Ναι, αυτό ακριβώς κάνουν. Αν τελειώνει γρήγορα και σερβίρουν "άψητο" σε πελάτες που δεν έχουν ζητήσει, απλώς δεν πρόκειται να κρατήσουν τους πελάτες που τον θέλουν ψημένο. Θα πάρουν γύρο μία, δύο φορές και δεν θα ξαναπάρουν.Naida έγραψε: ↑02 Ιούλ 2022, 21:34Εγώ πάλι έχω την εντύπωση ότι το έχουν κομμένο και πέφτει σε ένα ταψάκι κάτω από τον γύρο και από εκεί βάζουν. Απλά αν τελειώνει γρήγορα μπορεί να κόψει και να μην προλάβει να ψηθεί καλά. Εγώ για αυτό τον αποφεύγω. Σίγουρα θα υπάρχει και η επιλογή που λες εσύ να περιμένει ο ψήστης να ξεροψηθεί ο γύρος και μετά να κόψει με την ανάλογη καθυστέρηση καθυστέρηση στις παραγγελίες. Είχα γκομενο σουβλατζη για κάτι εβδομάδες, αλλά δεν τον είχα ρωτήσει τέτοιες λεπτομερειες.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Ιούλ 2022, 21:28Μα δεν το ζητάω πάντα. Για την ακρίβεια, θεωρώ σχεδόν δεδομένο ότι ο γύρος κόβεται όταν κάνει κρούστα. Οι περισσότεροι έτσι τον γουστάρουν. Και αν χρειαστεί θα περιμένω. Αυτοί που τον θέλουν "ίδιο" και από τις δυο πλευρές είναι και οι πιο εύκολοι πελάτες, η χαρά του ψήστη.Naida έγραψε: ↑02 Ιούλ 2022, 18:58
Μωρέ και εγώ αυτό είχα κατα νου με τον γύρο, αλλά δεν ισχύει. Είναι κάτι που συμβαίνει συχνά λογικά. Αφού και ο σιντ το κάνει άνετα και η ΓΑΛΗ γενικά το ζητάει και της το κάνουν. Οπότε μάλλον είναι κάτι συνηθισμένο. Εγώ για τους λόγους που ανέφερες και εσύ με το "τρέχουν να προλάβουν" οπότε κόβουν γρήγορα γύρο έχω κόψει τον γύρο.
Τον πάγο στο μηχάνημα το τρίβουν βρε.
Σχεδον παντου!
Re: Σχεδον παντου!
Η ελπίδα είναι παγίδα.
και στο τελος φαντασου να βγει μαπα το φαγητο αφου περιμενε ο πελατης μιση ωραSid Vicious έγραψε: ↑02 Ιούλ 2022, 19:29Μια χαρα λειτουρικο ειναι, το θεμα ειναι οτι μπορεις να ζητησεις. Και επισης θεμα του πελατη ειναι οταν γινεται χαμος ποσο μπορει να περιμενει. Πχ χθες καποια στιγμη ειχα στη σειρα 7 μεριδες γυρο και καμια 20αρια σαντουιτς, ερχεται ενας με λεει ενα πιτογυρο καλοψημενο ποση ωρα, του λεω μιση ωρα σιγουρα καθοτι εχω κι αλλα πριν, με λεει οκ ετοιμασε το και ξαναρχομαι σε μιση ωρα. Αν θα το ηθελε σε 10 λεπτα αναγκαστικα δεν θα γινοταν, δεν γινεται να τους εξυπηρετησεις ολους, καλυτερα να χανεις λιγο κοσμο και να μην αγχωνεσαι γιατι το αγχος σε γερναει και μετα λες ωχ μαλακια εκανα αλλα ειναι αργα πια γιατι εχεις πεθανει. Για αυτο οχι αγχος, Χαλαρα μονο.Naida έγραψε: ↑02 Ιούλ 2022, 18:15Να αυτό μου φάνηκε περίεργο στη σκέψη. Να σταματήσεις τον γύρο για να ξεροψήσεις ένα σημείο για να κόψεις για μια πίτα, να κόψεις από αλλού πιο ωμό για αλλη πίτα, να τον ξανασαματησεις να τον ξεροψήσεις για άλλη πίτα κτλ κτλ. Δεν μου μοιάζει λειτουργικό για ένα μαγαζί φουλ στις παραγγελίες από άποψη χρόνου. Αν το καταφέρνετε αυτό οι επαγγελματίες του χώρου, μαγκιά.Sid Vicious έγραψε: ↑02 Ιούλ 2022, 18:10
Σταματαω τον γυρο, και καιω ενα σημειο απο την πλευρα που σταματησε. Δεν καιγεται ολη η πλευρα εκεινη καθως καθε επιπεδο καρβουνου εχει διαφορετικη ενταση

killzone έγραψε: ↑02 Ιούλ 2022, 23:07και στο τελος φαντασου να βγει μαπα το φαγητο αφου περιμενε ο πελατης μιση ωραSid Vicious έγραψε: ↑02 Ιούλ 2022, 19:29Μια χαρα λειτουρικο ειναι, το θεμα ειναι οτι μπορεις να ζητησεις. Και επισης θεμα του πελατη ειναι οταν γινεται χαμος ποσο μπορει να περιμενει. Πχ χθες καποια στιγμη ειχα στη σειρα 7 μεριδες γυρο και καμια 20αρια σαντουιτς, ερχεται ενας με λεει ενα πιτογυρο καλοψημενο ποση ωρα, του λεω μιση ωρα σιγουρα καθοτι εχω κι αλλα πριν, με λεει οκ ετοιμασε το και ξαναρχομαι σε μιση ωρα. Αν θα το ηθελε σε 10 λεπτα αναγκαστικα δεν θα γινοταν, δεν γινεται να τους εξυπηρετησεις ολους, καλυτερα να χανεις λιγο κοσμο και να μην αγχωνεσαι γιατι το αγχος σε γερναει και μετα λες ωχ μαλακια εκανα αλλα ειναι αργα πια γιατι εχεις πεθανει. Για αυτο οχι αγχος, Χαλαρα μονο.Naida έγραψε: ↑02 Ιούλ 2022, 18:15
Να αυτό μου φάνηκε περίεργο στη σκέψη. Να σταματήσεις τον γύρο για να ξεροψήσεις ένα σημείο για να κόψεις για μια πίτα, να κόψεις από αλλού πιο ωμό για αλλη πίτα, να τον ξανασαματησεις να τον ξεροψήσεις για άλλη πίτα κτλ κτλ. Δεν μου μοιάζει λειτουργικό για ένα μαγαζί φουλ στις παραγγελίες από άποψη χρόνου. Αν το καταφέρνετε αυτό οι επαγγελματίες του χώρου, μαγκιά.
Η πιτσαρια τελικα ποια ειναι;

Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Δεν ξέρω αν τρολλάρεις, αλλά προφανώς δεν ρωτούσα αν ξέρεις το οτιδήποτε.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Να τρως λιγότερο.kongrosian έγραψε: ↑02 Ιούλ 2022, 19:10σε ποιο μηχάνημα τρίβουν τον πάγο;;; δεν έχουν όλοι! εδώ πήγα σήμερα να πάρω ένα φρέντο, που κανονικά δεν έπρεπε να ξαναπάω, και γενικά να μην πηγαίνω, γιατί μέσα σε ένα χρόνο έχουν αλλάξει 10 υπαλλήλους εκεί, και προφανώς κάτι δεν πάει καλά, και η ταλαίπωρη η κοπέλα πάσχιζε να ξεκολλήσει τα παγάκια, που είχαν κολλήσει μεταξύ τους, στο θερμός που τα βάνουν και ήταν και κοντή και δεν έφτανε, γιατί ο πάγκος ήταν ψηλός. ε ρε ταλαίπα πρωί-πρωί για να πιει καφέ ο κύριος....Naida έγραψε: ↑02 Ιούλ 2022, 18:58Μωρέ και εγώ αυτό είχα κατα νου με τον γύρο, αλλά δεν ισχύει. Είναι κάτι που συμβαίνει συχνά λογικά. Αφού και ο σιντ το κάνει άνετα και η ΓΑΛΗ γενικά το ζητάει και της το κάνουν. Οπότε μάλλον είναι κάτι συνηθισμένο. Εγώ για τους λόγους που ανέφερες και εσύ με το "τρέχουν να προλάβουν" οπότε κόβουν γρήγορα γύρο έχω κόψει τον γύρο.kongrosian έγραψε: ↑02 Ιούλ 2022, 18:55
ανάλογα το μαγαζί και τη δουλειά που έχει. αν είναι χαλαρά μπορεί να αφιερώσουν λίγο χρόνο να σου ξεροψήσουν τον γύρο. αν τρέχουν να προλάβουν, παίζει να τον φας και ωμό, επειδή συνέχεια κόβουν, και κόβουν, και κόβουν, και δεν προλαβαίνει να ψηθεί. με τον καφέ, πως θα σου τρίψει πάγο ο άλλος; σε πετσέτα όπως έκανε με το τια μαρία ο θειος μου, που είχε έρθει μια μουρλή στην ταβέρνα και της θυμήθηκε τια μαρια;;; εεεε;;;;
Τον πάγο στο μηχάνημα το τρίβουν βρε.1.90 έκανε ο φρέντο, άφησα 2 ευρώ. φρέντο χωρίς ζάχαρη πίνω, αλλά με λίγο αφρόγαλο να γλυκίζει λίγο, αλλά και πάλι δεν τρελαίνομαι. την άλλη φορά θα πάρω εντελώς σκέτο.
είναι ένα μαγαζί εδώ που δεν κάνει τον κλασσικό γύρο. βάνει κοντσούβλι, χοιρινό λαιμό, καλοψημένο, με το ξυγκάκι του. αν τους πετύχεις σε καλή ώρα, δλδ ούτε με αναδουλειά, ούτε με φουλ δουλειά, είναι ωραίος, της ώρας και ζουμερός. αλλά τα έκοψα αυτά τώρα. κοτοπουλάκι κι άγιος ο θεός. να πέσει η ldl. τι να κάνω;;;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τα σουβλάκια και οι πίτες δε κάνουν 30 ευρώ.BigChiefWahoo έγραψε: ↑01 Ιούλ 2022, 17:17
Η πλάκα είναι ότι κάθε μέρα ποστάρει φωτό από το τι έφαγε έξω και πάντα όλα όσα τρώει κοστίζουν στάνταρ πάνω από 30 ευρώ.
30 ευρώ Χ 30 ημέρες = 900 ευρώ μόνο για φαγητό ξοδεύει ο Volk
Και γεννιούνται τα ερωτήματα
1) στο σπίτι αυτά τα άτομα δεν μαγειρεύουν ποτέ ;;;;;;
και
2) υπάρχει φτωχοποίηση στην Ελλάδα ; Όχι ! Διότι αποδεικνύεται ότι λεφτά υπάρχουν τελικά.Αν δίνεις 900 ευρώ για να τρως κάθε μήνα,δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλου είδους σπατάλες μπορεί να κάνεις !!!
Θα μου πεις,αν μου περίσσευαν 900 ευρώ,εγώ θα τα ξόδευα σε αγορά βινυλίων.
Ο καθένας με την τρέλλα του.
Στο 90% των περιπτώσεων κοστίζει λιγότερο από το να φτιάξεις γίγαντες στο φούρνο αν συνυπολογίσεις όλο το κόστος
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ε μαΕρμής έγραψε: ↑03 Ιούλ 2022, 11:42Τα σουβλάκια και οι πίτες δε κάνουν 30 ευρώ.BigChiefWahoo έγραψε: ↑01 Ιούλ 2022, 17:17
Η πλάκα είναι ότι κάθε μέρα ποστάρει φωτό από το τι έφαγε έξω και πάντα όλα όσα τρώει κοστίζουν στάνταρ πάνω από 30 ευρώ.
30 ευρώ Χ 30 ημέρες = 900 ευρώ μόνο για φαγητό ξοδεύει ο Volk
Και γεννιούνται τα ερωτήματα
1) στο σπίτι αυτά τα άτομα δεν μαγειρεύουν ποτέ ;;;;;;
και
2) υπάρχει φτωχοποίηση στην Ελλάδα ; Όχι ! Διότι αποδεικνύεται ότι λεφτά υπάρχουν τελικά.Αν δίνεις 900 ευρώ για να τρως κάθε μήνα,δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλου είδους σπατάλες μπορεί να κάνεις !!!
Θα μου πεις,αν μου περίσσευαν 900 ευρώ,εγώ θα τα ξόδευα σε αγορά βινυλίων.
Ο καθένας με την τρέλλα του.
Στο 90% των περιπτώσεων κοστίζει λιγότερο από το να φτιάξεις γίγαντες στο φούρνο αν συνυπολογίσεις όλο το κόστος
Σουβλακια ποσταρω, οχι αστακομακαροναδες και χαβιαρι με σαμπανιες

Δεν ειναι Αθηνα φιλαρακιVolk έγραψε: ↑02 Ιούλ 2022, 23:24killzone έγραψε: ↑02 Ιούλ 2022, 23:07και στο τελος φαντασου να βγει μαπα το φαγητο αφου περιμενε ο πελατης μιση ωραSid Vicious έγραψε: ↑02 Ιούλ 2022, 19:29
Μια χαρα λειτουρικο ειναι, το θεμα ειναι οτι μπορεις να ζητησεις. Και επισης θεμα του πελατη ειναι οταν γινεται χαμος ποσο μπορει να περιμενει. Πχ χθες καποια στιγμη ειχα στη σειρα 7 μεριδες γυρο και καμια 20αρια σαντουιτς, ερχεται ενας με λεει ενα πιτογυρο καλοψημενο ποση ωρα, του λεω μιση ωρα σιγουρα καθοτι εχω κι αλλα πριν, με λεει οκ ετοιμασε το και ξαναρχομαι σε μιση ωρα. Αν θα το ηθελε σε 10 λεπτα αναγκαστικα δεν θα γινοταν, δεν γινεται να τους εξυπηρετησεις ολους, καλυτερα να χανεις λιγο κοσμο και να μην αγχωνεσαι γιατι το αγχος σε γερναει και μετα λες ωχ μαλακια εκανα αλλα ειναι αργα πια γιατι εχεις πεθανει. Για αυτο οχι αγχος, Χαλαρα μονο.
Η πιτσαρια τελικα ποια ειναι;![]()
Οι φωτο, ειναι απο βιντεο που εχει ανεβασει ενας τυπος. Δηλωνει οτι ξετρελαθηκε με τη γευση!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Ιούλ 2022, 16:47Αναρωτιέμαι σε τι μαγαζιά πας ρε Volk.
Eγώ σπανίως έχω δει σε ψησταριές και ταβέρνες "καρβουνιασμένα".
Κατά τα άλλα, είναι γεγονός ότι σ' αυτά τα μαγαζιά, τα κρέατα είναι συνήθως αυτό που λέμε "καλοψημένα".
Οι επιλογές ρέαρ, μίντιουμ κλπ παίζουν συνήθως σε εστιατόρια.
Εχει χιλιαδες περιπτωσεις με αναλογα σκηνικα καρβουνο.
Αναρωτιεμαι τι δεν εχεις δει απο τα οσα συμβαινουν στα μαγαζια.

Μα δεν μ' ενδιαφέρει να κάνω έρευνα στο τι πουλάει το κάθε μαγαζί και πως ψήνει.
Ούτε πηγαίνω κάθε φορά σε διαφορετικό μέρος, ούτε ψάχνομαι μονίμως να βρω το καλύτερο κλπ
Σε ταβέρνες/ψησταριές πάντως που έχω πάει ή σουβλακογυράδικα, ισχύουν αυτά που έγραψα.
Από εκεί και πέρα, το τι αρέσει και τι όχι στον κάθε τικτοτάκια, ινσταγκράμερ κλπ σαν αυτόν που ανέβασες, δεν έχει καμμία σχέση. Αυτούς το μόνο που τους απασχολεί να βγάλουν φωτο, να πάρουν λάικς, σιγά μην ασχολούνται με γεύση.
Ούτε πηγαίνω κάθε φορά σε διαφορετικό μέρος, ούτε ψάχνομαι μονίμως να βρω το καλύτερο κλπ
Σε ταβέρνες/ψησταριές πάντως που έχω πάει ή σουβλακογυράδικα, ισχύουν αυτά που έγραψα.
Από εκεί και πέρα, το τι αρέσει και τι όχι στον κάθε τικτοτάκια, ινσταγκράμερ κλπ σαν αυτόν που ανέβασες, δεν έχει καμμία σχέση. Αυτούς το μόνο που τους απασχολεί να βγάλουν φωτο, να πάρουν λάικς, σιγά μην ασχολούνται με γεύση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Επειδη εγραψες αυτα που εγραψες, για αυτο εβαλα τις φωτο ως παραδειγμα σε αυτα που λεω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Ιούλ 2022, 16:47Αναρωτιέμαι σε τι μαγαζιά πας ρε Volk.
Κατά τα άλλα, είναι γεγονός ότι σ' αυτά τα μαγαζιά, τα κρέατα είναι συνήθως αυτό που λέμε "καλοψημένα".
Δεν ειναι ετσι οπως τα λες!
Στα πιο πολλα μαγαζια, πιτες ωμες ή αν τις ζητησεις ψημενες τις δινουν καρβουνο!
Τα κρεατα, ειναι γεματα με μαυρα απανθρακωμενα σημεια, ειτε μικρα διασπαρτα παντου ειτε μαυρο ολο οπως αυτο στις φωτο που ανεβασα.
Οποτε, τι αναρωτιεσαι σε τι μαγαζια πηγαινω; Που εχεις δει σπανιως τα καρβουνιασμενα;
Παρε αποψε απο 10 τυχαια σουβλατζιδικα παραγγελια. Πες τους "θελω μια μεριδα χοιρινα σουβλακια" και τιποτα αλλο. Βγαλε φωτογραφιες το τι θα σου φερουν! Πως θα ναι οι πιτες και τα σουβλακια!
Ρε συ Volk, ειλικρινά δεν αναρωτιέμαι σε τι μαγαζιά πηγαίνεις.Volk έγραψε: ↑25 Ιούλ 2022, 19:03Επειδη εγραψες αυτα που εγραψες, για αυτο εβαλα τις φωτο ως παραδειγμα σε αυτα που λεω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Ιούλ 2022, 16:47Αναρωτιέμαι σε τι μαγαζιά πας ρε Volk.
Στα πιο πολλα μαγαζια, πιτες ωμες ή αν τις ζητησεις ψημενες τις δινουν καρβουνο!
Τα κρεατα, ειναι γεματα με μαυρα απανθρακωμενα σημεια, ειτε μικρα διασπαρτα παντου ειτε μαυρο ολο οπως αυτο στις φωτο που ανεβασα.
Οποτε, τι αναρωτιεσαι σε τι μαγαζια πηγαινω; Που εχεις δει σπανιως τα καρβουνιασμενα;
Παρε αποψε απο 10 τυχαια σουβλατζιδικα παραγγελια. Πες τους "θελω μια μεριδα χοιρινα σουβλακια" και τιποτα αλλο. Βγαλε φωτογραφιες το τι θα σου φερουν! Πως θα ναι οι πιτες και τα σουβλακια!
Εσύ ανεβάζεις συνέχεια θέματα ρωτώντας για το ποιο είναι το καλύτερο τυλιχτό, το καλύτερο ντολμαδάκι, η καλύτερη πάστα κλπ
Εγώ είμαι πιο βολικός άνθρωπος αλλά όλως τυχαίως δεν έχω ιδιαίτερα παράπονα όταν τρώω έξω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κάποιοι δε γκρινιάζουν λόγω γούστων ή ιδιοτροπίας αλλά εκ πεποιθήσεως.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Ιούλ 2022, 19:10Ρε συ Volk, ειλικρινά δεν αναρωτιέμαι σε τι μαγαζιά πηγαίνεις.Volk έγραψε: ↑25 Ιούλ 2022, 19:03Επειδη εγραψες αυτα που εγραψες, για αυτο εβαλα τις φωτο ως παραδειγμα σε αυτα που λεω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Ιούλ 2022, 16:47Αναρωτιέμαι σε τι μαγαζιά πας ρε Volk.
Εσύ ανεβάζεις συνέχεια θέματα ρωτώντας για το ποιο είναι το καλύτερο τυλιχτό, το καλύτερο ντολμαδάκι, η καλύτερη πάστα κλπ
Εγώ είμαι πιο βολικός άνθρωπος αλλά όλως τυχαίως δεν έχω ιδιαίτερα παράπονα όταν τρώω έξω.
H πλάκα είναι ότι είμαι από τις περιπτώσεις, που στην κυριολεξία όταν ήμουν παιδί μεγάλωσα σε ταβέρνες. Όχι δεν είχαμε ταβέρνα αλλά οι γονείς μου, μόνον όταν ήταν άρρωστοι έμεναν το βράδυ σπίτι. Το μεσημέρι σπιτικό φαγητό και το βράδυ έξω.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα το επίπεδο έχει ανέβει πολύ τα τελευταία χρόνια λόγω ανταγωνισμού. Ναι μπορεί να μη βρίσκουμε τις παραδοσιακές γεύσεις και όλα λίγο πολύ να μοιάζουν σε γεύση αλλά σπάνια θα βρεις κατι που πραγματικά δε τρώγεται.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η απεργία που κόστισε σχεδόν 10 δισ. δολάρια
από Ίακχος » 28 Οκτ 2023, 18:20 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 256 Προβολές
-