Όχι, εγώ ήμανε παιδί των προαστείων,,,Φιλαδέλφεια,Περιστέρι,Χασιά κλπ
γιατί πίνουμε ούζο τώρα που ανοίγει ο καιρός...
Re: γιατί πίνουμε ούζο τώρα που ανοίγει ο καιρός...
Είχαμε τσίπουρο στο σπίτι, από το χωριό. Αλλά το trend δεν ήταν έτσι ώστε να το κάνουμε life style. Θεωρείται πως το τσίπουρο γεννήθηκε στη Μακεδονία.brb και tyt έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 01:43Καημένο παιδί. Τι τράβηξες.
Α, ρακή φτιάχνουν στην Μακεδονία, αν το ψάξουμε θα βρούμε ότι κι αυτό το έκλεψαν οι Βούλγαροι.
Ordem e Progresso.
Εκεί στα Κάτω Πατήσια, τον καιρό 90 και κάτι είχα τις καλύτερες ταβέρνες. Με βαρελίσια ρετσίνα Μεσογείων και μεζέ, τη βγάζαμε τέλεια.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 01:46Όχι, εγώ ήμανε παιδί των προαστείων,,,Φιλαδέλφεια,Περιστέρι,Χασιά κλπ
Ordem e Progresso.
Στην Αστροφεγγιά πηγαίναμε στα Πατήσια...στην Κόντου ξέρεις.Cavaliere έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 01:50Εκεί στα Κάτω Πατήσια, τον καιρό 90 και κάτι είχα τις καλύτερες ταβέρνες. Με βαρελίσια ρετσίνα Μεσογείων και μεζέ, τη βγάζαμε τέλεια.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 01:46Όχι, εγώ ήμανε παιδί των προαστείων,,,Φιλαδέλφεια,Περιστέρι,Χασιά κλπ
Το τσίπουρο εχει πικρο- γευση ( οπως βγαινει καθαρο απο το βαρελι - αποσταξη ) , ο γλυκάνισος γλυκίζει ετσι για τα δικα μου δεδομενα οποιοδηποτε τσίπουρο με γλυκάνισο ειναι έκτρωμα οσον αφορα τη γευση .
Το τσιπουρο ειναι απόσταξη ξαναλεμε το ουζο ειναι χημεια αλκοολες + προσθηκη γλυκαντικων
Πήγαινα εκεί! Και στο περιβόλι τ'ουρανού και στα μπλε παράθυραΞυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 02:07Στην Αστροφεγγιά πηγαίναμε στα Πατήσια...στην Κόντου ξέρεις.Cavaliere έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 01:50Εκεί στα Κάτω Πατήσια, τον καιρό 90 και κάτι είχα τις καλύτερες ταβέρνες. Με βαρελίσια ρετσίνα Μεσογείων και μεζέ, τη βγάζαμε τέλεια.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 01:46Όχι, εγώ ήμανε παιδί των προαστείων,,,Φιλαδέλφεια,Περιστέρι,Χασιά κλπ

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Νομίζω αυτό ήταν που είχε σκάλα και ανέβαινες. Αχ ήμουνα νιαΞυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 08:12
Α γεια σου..τα μπλε παράθυρα ήταν αυτό που ανεβαίναμε τα σκαλάκια ε;

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ο καλός μύλος όλα τα αλέθει...
το ούζο, καλοκαιράκι με θαλασσινά, αγγουράκι με ξύδι, τυράκια...
το τσίπουρο άνευ, το χειμώνα, ακόμα και με παστέλι ή κάστανα...
η μπύρα για δροσιστικοχαλαρωτικό μετά από εργασία στο λιοπύρι...
τα ποτά καλοδεχούμενα επίσης... αν και βγαίνουμε εκτός ημερησίου μπάτζετ... διότι η παρέα πίνει...
δόξα τω θεώ όρεξη έχουμε ακόμα........
το ούζο, καλοκαιράκι με θαλασσινά, αγγουράκι με ξύδι, τυράκια...
το τσίπουρο άνευ, το χειμώνα, ακόμα και με παστέλι ή κάστανα...
η μπύρα για δροσιστικοχαλαρωτικό μετά από εργασία στο λιοπύρι...
τα ποτά καλοδεχούμενα επίσης... αν και βγαίνουμε εκτός ημερησίου μπάτζετ... διότι η παρέα πίνει...
δόξα τω θεώ όρεξη έχουμε ακόμα........
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αυτα ειναι χιωτικα και για μενα ανωτερα απο τα μυτιληνια
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Παμε κρητη για δουλεια πινουμε καφε και 10 το πρωι βγαινουν οι τσικουδιες 1 το μεσημέρι ολοι ειναι κοκαλο και εγω να λεω δεν υπαρχει κανενα αλλο μπουκαλι ? 50 εκατομ προκαταβολες πηραμε.
Άνοιξα ένα τόνο trata καπνιστό πικάντικο, τον έβαλα στο πιάτο, μερικές ελιές καλαμών, μια κουταλιά μεγάλη χούμους και 4-5 λιαστές ντομάτες. Άνοιξα ένα μίνι με πάγο και νερό και τα πίνω μόνος μου εφόσον κανείς δεν γουστάρει.
the end
Πολύ ωραίο νήμα. Συγχαρητήρια από μένα. Ο καπνός Βανίλ νομίζω ότι βγαίνει από την ίδια εταιρεία που βγάζει και τον SAMSON. Απορώ γιατί ο ένας κυκλοφορεί κι ο άλλος σταμάτησε. ήταν ωραίος καπνός.
Το Μυτιλήνη δεν θυμάμαι να το είχαν πολύ σε εκτίμηση στο παρελθόν. Το Βαρβαγιάννη σάρωνε.
Το Μυτιλήνη δεν θυμάμαι να το είχαν πολύ σε εκτίμηση στο παρελθόν. Το Βαρβαγιάννη σάρωνε.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
πρωτο ηπια τσιπουρο(κλασικο,χωρις γλυκανισο ή τι) στο Αγιο ορος,παραγωγης των μοναχων
μιλαμε για πριν απο 25 χρονια!
το γνωριζα χρονια πριν στην Μακεδονια(ασχετα αν δεν το επινα,αλλωστε ημουν κ μικρος)
το ουζο ειναι μια χαρα για μεζεδες
βεβαιως δεν πινω πια τιποτα απο αυτα!οπως και κανενα αλκοολουχο πλην λιγου κρασιου,μπυριτσας αντε και λιγη ρετσινα..(λιγη περιεκτικοτητα σε αλκοολ δηλαδη)
μιλαμε για πριν απο 25 χρονια!
το γνωριζα χρονια πριν στην Μακεδονια(ασχετα αν δεν το επινα,αλλωστε ημουν κ μικρος)
το ουζο ειναι μια χαρα για μεζεδες
βεβαιως δεν πινω πια τιποτα απο αυτα!οπως και κανενα αλκοολουχο πλην λιγου κρασιου,μπυριτσας αντε και λιγη ρετσινα..(λιγη περιεκτικοτητα σε αλκοολ δηλαδη)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 04 Ιούλ 2020, 16:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 2170 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
30 Οκτ 2024, 14:41
-
- 2 Απαντήσεις
- 167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
20 Νοέμ 2024, 03:45
-
-
Νέα δημοσίευση Οι δικτατορίες ποτέ δεν έχουν έρθει τόσο κοντά. Καιρός να το κάνουν και οι δημοκρατίες
από Ίακχος » 16 Απρ 2024, 09:16 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 0 Απαντήσεις
- 581 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
16 Απρ 2024, 09:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Ρωσία ανοίγει προξενείο στα κατεχόμενα της Κύπρου
από Ίακχος » 10 Αύγ 2023, 12:27 » σε Εθνικά Θέματα - 76 Απαντήσεις
- 2995 Προβολές
-