι έγινε, σχετικά μ' αυτό που λες.Χαοτικός έγραψε: ↑18 Απρ 2018, 13:55Αυτά είναι τα καλύτεραshrike έγραψε: ↑18 Απρ 2018, 10:04Την Δευτέρα το βράδυ, ήπια για πρώτη φορά Gambrinus σε τσέχικη μπυραρία με έναν φίλο.
Έχω δοκιμάσει αρκετές τσέχικες κατά καιρούς, αλλά μ' αυτήν είχα απωθημένο παλιά, γιατί όταν ήμουν μικρός είχαμε ποτήρια Gambrinus στο πατρικό μου, τα οποία μας τα είχε φέρει συγγενής μας από Γερμανία.
Τότε, που ρώτησα, μου είχαν πει ότι ήταν μια γνωστή μπύρα στην Ευρώπη. Για κάποια χρόνια (αργότερα, όταν άρχισα να πίνω μπύρες) την έψαχνα αλλά δεν την πέτυχα ποτέ και με τον καιρό την ξέχασα εντελώς. Προχθές την είδα στον κατάλογο του μαγαζιού και μου ήρθε φλας-μπακ. Την τίμησα, με 3 μισόλιτρα...
Δεν θα πω για μπύρες αλλά γι αυτό που σημείωσα. Εντελώς τυχαία κάποια στιγμή βρήκα στο ίντερνετ τη φωτό ενός παλιού πικάπ που είχαμε και μ' αυτό μεγάλωσα μέχρι τα 13-14. Αυτό που μου βγήκε να κάνω ήταν βεβαίως να την αποθηκεύσω και να τη στείλω με μέηλ στον αδερφό μου. Δεν περίμενα ότι θα ξανάβλεπα την εικόνα του. Μετά βέβαια καταλάγιασε κι αυτό. Έτσι νομίζω θα γίνει και με σένα κάποια στιγμή. Το κάλυψες και πάμε γι άλλα.
Νομίζω πιο πολύ θα ταίριαζε στο νήμα αυτή η συσχέτιση παρά οι μπύρες.
Αρχικά, το κείμενο το είχα ποστάρει στο νήμα της διαολίτσας (Cecily) "Μικρές απολαύσεις", επειδή ακριβώς το θεώρησα απόλαυση που επιτέλους εκπληρώθηκε μια παιδική μου επιθυμία. Μετά πρόσεξα ότι σ' εκείνο το νήμα γράφονταν κυρίως καθημερινές μικρο-απολαύσεις, οπότε το διέγραψα για να το βάλω κάπου αλλού, κατά προτίμηση στην παρούσα ενότητα. Μη βρίσκοντας το κατάλληλο νήμα, λέω "δεν ανοίγω ένα νέο, οπότε με την ευκαιρία να μιλήσουμε και γενικότερα για μπύρες;"...
Μωρέ είναι ότι δεν πίνω και μπύρες και δεν γνωρίζω πολλές μόνο του σούπερ μάρκετ. Ίσως να μην έλεγα αυτή τη γνώμη 

- shrike
- Phorum.gr user: Isildur

- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
καλά λέει ρε...δε σας πιάνει κατούρημα;;
(κι εγω πίνω αλλά σπάνια.....)
(κι εγω πίνω αλλά σπάνια.....)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πιο ακριβά κατά 20% από 1η Ιουλίου το γάλα, το νερό, τα αναψυκτικά, οι μπύρες και οι χυμοί
από Μαδουραίος » 10 Ιουν 2024, 08:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 53 Απαντήσεις
- 1036 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
25 Ιουν 2024, 21:51
-