Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
Και πώς τα κατάφερες;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
οχι ρε κάστομ ειναι σχετικά όλα αυτά, με τον χρόνο. Αν έχεις 4 πόδια κοτόπουλο απο την κατάψυξη και 30 λεπτά, ε οκ, ο μικροκυμμάτων θα ειναι ο πιο νόστιμος. Γενικά καλά τα κάνει σε απίστευτο χρόνο, αλλα οκ, πρέπει να παίξεις πιάνο με τα κουμπάκια για να το καταφέρεις, τα έχουν κάνει για γκίκς.
Αν απλά το βάλεις το φουλ, χωρίς τα διαλείμματα και την αλλαγή έντασης που κάνει το πρόγραμμα, χωρίς το γκριλ κλπ, οκ, ναι, δεν το φτιάξανε για αυτό τον σκοπό
Αν απλά το βάλεις το φουλ, χωρίς τα διαλείμματα και την αλλαγή έντασης που κάνει το πρόγραμμα, χωρίς το γκριλ κλπ, οκ, ναι, δεν το φτιάξανε για αυτό τον σκοπό

Ήθελα κάτι πιο εύκολο κ γρήγορο που να πίνεται χωρίς να βάζω τοτιδηποτε μέσα. Μόνο αυτόν μπορώ να πιω σκέτο. Παλιότερα τον δοκίμαζα με γλυκαντικό, γάλα... Δεν πινοταν. Τώρα παίρνω το άρωμα.φουντουκι ή κάνα περίεργο απτό Κόφι αιλαντ κ τον πίνω σκέτο. Φτιάχνω το πρωι κ έχει!
Βρε φάτε όπως θέτε. Δικό σας στομάχι είναι.enaon έγραψε: ↑10 Φεβ 2019, 00:27οχι ρε κάστομ ειναι σχετικά όλα αυτά, με τον χρόνο. Αν έχεις 4 πόδια κοτόπουλο απο την κατάψυξη και 30 λεπτά, ε οκ, ο μικροκυμμάτων θα ειναι ο πιο νόστιμος. Γενικά καλά τα κάνει σε απίστευτο χρόνο, αλλα οκ, πρέπει να παίξεις πιάνο με τα κουμπάκια για να το καταφέρεις, τα έχουν κάνει για γκίκς.

κάστομ, έχει καφετιέρα η χιαομι που ρυθμίζεις την θεμοκρασία απο το κινητό και την κρατάει σταθερή όλη μέρα 
πάντως οι μικροκυμάτων ειναι πολυ υποτιμημένα μηχανήματα.
κάθε φορά που είχα έναν με πολλά κουμπάκια, διάβαζα το μανουαλ, απο τις ελάχιστες φορές που το εχω κάνει με οτιδήποτε. Εχει πλάκα, έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια στα προγράμματα μαγειρέματος, αλλά κάτι έγινε και δεν τους πήραμε ποτέ σοβαρά, δεν τα πατάει κανείς νομίζω.

πάντως οι μικροκυμάτων ειναι πολυ υποτιμημένα μηχανήματα.

κάθε φορά που είχα έναν με πολλά κουμπάκια, διάβαζα το μανουαλ, απο τις ελάχιστες φορές που το εχω κάνει με οτιδήποτε. Εχει πλάκα, έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια στα προγράμματα μαγειρέματος, αλλά κάτι έγινε και δεν τους πήραμε ποτέ σοβαρά, δεν τα πατάει κανείς νομίζω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 10 Φεβ 2019, 00:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το κουμπάκι πάντως για τον καφέ είναι στο λεπτό κ σε όχι υψηλή θερμοκρασία κ τον βγάζει μια χαρά! Μόνο αυτό έμαθα από τα έξτρα.enaon έγραψε: ↑10 Φεβ 2019, 00:34
Ε μα η γμμν όλα τάχει βγάλει!

δεν έχει ρε γαμώτο.
αλλά έχει αυτό, ωραίο μοιάζει, θα τον κρατάει ζεστό όλη μέρα
αλλά έχει αυτό, ωραίο μοιάζει, θα τον κρατάει ζεστό όλη μέρα

αν και κάποτε μου έφεραν ένα διαφημιστικό ποτηράκι μεταλλικό διπλό, τα βρήκα στο άμαζον και το θέμα του ζεστού καφέ βελτιώθηκε πολύ. Τα έχεις δοκιμάσει;
https://www.amazon.co.uk/Anself-Double- ... ll+handle
https://www.amazon.co.uk/4558-10-12-PAV ... A419153031
https://www.amazon.co.uk/Anself-Double- ... ll+handle
https://www.amazon.co.uk/4558-10-12-PAV ... A419153031
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
στο καλοριφέρ..
(τον ξέχασα μια φορά-νες είχα κάνει) και ζεστάθηκε!

Warmer Cup Usb

Ελεος! Ασε που θα παρουν μυρωδια απ το ψυγειο.Αγις έγραψε: ↑09 Φεβ 2019, 20:29ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Φεβ 2019, 20:02Δεν κάνουν όλες οι πατάτες για τηγάνι.
Εξαρτάται φυσικά από τον παραγωγό και την εποχή.
Νευροκοπίου, Νάξου, Άργους, Τρίπολης παραδείγματος χάριν, είναι οκ για όλες τις χρήσεις αλλά εξαρτάται απο την εποχή.
Όταν δεν έχω καλές πατάτες και θέλω να τηγανίσω, τις κόβω, τις βάζω σε νερό και πριν να τις ρίξω στο καυτό λάδι, τις βάζω σε μια βαμβακερή πετσέτα (κάνει και απορροφητικό χαρτί) και τις "στεγνώνω". Γίνονται καλύτερες.
Με βολεύει περισσότερο κατσαρόλα (μικρή ή μεγάλη, ανάλογα με τις μερίδες που θέλω) παρά τηγάνι.
Και χαμηλώνω τη φωτιά, μετά από 1 λεπτό (στο 2περίπου) και όχι το ανάποδο.
Κάποιοι τις προτηγανίζουν, τις βγάζουν από τη φωτιά και τις τηγανίζουν πάλι όταν θέλουν να σερβίρουν.
Η τεχνική που καθιέρωσε τον Blumenthal
ενδιαφέρον εχουν οι επεξηγησεις εδω.
http://www.insearchofheston.com/2013/10 ... tep-guide/
το βίνδεο.
Το βασικο στην τηγανητη πατατα ειναι να βαλεις πολυ λαδι να την σκεπασει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νέα Εποχή, εργένηδες και μεσήλικες
από Saturn » 24 Φεβ 2024, 22:41 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 272 Απαντήσεις
- 4446 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
27 Φεβ 2024, 14:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οδηγίες προς νέους εργένηδες που θέλουν να βρουν το άλλο τους μισό
από student » 17 Ιουν 2023, 20:25 » σε Κοινωνικά θέματα - 66 Απαντήσεις
- 2864 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από klg
18 Ιουν 2023, 17:27
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 326 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
10 Οκτ 2023, 09:26