Πήρα ψωμί του τοστ έβαλα φυστικοβούτυρο και λίγη μαρμελάδα

Όταν ημανε μικρή, δε μαρεσε το φυστικοβουτυρο. Ίσα ίσα που μου έκανε κ εντύπωση με πόση μανία έβλεπα στις ταινίες να το τρώνε. Πριν κάποια χρόνια τα βούτυρα ξηρών καρπών χωρίς ζάχαρη, ήταν από τα λίγα πράγματα που επιτρεπόταν να φάω κ κάπως να παρέπεμπε σε γλυκό. Ισως το συνήθισα. Πλέον μπορώ να το φάω όπως άλλοι τρώνε τη νουτελα-μερεντα. Από το βαζακι με κουτάλι. Η αλήθεια είναι πως πάνω σε ψωμί δε μαρεσει, αλλά μπορεί να το βάλω σε αυτοσχέδιες παρασκευές.
Κι εγώ έμενα μ' αρέσει να το τρώω έτσι. Αν και επειδή η υφή του ειναι πολύ πηχτή μου ψιλοκάθεται και στο λαιμό. Αλλά είναι μεγάλη λατρεία. Σαν φουντούνια.Custom_F έγραψε: ↑17 Ιαν 2020, 07:00Όταν ημανε μικρή, δε μαρεσε το φυστικοβουτυρο. Ίσα ίσα που μου έκανε κ εντύπωση με πόση μανία έβλεπα στις ταινίες να το τρώνε. Πριν κάποια χρόνια τα βούτυρα ξηρών καρπών χωρίς ζάχαρη, ήταν από τα λίγα πράγματα που επιτρεπόταν να φάω κ κάπως να παρέπεμπε σε γλυκό. Ισως το συνήθισα. Πλέον μπορώ να το φάω όπως άλλοι τρώνε τη νουτελα-μερεντα. Από το βαζακι με κουτάλι. Η αλήθεια είναι πως πάνω σε ψωμί δε μαρεσει, αλλά μπορεί να το βάλω σε αυτοσχέδιες παρασκευές.
Αυτά τα ρισις που λες, τα είχα δοκιμάσει κάποια στιγμή κ ξετρελαθηκα. Μετά από πολυ καιρό, τα είδα μπροστά μου κ πήρα πάλι. Το εφτυσα. Δε θυμάμαι ακριβώς γιατί, αλλά ήταν χάλια. Απτην έκπληξή μου, πήγα κ πήρα κ άλλα, διάφορα ρισις. Δοκίμασα απολα. Κανένα δε μαρεσε. Τα πέταξα. Τι να πει κανείς... Γυναίκες...
Δε μαρεσουν οι μαρμελάδες...Naida έγραψε: ↑17 Ιαν 2020, 07:53Κι εγώ έμενα μ' αρέσει να το τρώω έτσι. Αν και επειδή η υφή του ειναι πολύ πηχτή μου ψιλοκάθεται και στο λαιμό. Αλλά είναι μεγάλη λατρεία. Σαν φουντούνια.Custom_F έγραψε: ↑17 Ιαν 2020, 07:00Όταν ημανε μικρή, δε μαρεσε το φυστικοβουτυρο. Ίσα ίσα που μου έκανε κ εντύπωση με πόση μανία έβλεπα στις ταινίες να το τρώνε. Πριν κάποια χρόνια τα βούτυρα ξηρών καρπών χωρίς ζάχαρη, ήταν από τα λίγα πράγματα που επιτρεπόταν να φάω κ κάπως να παρέπεμπε σε γλυκό. Ισως το συνήθισα. Πλέον μπορώ να το φάω όπως άλλοι τρώνε τη νουτελα-μερεντα. Από το βαζακι με κουτάλι. Η αλήθεια είναι πως πάνω σε ψωμί δε μαρεσει, αλλά μπορεί να το βάλω σε αυτοσχέδιες παρασκευές.
Αυτά τα ρισις που λες, τα είχα δοκιμάσει κάποια στιγμή κ ξετρελαθηκα. Μετά από πολυ καιρό, τα είδα μπροστά μου κ πήρα πάλι. Το εφτυσα. Δε θυμάμαι ακριβώς γιατί, αλλά ήταν χάλια. Απτην έκπληξή μου, πήγα κ πήρα κ άλλα, διάφορα ρισις. Δοκίμασα απολα. Κανένα δε μαρεσε. Τα πέταξα. Τι να πει κανείς... Γυναίκες...
Και με μαρμελάδα αν δεν το έχεις δοκιμάσει ,δοκίμασε το.
Σωστά, έκανα παρατυπία, το συνεργείο ήθελε τέτοια. Το Imbiss δεν είχε veggie.