Κάπως έτσι, πατάτα θα βάλω την άλλη φορά δεν έχω τώρα φώτο.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 20:04Εννοείς τηγανισες πρώτα τις πατάτες και μετά στο ίδιο τηγάνι για οικονομία, αδειασες λάδι και εψησες το κρέας; Και γω το κάνω αυτό ενίοτε, αλλά όσο να ναι τρέχει καμία σταγόνα από το κάτω μέρος του τηγανιου και ψιλογινονται τα μάτια της κουζίνας χάλια. Τώρα δεν έμεινε καμία πατάτα να βγάλεις φωτό; Μου άνοιξες την όρεξη, πολύ καλό πιατο.Annibas έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 20:00Έχω βάλει και με πατάτες, το ηλιέλαιο εννοείται το έριξα από την αρχή.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 19:57
Κάτσε μισό μην το τρως, βγάλε και μια ανάποδα φωτο με τις πατάτες από πάνω γιατί με ενδιαφέρει η συνταγή αν γίνονται πατάτες χωρίς φούρνο και χωρίς ηλιέλαιο σε 20 λεπτά κιολας, θα είναι σούπερ
Και το τραπέζι ωραίο φαίνεται, μασιφ παλιό ξύλο, όχι αυτά τα λευκά τώρα που είναι σαν πεπιεσμένος αφρός. Οικογενειακό κειμήλιο να φανταστώ;
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
-
Annibas έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 20:07Κάπως έτσι, πατάτα θα βάλω την άλλη φορά δεν έχω τώρα φώτο.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 20:04Εννοείς τηγανισες πρώτα τις πατάτες και μετά στο ίδιο τηγάνι για οικονομία, αδειασες λάδι και εψησες το κρέας; Και γω το κάνω αυτό ενίοτε, αλλά όσο να ναι τρέχει καμία σταγόνα από το κάτω μέρος του τηγανιου και ψιλογινονται τα μάτια της κουζίνας χάλια. Τώρα δεν έμεινε καμία πατάτα να βγάλεις φωτό; Μου άνοιξες την όρεξη, πολύ καλό πιατο.
Και το τραπέζι ωραίο φαίνεται, μασιφ παλιό ξύλο, όχι αυτά τα λευκά τώρα που είναι σαν πεπιεσμένος αφρός. Οικογενειακό κειμήλιο να φανταστώ;
Καλή όρεξη και συγχαρητήρια για το μεράκι στην κουζίνα. Τυχαία μπηκες στο φόρουμ Ε, δεν έχεις καμία σχέση με την Νάιδα; Δεν μου πέφτει λόγος δηλαδή αλλά έτσι να, συνειρμικά μοιάζετε πολύ σαν τρόπος γραφής και που πετάτε κάτι πολύ όμορφο έτσι αυθόρμητα χωρίς να κολλάτε σε ανιαρές λεπτομέρειες γύρω από αυτό, στο κάτω κάτω αν κάτσεις να τεκμηριώσεις κάτι σαν ρομπότ, χάνεται και η μαγεία, έξω καρδιά δηλαδή, τέλος πάντων, μπράβο και παλι
Δεν την γνωρίζω.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 20:13Annibas έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 20:07Κάπως έτσι, πατάτα θα βάλω την άλλη φορά δεν έχω τώρα φώτο.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 20:04
Εννοείς τηγανισες πρώτα τις πατάτες και μετά στο ίδιο τηγάνι για οικονομία, αδειασες λάδι και εψησες το κρέας; Και γω το κάνω αυτό ενίοτε, αλλά όσο να ναι τρέχει καμία σταγόνα από το κάτω μέρος του τηγανιου και ψιλογινονται τα μάτια της κουζίνας χάλια. Τώρα δεν έμεινε καμία πατάτα να βγάλεις φωτό; Μου άνοιξες την όρεξη, πολύ καλό πιατο.
Καλή όρεξη και συγχαρητήρια για το μεράκι στην κουζίνα. Τυχαία μπηκες στο φόρουμ Ε, δεν έχεις καμία σχέση με την Νάιδα; Δεν μου πέφτει λόγος δηλαδή αλλά έτσι να, συνειρμικά μοιάζετε πολύ σαν τρόπος γραφής και που πετάτε κάτι πολύ όμορφο έτσι αυθόρμητα χωρίς να κολλάτε σε ανιαρές λεπτομέρειες γύρω από αυτό, στο κάτω κάτω αν κάτσεις να τεκμηριώσεις κάτι σαν ρομπότ, χάνεται και η μαγεία, έξω καρδιά δηλαδή, τέλος πάντων, μπράβο και παλι
-
Για αύριο τι λες να φτιάξεις; Είσαι από αυτούς που κάνουν μεγάλη ποσότητα και βάζουν ψυγείο ή κάθε μέρα ξανά μανά στις επάλξεις;
Δεν βάζω ψυγείο, όποτε μου έρθει.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 20:18Για αύριο τι λες να φτιάξεις; Είσαι από αυτούς που κάνουν μεγάλη ποσότητα και βάζουν ψυγείο ή κάθε μέρα ξανά μανά στις επάλξεις;
-
Μαζί σου, το παν είναι να βρεις καλό υλικό να σε εμπνεύσει, και μπαμ έτοιμο. Καλή συνέχεια, πάω να φτιάξω φακές.Annibas έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 20:19Δεν βάζω ψυγείο, όποτε μου έρθει.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 20:18Για αύριο τι λες να φτιάξεις; Είσαι από αυτούς που κάνουν μεγάλη ποσότητα και βάζουν ψυγείο ή κάθε μέρα ξανά μανά στις επάλξεις;
γαμησες
αν και ηθελαν λιγο ζμουδ παραπανω
αν και ηθελαν λιγο ζμουδ παραπανω
Πρώτη φορά τις έφτιαξα.
Για το ζουμί έχεις δίκιο αν και μου αρέσουν και έτσι.
Για το ζουμί έχεις δίκιο αν και μου αρέσουν και έτσι.
Yippie Kay Yay
Αν και δεν μπορώ να μασάω τα βρασμένα κρεμμύδια, η γεύση που δίνουν σε στιφάδα είναι το κάτι άλλο.taliban έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 13:55Κυνήγι αγριογουρουνο στιφάδο.
Έχω αποκτήσει master.
Από χθες στο ξύδι συν τα υπόλοιπα να γίνει το κρέας έτοιμο.
Φρέσκο χθες το διαβασε ο
[img]https://i.postimg.cc/K8St3Z1j/2025 ... .jpg[/img]
Ζήλεψα, αλλά ειλικρινά εύχομαι καλή όρεξη και πάντα τέτοια από καρδιάς.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αριστερά είναι φιλεταρισμένες αντζούγιες;
Σε κάθε περίπτωση, σωστός. Και για το συμπλήρωμα και για το χύλωμα των φακών.
Ουκ εν τω σπανίω το ευ.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ωραία τα τρία τελευταία φαγητά αλλά ειδικά αυτό το αγριογούρουνο στιφάδο.... 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 472 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
05 Ιουν 2024, 18:17
-
- 10 Απαντήσεις
- 1054 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
30 Ιούλ 2023, 19:17
-
- 0 Απαντήσεις
- 329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
24 Δεκ 2024, 13:01
-
-
Νέα δημοσίευση Καλό σουβλατζίδικο στο Μαρούσι....
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 16 Ιούλ 2024, 19:39 » σε Μαγειρική - 16 Απαντήσεις
- 952 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
17 Ιούλ 2024, 00:00
-