Αλκοολουχα ποτα. Τι σας αρέσει να πινετε?
Re: Αλκοολουχα ποτα. Τι σας αρέσει να πινετε?
Και όμως, μπορεί και έγινε. Το ανέχτηκες, το κατάπιες μαζί με τα 5 φυστίκια και εφυγες. Τι θα κάνεις τώρα; Τζιχάντ;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Θέλει να κυβερνησει ο κιμ γιονγκ ουν εδω για κανα εξαμηνακι εδω για να στρωσουν οι κωλοι.
Πλερωνε τωρα και 2 ευρω το λιτρο την βενζινη για να πας διακοπες 15αυγουστο γιατι αυξανεται ολως τυχαιως η βενζινη τωρα που αρχιζουν τα μπανια του λαου.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Δεν είμαι αναρχικό στοιχείο να τα σπάσωlonelyrider έγραψε: ↑02 Αύγ 2023, 23:22Πες μου πρωτα πως θ αντιδρουσες εσυ? Θα τα σπαγες ολα ρε μαγκα?taliban έγραψε: ↑02 Αύγ 2023, 23:02Σκέψου πως με 1.5-2 ευρώ πίνεις ένα τσίπουρο ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΜΕΖΕ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ .lonelyrider έγραψε: ↑02 Αύγ 2023, 22:55Ήπια κοκτειλ zombie εδω στη λαρισα σ ενα εστιατοριο μπαρ και το πληρωσα 11,5 ευρω. Της λεω πριν τι φερνετε συνοδευτικα? Μου λεει τορτιγιες. Τελικα μ εφερε μονο 5 φυστικια. Για ενα κοκτειλ 11,5 ευρω παρακαλω ξαναλεω. Τις λεω φευγοντας ειστε απαραδεκτοι. Μηπως επρεπε να φωναξω και τον υπευθυνο?
Ακουω σχολια.
Και είσαι απο την Λάρισα...και πλήρωσες και 11,5 ευρώ...και σε φυστικωσαν

Αρχικά θα ζητούσα κατάλογο να δω τι είχε και ποσο είχε τάχα για να δω τι ποτά είχαν

Διακριτικά μόλις έβλεπα το 11.5 θα ειχα παραγγείλει το πχιο φθηνό που θα είχε. Πχ Ανθρακουχο νερό.
Θα έπινα 2 τζουρες το υπόλοιπο θα το έριχνα σε κανένα φυτό εκεί τριγύρω.
ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ
- kongrosian
νορμάλ είναι η τιμή για κοκτέιλ ζομπυ σε μπαρ. εννοείται χωρίς συνοδευτικά. αυτά πληρώνονται έξτρα.lonelyrider έγραψε: ↑02 Αύγ 2023, 22:55Ήπια κοκτειλ zombie εδω στη λαρισα σ ενα εστιατοριο μπαρ και το πληρωσα 11,5 ευρω. Της λεω πριν τι φερνετε συνοδευτικα? Μου λεει τορτιγιες. Τελικα μ εφερε μονο 5 φυστικια. Για ενα κοκτειλ 11,5 ευρω παρακαλω ξαναλεω. Τις λεω φευγοντας ειστε απαραδεκτοι. Μηπως επρεπε να φωναξω και τον υπευθυνο?
Ακουω σχολια.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Σε άλλα καταστήματα στη Λάρισα πίνω κοκτέιλ με 9 ευρώ και πάντα φέρνουν αλμυρό ή γλυκό (φρούτα) συνοδευτικό συν τους ξηρούς καρπούς. Είναι ανάλογα που θα πέσεις.kongrosian έγραψε: ↑04 Αύγ 2023, 12:33νορμάλ είναι η τιμή για κοκτέιλ ζομπυ σε μπαρ. εννοείται χωρίς συνοδευτικά. αυτά πληρώνονται έξτρα.lonelyrider έγραψε: ↑02 Αύγ 2023, 22:55Ήπια κοκτειλ zombie εδω στη λαρισα σ ενα εστιατοριο μπαρ και το πληρωσα 11,5 ευρω. Της λεω πριν τι φερνετε συνοδευτικα? Μου λεει τορτιγιες. Τελικα μ εφερε μονο 5 φυστικια. Για ενα κοκτειλ 11,5 ευρω παρακαλω ξαναλεω. Τις λεω φευγοντας ειστε απαραδεκτοι. Μηπως επρεπε να φωναξω και τον υπευθυνο?
Ακουω σχολια.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Sid Vicious
Ηπια ενα γαματο κοκτεηλ με λευκο ρουμι, φρουτα του δασους και μουσταρδα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- kongrosian
όταν φτάνεις στο σημείο να παραγγέλνεις κοκτέιλς σε μπαρ-ρεστοραντς, δεν πρέπει να διαμαρτύρεσαι για τις τιμές.lonelyrider έγραψε: ↑04 Αύγ 2023, 15:08Σε άλλα καταστήματα στη Λάρισα πίνω κοκτέιλ με 9 ευρώ και πάντα φέρνουν αλμυρό ή γλυκό (φρούτα) συνοδευτικό συν τους ξηρούς καρπούς. Είναι ανάλογα που θα πέσεις.kongrosian έγραψε: ↑04 Αύγ 2023, 12:33νορμάλ είναι η τιμή για κοκτέιλ ζομπυ σε μπαρ. εννοείται χωρίς συνοδευτικά. αυτά πληρώνονται έξτρα.lonelyrider έγραψε: ↑02 Αύγ 2023, 22:55Ήπια κοκτειλ zombie εδω στη λαρισα σ ενα εστιατοριο μπαρ και το πληρωσα 11,5 ευρω. Της λεω πριν τι φερνετε συνοδευτικα? Μου λεει τορτιγιες. Τελικα μ εφερε μονο 5 φυστικια. Για ενα κοκτειλ 11,5 ευρω παρακαλω ξαναλεω. Τις λεω φευγοντας ειστε απαραδεκτοι. Μηπως επρεπε να φωναξω και τον υπευθυνο?
Ακουω σχολια.
υπάρχουν πιο τίμιες επιλογές σε ποτά και μαγαζιά.

Σου το 'φτιαξα, δικέ μου.kongrosian έγραψε: ↑04 Αύγ 2023, 21:28όταν φτάνεις στο σημείο να παραγγέλνεις τσιγάρα σε περίπτερα - ψιλικατζίδικα δεν πρέπει να διαμαρτύρεσαι για τις τιμές.lonelyrider έγραψε: ↑04 Αύγ 2023, 15:08Σε άλλα καταστήματα στη Λάρισα πίνω κοκτέιλ με 9 ευρώ και πάντα φέρνουν αλμυρό ή γλυκό (φρούτα) συνοδευτικό συν τους ξηρούς καρπούς. Είναι ανάλογα που θα πέσεις.kongrosian έγραψε: ↑04 Αύγ 2023, 12:33
νορμάλ είναι η τιμή για κοκτέιλ ζομπυ σε μπαρ. εννοείται χωρίς συνοδευτικά. αυτά πληρώνονται έξτρα.
υπάρχουν πιο τίμιες επιλογές σε μαγαζιά.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- kongrosian
καμία σχέση. τα τσιγάρα έχουν φιξντ τιμή.Feindflug έγραψε: ↑05 Αύγ 2023, 00:25Σου το 'φτιαξα, δικέ μου.kongrosian έγραψε: ↑04 Αύγ 2023, 21:28όταν φτάνεις στο σημείο να παραγγέλνεις τσιγάρα σε περίπτερα - ψιλικατζίδικα δεν πρέπει να διαμαρτύρεσαι για τις τιμές.lonelyrider έγραψε: ↑04 Αύγ 2023, 15:08
Σε άλλα καταστήματα στη Λάρισα πίνω κοκτέιλ με 9 ευρώ και πάντα φέρνουν αλμυρό ή γλυκό (φρούτα) συνοδευτικό συν τους ξηρούς καρπούς. Είναι ανάλογα που θα πέσεις.
υπάρχουν πιο τίμιες επιλογές σε μαγαζιά.
Τσίπουρο, τσικουδιά, είναι το μόνο που δεν με πειράζει. Θεραπευτικό ποτό.
-
Το θέμα είναι να την ακούσεις καλά, τα άλλα περί γεύσης είναι για τους ευκατάστατους.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Space_Passenger
Μπυρα χωρις αλκοολ και σοδες με γευσεις.
Με τα ελαφρια ποτα δεν την ακουω πλεον, με τα βαρια ποτα με πιανει απευθειας το στομαχι. Σκατα αδερφια.
από δω και πέρα δεν ξαναπίνω.ούτε ξανατρώω
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 102 Απαντήσεις
- 3022 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
24 Νοέμ 2024, 11:32