Τι έφαγα έξω, το νήμα του μπεκιάρη.
-
Re: Τι έφαγα έξω, το νήμα του μπεκιάρη.
Η πατάτα είναι ψητή; Ήρεμα ρωτάω.
Βασικά, δικέ μου, η πατάτα ήταν λίγο άψητη. Το επισήμανα στην πολύ όμορφη σερβιτόρα, όταν στο τέλος με ρώτησε πώς μου φάνηκε το γεύμα και συμφώνησε.
Πλαστικό μπολ δεν υπήρχε και ούτε με χάλασε το ποτήρι. Ψωμί δεν χρειάζεται, είχε πατάτες το πιάτο. Ένα απλό μπεργκεράδικο είναι το μαγαζί. Τι ψάχνετε σε τι ξύλο προσγειώθηκε το κρέας και αν οι χαρτοπετσέτες ήταν στο σωστό σημείο;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Δεν είναι ποτήρι για ουίσκι, απλά σε τέτοιο ποτήρι έχουμε συνηθίσει να το πίνουμε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 23:25Έλα τώρα ρε Άγι. Αυτό είναι ποτήρι ουίσκυ. Να ήταν τουλάχιστον απλό, να πω εντάξει. Αλλά σκαλιστό ποτήρι δίπλα σε ξύλινο δίσκο με πλαστικό κεσεδάκι για τη σος, χρωματιστή σαλατιέρα κλπ θυμίζει παραγγελία από ντελίβερυ σε τραπέζι καθιστικού για παρέα που βλέπει αγώνα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ποτήρι ουίσκι είναι. Απλώς παίζει και η καμπυλωτή ή λοξή φόρμα σ' αυτά τα ποτήρια.Ερμής έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 10:21Δεν είναι ποτήρι για ουίσκι, απλά σε τέτοιο ποτήρι έχουμε συνηθίσει να το πίνουμε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 23:25Έλα τώρα ρε Άγι. Αυτό είναι ποτήρι ουίσκυ. Να ήταν τουλάχιστον απλό, να πω εντάξει. Αλλά σκαλιστό ποτήρι δίπλα σε ξύλινο δίσκο με πλαστικό κεσεδάκι για τη σος, χρωματιστή σαλατιέρα κλπ θυμίζει παραγγελία από ντελίβερυ σε τραπέζι καθιστικού για παρέα που βλέπει αγώνα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Σ' αυτό το ποτήρι πίνεται τέλεια κι ο φρεντοεσπρέσσος χωρίς καλαμάκιΕρμής έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 10:21Δεν είναι ποτήρι για ουίσκι, απλά σε τέτοιο ποτήρι έχουμε συνηθίσει να το πίνουμε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 23:25Έλα τώρα ρε Άγι. Αυτό είναι ποτήρι ουίσκυ. Να ήταν τουλάχιστον απλό, να πω εντάξει. Αλλά σκαλιστό ποτήρι δίπλα σε ξύλινο δίσκο με πλαστικό κεσεδάκι για τη σος, χρωματιστή σαλατιέρα κλπ θυμίζει παραγγελία από ντελίβερυ σε τραπέζι καθιστικού για παρέα που βλέπει αγώνα.

Όχι δεν είναι ποτήρι για ουίσκι, είναι ποτήρι για old fashioned cocktails όπως το negroni η για blended on the rocks το οποίο παλιά το θεωρούσαν cocktail.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 10:49Ποτήρι ουίσκι είναι. Απλώς παίζει και η καμπυλωτή ή λοξή φόρμα σ' αυτά τα ποτήρια.Ερμής έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 10:21Δεν είναι ποτήρι για ουίσκι, απλά σε τέτοιο ποτήρι έχουμε συνηθίσει να το πίνουμε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 23:25
Έλα τώρα ρε Άγι. Αυτό είναι ποτήρι ουίσκυ. Να ήταν τουλάχιστον απλό, να πω εντάξει. Αλλά σκαλιστό ποτήρι δίπλα σε ξύλινο δίσκο με πλαστικό κεσεδάκι για τη σος, χρωματιστή σαλατιέρα κλπ θυμίζει παραγγελία από ντελίβερυ σε τραπέζι καθιστικού για παρέα που βλέπει αγώνα.
Θα μου πεις κάτσε, εσύ ποιο γνώρισες σα ποτήρι για whiskey και θα σου απαντήσω αυτό το σκαλιστό, τα οποία χρησιμοποιώ και τώρα καμία φορά αν είμαι με κόσμο και δε μου φτάνουν τα glencairn. Το ότι μάθαμε κάτι δε σημαίνει απαραίτητα πως είναι και σωστό.
Ποτήρι για whiskey είναι αυτό

Κάτι έγραψα για καμπυλωτά αν δεν κάνω λάθος.Ερμής έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 10:57Όχι δεν είναι ποτήρι για ουίσκι, είναι ποτήρι για old fashioned cocktails όπως το negroni η για blended on the rocks το οποίο παλιά το θεωρούσαν cocktail.
Θα μου πεις κάτσε, εσύ ποιο γνώρισες σα ποτήρι για whiskey και θα σου απαντήσω αυτό το σκαλιστό, τα οποία χρησιμοποιώ και τώρα καμία φορά αν είμαι με κόσμο και δε μου φτάνουν τα glencairn. Το ότι μάθαμε κάτι δε σημαίνει απαραίτητα πως είναι και σωστό.
Ποτήρι για whiskey είναι αυτό![]()
Σε κάθε περίπτωση, ειλικρινά δεν περίμενα να εξελιχθεί έτσι ένα σχόλιο που έκανα για το σκαλιστό ποτήρι στο μπεργκεράδικο.
Απλώς μου φάνηκε αστείο δίπλα στο πλαστικό μπουκάλι της κοκακόλα και το' γραψα.

Για το φαΐ, είπα ότι φαίνεται καλό από την αρχή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το φαΐ φαίνεται ωραιότατο και εύγε στον φιντφλαγκ
0/2 τύπισσα. Ούτε το μπουκάλι είναι πλαστικό.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 11:10Κάτι έγραψα για καμπυλωτά αν δεν κάνω λάθος.Ερμής έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 10:57Όχι δεν είναι ποτήρι για ουίσκι, είναι ποτήρι για old fashioned cocktails όπως το negroni η για blended on the rocks το οποίο παλιά το θεωρούσαν cocktail.
Ποτήρι για whiskey είναι αυτό![]()
Σε κάθε περίπτωση, ειλικρινά δεν περίμενα να εξελιχθεί έτσι ένα σχόλιο που έκανα για το σκαλιστό ποτήρι στο μπεργκεράδικο.
Απλώς μου φάνηκε αστείο δίπλα στο πλαστικό μπουκάλι της κοκακόλα και το' γραψα.
Για το φαΐ, είπα ότι φαίνεται καλό από την αρχή.
Dein Herz, meine Gier
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Τηλεφωνάκι πήραμε; Πότε θα καμαρώσω κανένα εγγονάκι, ρε αχαΐρευτε;Feindflug έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 10:18Βασικά, δικέ μου, η πατάτα ήταν λίγο άψητη. Το επισήμανα στην πολύ όμορφη σερβιτόρα, όταν στο τέλος με ρώτησε πώς μου φάνηκε το γεύμα και συμφώνησε.
Πλαστικό μπολ δεν υπήρχε και ούτε με χάλασε το ποτήρι. Ψωμί δεν χρειάζεται, είχε πατάτες το πιάτο. Ένα απλό μπεργκεράδικο είναι το μαγαζί. Τι ψάχνετε σε τι ξύλο προσγειώθηκε το κρέας και αν οι χαρτοπετσέτες ήταν στο σωστό σημείο;
Δες της την έπεσα, τύπε, αν και διέκρινα στο βλέμμα της μια ανομολόγητη λαγνεία.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 12:16Τηλεφωνάκι πήραμε; Πότε θα καμαρώσω κανένα εγγονάκι, ρε αχαΐρευτε;Feindflug έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 10:18Βασικά, δικέ μου, η πατάτα ήταν λίγο άψητη. Το επισήμανα στην πολύ όμορφη σερβιτόρα, όταν στο τέλος με ρώτησε πώς μου φάνηκε το γεύμα και συμφώνησε.
Θεωρώ ότι θα την έφερνα σε δύσκολη θέση, όσο κι αν μέσα της ποθούσε την γνωριμία μας.
Dein Herz, meine Gier
- Space_Passenger
Αντικυρα μετα την ψηφο πηγαμε. Εγω εφαγα θραψαλα, σαλατα, πατατες, τζατσικι, σοδα και κοκα ζερο. Μια χαρα διπλα στη θαλασσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τον έφαγα σαν άνδρας
από Ζενίθεδρος » 01 Δεκ 2023, 18:30 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 0 Απαντήσεις
- 677 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
01 Δεκ 2023, 18:30
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 946 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
26 Οκτ 2023, 22:58
-