Από αλλαντικά το ΚΑΛΥΤΕΡΟ κρέας με τις περισσότερες πρωτεΐνες και τη χαμηλότερη ποσότητα λίπους είναι η bresaola.hellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 23:29Έχω στο μυαλό μου αλλαντικά αυτήν την στιγμή. Π.χ. τα αλλαντικά του Sary έχουν τα περισσότερα από 0% ως 2% λιπαρά και είναι μακράν πιο εύγευστα από ό,τι κυκλοφορεί στο εμπόριο.
Cravings
- Cecily Anne
Re: Cravings
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Είναι κάτι σαν παστουρμάς;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Cecily Anne
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Με έπιασε και έψησα 3 φέτες ψωμί με γραβιέρα πάνω
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
To τελευταίο δεκαπενθήμερο έχω λιγούρα για σαβουρομπέργκερ της χαμηλότερης δυνατής ποιότητας.
χεστα και ασταNameless Ghoul έγραψε: ↑27 Απρ 2018, 17:27To τελευταίο δεκαπενθήμερο έχω λιγούρα για σαβουρομπέργκερ της χαμηλότερης δυνατής ποιότητας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αυτό είναι κατάρα.Nameless Ghoul έγραψε: ↑27 Απρ 2018, 17:27To τελευταίο δεκαπενθήμερο έχω λιγούρα για σαβουρομπέργκερ της χαμηλότερης δυνατής ποιότητας.
Έχω την ανάγκη κατά καιρούς (ευτυχώς όχι συχνά) να φάω pure παλιακό τελείως ψεύτικο και πλαστικό burger.
Όχι τα ψεύτικα wannabe burgers τύπου goodies,αλλά κανονικά 3000 χρόνια κατεψυγμένα μπιφτέκια από ζώα που έχουν εξαφανιστεί απ`τον πλανήτη και ποτέ δεν μάθαμε τι ήταν.
Σαν να λέμε αυτό το στρογγυλό πράγμα που λογίζοταν για μπιφτέκι στα Hambo πχ στα τέλη του 80.
Ακόμα και οι πλαστικούρες που δοκιμάζω για να καλύψω αυτήν την ιδιαίτερη ανάγκη μου,τύπου σάντουϊτς στο Everest,δεν καλύπτει εκείνη την απίθανα αηδιαστική γεύση της παλιάς εποχής.
μυαλο λαγου στιφαδο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
- Cecily Anne
Φυστίκια
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Υπάρχει και φυστικλί κεμπάπ
Λογικο!
- Cecily Anne
Έχει τρελή ζέστη, έκανα τη μαλακία και πήγα γυμναστήριο και ονειρεύομαι μπύρες. Έφαγα και τα φυστίκια. Άντε να βρεις άνθρωπο τώρα να σε βγάλει για μπύρες, χωρίς να γκρινιάζει.