αυτό παρέμεινε ένα μυστήριο
Το μαγαζί είναι λέει ινδικό με σήμα το Ταζ Μαχάλ, τα μηχανάκια για το ντελίβερι γράφουν πίσω Μπαγκλαντές και ο σερβιτόρος είναι Πακιστανός.
Μάλτι Κάλτι με τα όλα του!
αυτό παρέμεινε ένα μυστήριο
καλά, προβλέπεται σφάξιμο στο εγγύς μέλλον
το μαγαζί είναι λέει από το 2014elchav έγραψε: ↑28 Οκτ 2019, 21:56καλά, προβλέπεται σφάξιμο στο εγγύς μέλλον
ναι, δεν σερβίρουν καθόλου χοιρινό και μόλις είδα ότι στον κατάλογο βεβαιώνουν για 100% HALAL food
Beef With Curry - Μοσχάρι με κάρυ
Παιδακια = πλευρα ( και μονο ) απο μικρο ζωο,Tarkovsky έγραψε: ↑28 Οκτ 2019, 21:49το σουρεαλιστικότερον!!!
Grill Lamb Chops - Σχάρα Φέτα () Παϊδάκια
Αρνάκι τυλιγμένο σε αμπελόφυλλα με μετσοβόνε & λεμονάτη σάλτσα γιαουρτιού
6,00 €
Καμία μα καμία σχέση, απλά παϊδάκια με παπατούλες μου ήρθαν, παρόλο που τρεις φορές είχα δείξει στο παιδί τη φωτογραφία του καταλόγου. Πολύ καλό το κρέας ως α΄ ύλη, απλώς τα είχαν κάνει στην πλάκα και τα έβγαλαν 2΄ νωρίτερα από ότι επιτάσσει το προσωπικό γούστο (η φωτό παραπλανά, δεν είχαν αρπάξει καθόλου).
Όταν έφτασαν, με έπιασε μια κατρουλίλα, λέω πάλι τράγο μου πάσαραν και άρχισα να τα μοιράζω δια της ανταλλακτικής μεθόδου. Στους άλλους άρεσαν, σκέφτομαι μαλακία έκανα, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τα 2 παϊδάκια που τελικά μασαμπούκωσα. Τρυφερότατα, με τόσο-όσο λιπάκι, στο κάρβουνο θα ήταν ποιήματα.
Grill Seekh Kebab - Seekh Κεμπαπ
Αυτό τώρα το είδα. Μια ώρα το παϊδάκι πάνω στο καρβουνο;Αγις έγραψε: ↑28 Οκτ 2019, 22:26Παιδακια = πλευρα ( και μονο ) απο μικρο ζωο,Tarkovsky έγραψε: ↑28 Οκτ 2019, 21:49το σουρεαλιστικότερον!!!
6,00 €
Καμία μα καμία σχέση, απλά παϊδάκια με παπατούλες μου ήρθαν, παρόλο που τρεις φορές είχα δείξει στο παιδί τη φωτογραφία του καταλόγου. Πολύ καλό το κρέας ως α΄ ύλη, απλώς τα είχαν κάνει στην πλάκα και τα έβγαλαν 2΄ νωρίτερα από ότι επιτάσσει το προσωπικό γούστο (η φωτό παραπλανά, δεν είχαν αρπάξει καθόλου).
Όταν έφτασαν, με έπιασε μια κατρουλίλα, λέω πάλι τράγο μου πάσαραν και άρχισα να τα μοιράζω δια της ανταλλακτικής μεθόδου. Στους άλλους άρεσαν, σκέφτομαι μαλακία έκανα, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τα 2 παϊδάκια που τελικά μασαμπούκωσα. Τρυφερότατα, με τόσο-όσο λιπάκι, στο κάρβουνο θα ήταν ποιήματα.
σωστο ψησιμο = σχαρα -καρβουνο - χρονος 60 - 75 λεπτα
Εδω ουτε παιδακια ουτε σωστο ψησιμο υπαρχουν.
ναι - δίπλά και πανω δλδ εμμεσα ΄κ αμεσα δλδ reverse sear δλδ η τεχνικη που εχω ανεβασει πολλες φορες για διαφορα κρεατα .Ερμής έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 21:33Αυτό τώρα το είδα. Μια ώρα το παϊδάκι πάνω στο καρβουνο;Αγις έγραψε: ↑28 Οκτ 2019, 22:26Παιδακια = πλευρα ( και μονο ) απο μικρο ζωο,Tarkovsky έγραψε: ↑28 Οκτ 2019, 21:49
το σουρεαλιστικότερον!!!
6,00 €
σωστο ψησιμο = σχαρα -καρβουνο - χρονος 60 - 75 λεπτα
Εδω ουτε παιδακια ουτε σωστο ψησιμο υπαρχουν.
Ευχαριστώ ολη την ομαδα μασαμπουκας για το μαγαζι, θα το επισκεφθώ αμεσα. Θα οαρω και παϊδια απο περιέργεια
λοιπόν,είσαι περιπτεράς.σταματάει μπροστά σου μια εντούρο που καβαλάει ένας τύπος με χαίτη,ειτίσιο δερμάτινο και γκομενάκι να κάνει φούσκες από πίσω και σε ρωτάει "ρε συ δικέ μου βασικά υπάρχει εδώ κοντά κανένα πακιστανικό abc να πούμε?"
Αγις έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 22:50ναι - δίπλά και πανω δλδ εμμεσα ΄κ αμεσα δλδ reverse sear δλδ η τεχνικη που εχω ανεβασει πολλες φορες για διαφορα κρεατα .
Απο το νημα - τεχνικες και συνταγες - στο πρωτο μνμ το κατωθι.
https://www.seriouseats.com/2012/07/how ... chops.html
https://www.seriouseats.com/recipes/201 ... ecipe.html