Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Αυτή την Παρασκευή έχουμε συνάντηση και διαλέγει το μέλος Alekhine!!!!
Για συμμετοχή στείλτε μήνυμα στο π.μ. του....
.
Για συμμετοχή στείλτε μήνυμα στο π.μ. του....
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Στον Διάσημο πήγαινα πάρα πολύ, τη δεκαετία του 1990. Αλλά προτιμούσα τον Τσάφο. Επίσης τρώγαμε στου Ηλία και στου Ξιφία, και φυσικά, μεσημέρια Μαργαρώ. Αχινός ως το 1995, όχι μετά. Πιο πριν ήταν Τερψιχόρη, καλή αστική ελληνική κουζίνα.
Ordem e Progresso.
Επίσης τη δεκαετία του 80 δούλευε καλά η Σαμαριά ως ουζερί για σαγανάκια και θαλασσινά, αλλά κάπου στα 90 έσπασε.
Ordem e Progresso.
Η Μαργαρω τα έχει χαλασει και είναι και πανάκριβη πια.
Σχετικά κοντά είναι άλλο διαμαντάκι.
Σχετικά κοντά είναι άλλο διαμαντάκι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εγώ πήγαινα στη Μαργαρώ το 1995. Ακόμα εσείς φορούσατε πάνες.
Τότε μαζευόμασταν όλοι οι κοσμικοί εκεί, και ο συγχωρεμένος ο ΕΞΩΜΟΤΗΣ.

Ordem e Progresso.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Βάλε και νωρίτερα από τη δεκαετία 1980: Μούκας, Γουζούασης, ο Βλάχος στην Κωλέττη, και το περίφημο μπαρ ΜΥΚΟΝΟΣ (δεν μου φεύγει ακόμα η εικόνα του στο εσωτερικό σαν εσωτερικό καραβιού!)
Αμή η περίφημη καφετέρια ΙΡΕΝΕ;;;
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Το Μύκονος είχε και κουζίνα, φαγητό, είχα φάει αρκετές φορές. Την καφετέρια Irene επίσης τη θυμάμαι. Υπήρχε και Βλάχος στη Φρεατύος και Κουντουριώτου, 2 αδέρφια με ταβέρνα με βαρελίσιο κρασί. Επίσης Το Στέκι Του Χατζή πάντα καραγεμάτο τότε, και το Lugano top ιταλικό του Πειραιά.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 13:32Βάλε και νωρίτερα από τη δεκαετία 1980: Μούκας, Γουζούασης, ο Βλάχος στην Κωλέττη, και το περίφημο μπαρ ΜΥΚΟΝΟΣ (δεν μου φεύγει ακόμα η εικόνα του στο εσωτερικό σαν εσωτερικό καραβιού!)
Αμή η περίφημη καφετέρια ΙΡΕΝΕ;;;
Ordem e Progresso.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
η χτεσινη συναντηση εγινε στον καλο στρατιωτη σβεικ στον νεο κοσμο
Χωρος-ατμοσφαιρα 7/10
το μαγαζι στεγαζεται σε ενα παλιο διπατο διαμερισμα με μια μικρη αυλη για το καλοκαιρι
ως εκ τουτου εχει το καλο οτι ο φωτισμος ειναι σχετικα καλος, αλλα το κακο ειναι οτι συχνα η διαρρυθμιση των τραπεζιων μπορει να ειναι προβληματικη
η λυση ειναι να χρησιμοποιουνται στρογγυλα τραπεζια, τα οποια προσωπικα τα προτιμω για παρεες 4-6 ατομων οπως η δικη μας

επισης παρα την τοποθεσια το παρκαρισμα ειναι σχετικα ευκολο
Εξυπηρετηση 9/10
τα φαγητά ήρθαν αρκετα γρηγορα και ηταν προφανες οτι ειχαν μαγειρευτει εκεινη την ωρα
Ποιότητα φαγητού 9/10
ξεκινησαμε με Smazeny Syr, που ειναι τυρι πανε με ταρταρεζικη σαλτσα, η οποια εκανε και την διαφορα στο ολο πιατο

συνεχισαμε με Uzeninova Misa, που ειναι μια ποικιλια 5-6 διαφορετικων λουκανικων - χρησιμα για το ζεσταμα πριν ερθουν τα φαγητα

Gulas(μοσχαρι με σαλτσα απο μανιταρια και πιπερια)

Verprova Pecene(Χοιρινο ψητο με λαχανο και κνετιλικι)

Uzena Kotleta se zelim a knedliky(χοιρινο καπνιστο με ξινο λαχανο και κνεντλικι)

Steak "Phaha" (μοσχαρισια μπριζολα γεμιστη με μανιταρια)

το συγκεκριμενο το τιμησα εγω και η γευση του ηταν κολασμενη
και για κερασμα μια μαστιχα στο τελος
Value for money 8/10
πληρωσαμε 30 ευρω το ατομο μαζι με 2 μεγαλες μπυρες ο καθενας
μπορει να φαινονται πολλα αλλα οι μεριδες ηταν τερατωδεις
Αν θα ξαναπηγαινα? το συνιστω αν καποιος του αρεσει το κρεας,θελει κατι διαφορετικο σαν γευση και ειναι πολυ πεινασμενος
Χωρος-ατμοσφαιρα 7/10
το μαγαζι στεγαζεται σε ενα παλιο διπατο διαμερισμα με μια μικρη αυλη για το καλοκαιρι
ως εκ τουτου εχει το καλο οτι ο φωτισμος ειναι σχετικα καλος, αλλα το κακο ειναι οτι συχνα η διαρρυθμιση των τραπεζιων μπορει να ειναι προβληματικη
η λυση ειναι να χρησιμοποιουνται στρογγυλα τραπεζια, τα οποια προσωπικα τα προτιμω για παρεες 4-6 ατομων οπως η δικη μας

επισης παρα την τοποθεσια το παρκαρισμα ειναι σχετικα ευκολο
Εξυπηρετηση 9/10
τα φαγητά ήρθαν αρκετα γρηγορα και ηταν προφανες οτι ειχαν μαγειρευτει εκεινη την ωρα
Ποιότητα φαγητού 9/10
ξεκινησαμε με Smazeny Syr, που ειναι τυρι πανε με ταρταρεζικη σαλτσα, η οποια εκανε και την διαφορα στο ολο πιατο

συνεχισαμε με Uzeninova Misa, που ειναι μια ποικιλια 5-6 διαφορετικων λουκανικων - χρησιμα για το ζεσταμα πριν ερθουν τα φαγητα

Gulas(μοσχαρι με σαλτσα απο μανιταρια και πιπερια)

Verprova Pecene(Χοιρινο ψητο με λαχανο και κνετιλικι)

Uzena Kotleta se zelim a knedliky(χοιρινο καπνιστο με ξινο λαχανο και κνεντλικι)

Steak "Phaha" (μοσχαρισια μπριζολα γεμιστη με μανιταρια)

το συγκεκριμενο το τιμησα εγω και η γευση του ηταν κολασμενη
και για κερασμα μια μαστιχα στο τελος
Value for money 8/10
πληρωσαμε 30 ευρω το ατομο μαζι με 2 μεγαλες μπυρες ο καθενας
μπορει να φαινονται πολλα αλλα οι μεριδες ηταν τερατωδεις
Αν θα ξαναπηγαινα? το συνιστω αν καποιος του αρεσει το κρεας,θελει κατι διαφορετικο σαν γευση και ειναι πολυ πεινασμενος
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
ωραίο πουκάμισο

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ουπς 

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Ωραίος ο Alekhine!!!!
To βραστό ψωμί πως ήτανε;;;
ΥΓ
Θάνατος στα μικρόβια!!! Στο Άουσβιτς όλα τα μικρόβια!!!
Εάν δεν το καταλάβετε ήταν άρρωστος και δεν μπόρεσα να πάω...
.
To βραστό ψωμί πως ήτανε;;;
ΥΓ
Θάνατος στα μικρόβια!!! Στο Άουσβιτς όλα τα μικρόβια!!!
Εάν δεν το καταλάβετε ήταν άρρωστος και δεν μπόρεσα να πάω...
.
Bellum omnium contra omnes
Χωρος-ατμοσφαιρα 7/10
Ενα παλιο κτήριο δύο επιπέδων, ατμοσφαιρική διακόσμηση και φωτισμός. τα τραπέζια παρόλο που την αρχή μου φάνηκαν στενά, ήταν ολοκάθαρα και ανετα. Στα συν οτι δε δυσκολεύτηκα και πολύ στο πάρκινγκ
Εξυπηρετηση 8/10
Κανένα παράπονο, σε κάποια φάση πήγε ο κυριούλης να το γυρίσει σε χιουμοράκι αλλά δε το συνέχισε οπότε συγχωρεμένος, όλα ήρθαν οκ, κανένα παράπονο.
Ποιότητα φαγητού 6/10
Δεν ειναι το είδος κουζίνας που προτιμώ, οι μερίδες ήταν τεράστιες αλλά απο γεύση έτσι και έτσι. Αυτό που έφαγα ήταν Γκούλας αλλά περισσότερο θύμιζε πικάντικο κοκκινιστό με μανιτάρια και όχι αυτό το παχύ γκουλας που είχα δοκιμάσει στην Πράγα. Σκάς στο φαϊ αλλά ξαναλέω, πρέπει να σου αρέσει αυτο το στυλ κουζίνας για να το εκτιμήσεις ακρίβώς.
Τα λουκάνικα οκ, και το αντίστοιχο σνίτσελ τυριού.
Μπύρα ωραιότατη
Γενικά όταν πάμε σε ρώσικα, τσέχικα, ουγγρικα δύσκολο να βάλω πολύ υψηλή βαθμολογία.
Value for money 6/10
Για το λόγο του οτι δεν είμαι φαν της κουζίνας μου φάνηκαν πολλά τα 30. Αν για παράδειγμα σε αυτές τις ποσότητες έτρωγα καλοφτιαγμένη ιταλική με κρασί, τα 30 θα μου φαίνονταν πολύ νορμαλ. Σίγουρα όμως την εκτιμούν οι φαν αυτού του είδος.
Αν θα ξαναπάω; Μόνο αν κάποιος θέλει τσέχικο και του έχω υποχρέωση.
Ενα παλιο κτήριο δύο επιπέδων, ατμοσφαιρική διακόσμηση και φωτισμός. τα τραπέζια παρόλο που την αρχή μου φάνηκαν στενά, ήταν ολοκάθαρα και ανετα. Στα συν οτι δε δυσκολεύτηκα και πολύ στο πάρκινγκ
Εξυπηρετηση 8/10
Κανένα παράπονο, σε κάποια φάση πήγε ο κυριούλης να το γυρίσει σε χιουμοράκι αλλά δε το συνέχισε οπότε συγχωρεμένος, όλα ήρθαν οκ, κανένα παράπονο.
Ποιότητα φαγητού 6/10
Δεν ειναι το είδος κουζίνας που προτιμώ, οι μερίδες ήταν τεράστιες αλλά απο γεύση έτσι και έτσι. Αυτό που έφαγα ήταν Γκούλας αλλά περισσότερο θύμιζε πικάντικο κοκκινιστό με μανιτάρια και όχι αυτό το παχύ γκουλας που είχα δοκιμάσει στην Πράγα. Σκάς στο φαϊ αλλά ξαναλέω, πρέπει να σου αρέσει αυτο το στυλ κουζίνας για να το εκτιμήσεις ακρίβώς.
Τα λουκάνικα οκ, και το αντίστοιχο σνίτσελ τυριού.
Μπύρα ωραιότατη
Γενικά όταν πάμε σε ρώσικα, τσέχικα, ουγγρικα δύσκολο να βάλω πολύ υψηλή βαθμολογία.
Value for money 6/10
Για το λόγο του οτι δεν είμαι φαν της κουζίνας μου φάνηκαν πολλά τα 30. Αν για παράδειγμα σε αυτές τις ποσότητες έτρωγα καλοφτιαγμένη ιταλική με κρασί, τα 30 θα μου φαίνονταν πολύ νορμαλ. Σίγουρα όμως την εκτιμούν οι φαν αυτού του είδος.
Αν θα ξαναπάω; Μόνο αν κάποιος θέλει τσέχικο και του έχω υποχρέωση.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Από τα πολύ καλά τσέχικα, εκφράζει το cucina povera της καθημερινότητας στην Τσεχία. Είτε ζεις με αυτό, είτε όχι. Την πρώτη φορά στην Τσεχία μου κακοφάνηκε, τη δεύτερη το ερωτεύτηκα, και κατάλαβα τον Σβέικ.
Ordem e Progresso.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θέλω κι εγώ να ρωτήσω κάποια πράγματα για τον Σβέηκ. Ποιος φορούσε το υποκάμισο και ποιος κρατούσε το μαχαίρι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 320 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
15 Φεβ 2025, 18:31