Η παράδοση ξεκινάει από την γιαγιά σου; πιο πίσω δηλαδή χανεται από μια ξενοφερτη συνήθεια ; πληγή για το Έθνος αυτες οι απόψεις.Niki έγραψε: ↑17 Μάιος 2020, 10:23Δεν χαλάω καθόλου την παράδοση εγώ μικρή θυμάμαι την μητέρα μου να φτιάχνει πελτέ με την γιαγιά μου.Naida έγραψε: ↑17 Μάιος 2020, 10:19Niki έγραψε: ↑17 Μάιος 2020, 10:15
Ναι αλλά δημιουργείς πρόβλημα στον πλανήτη θέλοντας συνεχώς μόνο φρέσκες ντομάτες.
Αυτό είναι πολύ εγωιστικό από μέρους σου.
Αυτόν τον τρόπο έχουμε να συντηρούμε μεγάλες ποσότητες ντομάτας και κόπου αγροτών πρέπει να τον σέβεσαι.
Ακόμα και αυτοί που πιστεύουν ότι ο πελτές μπορεί να τους κόψει μία μέρα από την ζωή τους (γιατί πιστεύουν ότι είναι λιγάκι ανθυγιεινός ) και αυτοί είναι εγωιστές.
Ζούμε σε ένα πλανήτη ας πεθάνουμε μια μέρα νωρίτερα να ζήσουν και άλλοι.
Όχι όμως να πετάμε χιλιάδες τόνους ντομάτας και να θέλουμε μόνο φρέσκες.
Δεν ξέρω βρίσκω τον τρόπο σκέψης σου πολύ εγωιστικό.
Μα δεν είπα θέλω φρέσκιες ντομάτες όλον τον καιρό μου. Μια χαρά διατηρείς σάλτσα στην κατάψυξη. Επίσης γιατί χαλάς την παράδοση Niki?
Να σε βάλω εγώ να φυτέψεις μισό στρέμμα ντομάτες να τις μεγαλώσεις να τις περιποιήθείς για κανένα τρίμηνο να τις μαζέψεις και μετά να τις κάνεις πελτέ και να έχεις ένα βάζο πελτέ μετά από τόσο κόπο.
Μετά να σε δώ πόσο θα σέβεσαι μια κουταλιά πελτέ.
Μάθε να φτιάχνεις σωστά τον πελτέ και θα τον εκτιμήσεις.
Μαγειρική και οικονομία.
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Ναι ο πελτές ήτανε μέσα στην παράδοση μας από τότε που ήρθε η ντομάτα το έψαξα.Naida έγραψε: ↑17 Μάιος 2020, 10:28Η παράδοση ξεκινάει από την γιαγιά σου; πιο πίσω δηλαδή χανεται από μια ξενοφερτη συνήθεια ; πληγή για το Έθνος αυτες οι απόψεις.Niki έγραψε: ↑17 Μάιος 2020, 10:23Δεν χαλάω καθόλου την παράδοση εγώ μικρή θυμάμαι την μητέρα μου να φτιάχνει πελτέ με την γιαγιά μου.
Να σε βάλω εγώ να φυτέψεις μισό στρέμμα ντομάτες να τις μεγαλώσεις να τις περιποιήθείς για κανένα τρίμηνο να τις μαζέψεις και μετά να τις κάνεις πελτέ και να έχεις ένα βάζο πελτέ μετά από τόσο κόπο.
Μετά να σε δώ πόσο θα σέβεσαι μια κουταλιά πελτέ.
Μάθε να φτιάχνεις σωστά τον πελτέ και θα τον εκτιμήσεις.
Αν εσύ το πας πιο πίσω τότε δεν πρέπει να τρως ντομάτες καθόλου.
Ο καθένας θα πρέπει να προσπαθεί να αφήσει το μικρότερο αποτύπωμα στον πλανήτη εξοικονομώντας πόρους , ενέργεια , φαγητό ανακυκλώνοντας τα σκουπίδια του.
Αν αύριο γίνουμε όλοι εγωιστές και πούμε μόνο φρέσκια ντομάτα και όλες τριμμένες στον καταψύκτη τότε δημιουργούμε σοβαρό πρόβλημα με την ενέργεια που θα σπαταλάμε.
Μάθε να χρησιμοποιείς τον πελτέ σωστά και μην ψάχνεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.
Αν όλοι αρχίσουμε να φερόμαστε εγωιστικά , του τύπου θέλω να ζήσω μια μέρα παραπάνω για αυτό δεν πρέπει να μαγειρεύω πελτέ και πιστεύω ότι θα μου κόψει μία μέρα από την ζωή μου τότε θα γίνουν όλα σκατά σε όλον τον πλανήτη.

Σε κάποιες χώρες που οι άνθρωποι δεν έχουν να φάνε με τον πελτέ φτιάχνουν ντοματόσουπα και γεμίζουν την κοιλίτσα τους.
Όπως σέβεσαι τον κόπο του μαζέματος της ελιάς και το λάδι έτσι να σέβεσαι και τον κόπο του μαζέματος της ντομάτας και του πελτέ.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- perseus
- Δημοσιεύσεις: 15420
- Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
- Phorum.gr user: Perseus
- Τοποθεσία: Ιωαννινα
Re: Μαγειρική και οικονομία.
μα η ντοματα το 1820 ηρθε στην ελλαδα αρα οι γιαιαγες ειναι σοβαρη πηγη.

ρεπριντ του 1946

ρεπριντ του 1946
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Όποιος δεν έστρωσε κώλο να φυτέψει ντομάτες εύκολα πετάει εγώ δεν χρησιμοποιώ πελτέ.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Χρειάζεται έξτρα ενέργεια το ψυγείο να αποθηκεύσεις στην κατάψυξη σαλτσα;Niki έγραψε: ↑17 Μάιος 2020, 10:44Ναι ο πελτές ήτανε μέσα στην παράδοση μας από τότε που ήρθε η ντομάτα το έψαξα.Naida έγραψε: ↑17 Μάιος 2020, 10:28Η παράδοση ξεκινάει από την γιαγιά σου; πιο πίσω δηλαδή χανεται από μια ξενοφερτη συνήθεια ; πληγή για το Έθνος αυτες οι απόψεις.Niki έγραψε: ↑17 Μάιος 2020, 10:23
Δεν χαλάω καθόλου την παράδοση εγώ μικρή θυμάμαι την μητέρα μου να φτιάχνει πελτέ με την γιαγιά μου.
Να σε βάλω εγώ να φυτέψεις μισό στρέμμα ντομάτες να τις μεγαλώσεις να τις περιποιήθείς για κανένα τρίμηνο να τις μαζέψεις και μετά να τις κάνεις πελτέ και να έχεις ένα βάζο πελτέ μετά από τόσο κόπο.
Μετά να σε δώ πόσο θα σέβεσαι μια κουταλιά πελτέ.
Μάθε να φτιάχνεις σωστά τον πελτέ και θα τον εκτιμήσεις.
Αν εσύ το πας πιο πίσω τότε δεν πρέπει να τρως ντομάτες καθόλου.
Ο καθένας θα πρέπει να προσπαθεί να αφήσει το μικρότερο αποτύπωμα στον πλανήτη εξοικονομώντας πόρους , ενέργεια , φαγητό ανακυκλώνοντας τα σκουπίδια του.
Αν αύριο γίνουμε όλοι εγωιστές και πούμε μόνο φρέσκια ντομάτα και όλες τριμμένες στον καταψύκτη τότε δημιουργούμε σοβαρό πρόβλημα με την ενέργεια που θα σπαταλάμε.
Μάθε να χρησιμοποιείς τον πελτέ σωστά και μην ψάχνεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.
Αν όλοι αρχίσουμε να φερόμαστε εγωιστικά , του τύπου θέλω να ζήσω μια μέρα παραπάνω για αυτό δεν πρέπει να μαγειρεύω πελτέ και πιστεύω ότι θα μου κόψει μία μέρα από την ζωή μου τότε θα γίνουν όλα σκατά σε όλον τον πλανήτη.
Σε κάποιες χώρες που οι άνθρωποι δεν έχουν να φάνε με τον πελτέ φτιάχνουν ντοματόσουπα και γεμίζουν την κοιλίτσα τους.
Όπως σέβεσαι τον κόπο του μαζέματος της ελιάς και το λάδι έτσι να σέβεσαι και τον κόπο του μαζέματος της ντομάτας και του πελτέ.
Επίσης τα μπωλ που χρησιμοποιείς από πλαστικο για το τουρσί δεν σκέφτεσαι τι ενεργειακό αποτύπωμα αφήνουν στον πλανήτη; το ότι φτιάχνεις 25 είδη ξεχωριστά γεμιστά ενώ μπορούσες κάλλιστα να χρησιμοποιήσεις ένα ειδος και λίγα, άλλοι δεν έχουν να φάνε συν ενσωματώνεις ξενικές συνήθειες στην παράδοση του εθνους. Απαράδεκτη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- perseus
- Δημοσιεύσεις: 15420
- Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
- Phorum.gr user: Perseus
- Τοποθεσία: Ιωαννινα
Re: Μαγειρική και οικονομία.
γιατι σου ειπε κανενας μην καταψυξεις σαλτσα ντοματας?Χρειάζεται έξτρα ενέργεια το ψυγείο να αποθηκεύσεις στην κατάψυξη σαλτσα;
οτι δεν θες τον πελτε ειναι η συζητηση.
και το οτι απορεις με την κοκκινη φασολαδα.
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Δεν υπάρχει θέμα συζήτησης, είστε άκυροι. Ακου πελτε ρε φιλε. Να σου πω χρησιμοποιείς και την ντοματα στυλ πουμαρο;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- perseus
- Δημοσιεύσεις: 15420
- Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
- Phorum.gr user: Perseus
- Τοποθεσία: Ιωαννινα
Re: Μαγειρική και οικονομία.
ναι χρησιμοποιω και καποια στυλ πουμαρο ,οταν φτιαχνω σαλτσουλα για μακαρονια.
Αμα θελεις να σου δωω την συνταγη ,θα λες θεε μου τι εκανα τοσα χρονια.
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Ρε αη παγενε. Και σας χάλασε το κετσαπακι.perseus έγραψε: ↑17 Μάιος 2020, 10:59ναι χρησιμοποιω και καποια στυλ πουμαρο ,οταν φτιαχνω σαλτσουλα για μακαρονια.
Αμα θελεις να σου δωω την συνταγη ,θα λες θεε μου τι εκανα τοσα χρονια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Τα μπωλ του γιαουρτιού φάγαμε το γιαούρτι και μέσα βάζω πράγματα.Naida έγραψε: ↑17 Μάιος 2020, 10:52Χρειάζεται έξτρα ενέργεια το ψυγείο να αποθηκεύσεις στην κατάψυξη σαλτσα;Niki έγραψε: ↑17 Μάιος 2020, 10:44Ναι ο πελτές ήτανε μέσα στην παράδοση μας από τότε που ήρθε η ντομάτα το έψαξα.
Αν εσύ το πας πιο πίσω τότε δεν πρέπει να τρως ντομάτες καθόλου.
Ο καθένας θα πρέπει να προσπαθεί να αφήσει το μικρότερο αποτύπωμα στον πλανήτη εξοικονομώντας πόρους , ενέργεια , φαγητό ανακυκλώνοντας τα σκουπίδια του.
Αν αύριο γίνουμε όλοι εγωιστές και πούμε μόνο φρέσκια ντομάτα και όλες τριμμένες στον καταψύκτη τότε δημιουργούμε σοβαρό πρόβλημα με την ενέργεια που θα σπαταλάμε.
Μάθε να χρησιμοποιείς τον πελτέ σωστά και μην ψάχνεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.
Αν όλοι αρχίσουμε να φερόμαστε εγωιστικά , του τύπου θέλω να ζήσω μια μέρα παραπάνω για αυτό δεν πρέπει να μαγειρεύω πελτέ και πιστεύω ότι θα μου κόψει μία μέρα από την ζωή μου τότε θα γίνουν όλα σκατά σε όλον τον πλανήτη.
Σε κάποιες χώρες που οι άνθρωποι δεν έχουν να φάνε με τον πελτέ φτιάχνουν ντοματόσουπα και γεμίζουν την κοιλίτσα τους.
Όπως σέβεσαι τον κόπο του μαζέματος της ελιάς και το λάδι έτσι να σέβεσαι και τον κόπο του μαζέματος της ντομάτας και του πελτέ.
Επίσης τα μπωλ που χρησιμοποιείς από πλαστικο για το τουρσί δεν σκέφτεσαι τι ενεργειακό αποτύπωμα αφήνουν στον πλανήτη; το ότι φτιάχνεις 25 είδη ξεχωριστά γεμιστά ενώ μπορούσες κάλλιστα να χρησιμοποιήσεις ένα ειδος και λίγα, άλλοι δεν έχουν να φάνε συν ενσωματώνεις ξενικές συνήθειες στην παράδοση του εθνους. Απαράδεκτη.
Τα χρησιμοποιώ μέχρι να χαλάσουν.
Τα γεμιστά τα φάγαμε και έστειλα και σε παιδάκια να φάνε δεν τα πετάξαμε.
Αν φτιάξω ένα είδος γεμιστών επιβαρύνω το σύστημα γιατί θέλω ένα ζαρζαβατικό αν φτιάξω πολλά είδη μοιράζω τις ανάγκες μου σε πολλά ζαρζαβατικά έτσι δεν οδηγώ την ζήτηση στις μονοκαλλιέργειες.
Δεν ενσωματώνω καμία ξενική συνήθεια αντιθέτως σέβομαι τις παραδόσεις και τις συνεχίζω.
Αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι τα γεμιστά σε κάθε χωριό τα φτιάχνονταν με ότι είχαν ποσότητα.
Οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας πειραματιζόταν ότι τους έβγαινε έμεινε.
Για αυτό θα δεις διάφορα γεμιστά, με σταφίδα σε μέρη που είχανε σταφίδες , με καλαμάρια από τους ψαράδες , με πληγούρι Βόρεια με πιο πολλά είδη ζαρζαβατικών πιο νότια.
Εγώ απλά μαζεύω όλες αυτές τις συνταγές κάνοντας τις δικές μου μικρές παραλλαγές.
Όπως πειραματιζόντουσαν οι πρόγονοι μας έτσι και εγώ.
Αυτό είναι εξέλιξη.
Τώρα να περιμένω μία συγνώμη;

Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Πειραματιζεσαι; έτσι ξεκινάει η αλλοίωση του εθνους μας.Niki έγραψε: ↑17 Μάιος 2020, 11:02
Τα μπωλ του γιαουρτιού φάγαμε το γιαούρτι και μέσα βάζω πράγματα.
Τα χρησιμοποιώ μέχρι να χαλάσουν.
Τα γεμιστά τα φάγαμε και έστειλα και σε παιδάκια να φάνε δεν τα πετάξαμε.
Αν φτιάξω ένα είδος γεμιστών επιβαρύνω το σύστημα γιατί θέλω ένα ζαρζαβατικό αν φτιάξω πολλά είδη μοιράζω τις ανάγκες μου σε πολλά ζαρζαβατικά έτσι δεν οδηγώ την ζήτηση στις μονοκαλλιέργειες.
Δεν ενσωματώνω καμία ξενική συνήθεια αντιθέτως σέβομαι τις παραδόσεις και τις συνεχίζω.
Αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι τα γεμιστά σε κάθε χωριό τα φτιάχνονταν με ότι είχαν ποσότητα.
Οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας πειραματιζόταν ότι τους έβγαινε έμεινε.
Για αυτό θα δεις διάφορα γεμιστά, με σταφίδα σε μέρη που είχανε σταφίδες , με καλαμάρια από τους ψαράδες , με πληγούρι Βόρεια με πιο πολλά είδη ζαρζαβατικών πιο νότια.
Εγώ απλά μαζεύω όλες αυτές τις συνταγές κάνοντας τις δικές μου μικρές παραλλαγές.
Όπως πειραματιζόντουσαν οι πρόγονοι μας έτσι και εγώ.
Αυτό είναι εξέλιξη.
Επίσης έκανες υπερβολή με τα 25 είδη γεμιστών. Μπορούσατε να βολευτείτε με λιγότερα. Συν την υπερβολή με το να θερισεις 600 φύλλα αμπελοφυλλα να φτιάξεις 600 ντολμαδάκια για ένα τραπέζι 5 ατόμων. Κι αλλού πεινάνε. Υπερκατανάλωση.
Επίσης αντί για πλαστικό μπορείς να χρησιμοποιείς πιο φιλικό προς το περιβάλλον δοχείο. Γιατί να πάρεις το γιαούρτι σε πλαστικό; ξέρεις πόσα χρόνια κάνει να διασπαστεί; όσα τα χρονια παράδοσης που πετάς στον κάδο για λίγο πελτε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Βαρέθηκα να σου απαντώ γράφεις πράγματα χωρίς να σκέφτεσαι.Naida έγραψε: ↑17 Μάιος 2020, 11:11Πειραματιζεσαι; έτσι ξεκινάει η αλλοίωση του εθνους μας.Niki έγραψε: ↑17 Μάιος 2020, 11:02
Τα μπωλ του γιαουρτιού φάγαμε το γιαούρτι και μέσα βάζω πράγματα.
Τα χρησιμοποιώ μέχρι να χαλάσουν.
Τα γεμιστά τα φάγαμε και έστειλα και σε παιδάκια να φάνε δεν τα πετάξαμε.
Αν φτιάξω ένα είδος γεμιστών επιβαρύνω το σύστημα γιατί θέλω ένα ζαρζαβατικό αν φτιάξω πολλά είδη μοιράζω τις ανάγκες μου σε πολλά ζαρζαβατικά έτσι δεν οδηγώ την ζήτηση στις μονοκαλλιέργειες.
Δεν ενσωματώνω καμία ξενική συνήθεια αντιθέτως σέβομαι τις παραδόσεις και τις συνεχίζω.
Αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι τα γεμιστά σε κάθε χωριό τα φτιάχνονταν με ότι είχαν ποσότητα.
Οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας πειραματιζόταν ότι τους έβγαινε έμεινε.
Για αυτό θα δεις διάφορα γεμιστά, με σταφίδα σε μέρη που είχανε σταφίδες , με καλαμάρια από τους ψαράδες , με πληγούρι Βόρεια με πιο πολλά είδη ζαρζαβατικών πιο νότια.
Εγώ απλά μαζεύω όλες αυτές τις συνταγές κάνοντας τις δικές μου μικρές παραλλαγές.
Όπως πειραματιζόντουσαν οι πρόγονοι μας έτσι και εγώ.
Αυτό είναι εξέλιξη.
Επίσης έκανες υπερβολή με τα 25 είδη γεμιστών. Μπορούσατε να βολευτείτε με λιγότερα. Συν την υπερβολή με το να θερισεις 600 φύλλα αμπελοφυλλα να φτιάξεις 600 ντολμαδάκια για ένα τραπέζι 5 ατόμων. Κι αλλού πεινάνε. Υπερκατανάλωση.
Επίσης αντί για πλαστικό μπορείς να χρησιμοποιείς πιο φιλικό προς το περιβάλλον δοχείο. Γιατί να πάρεις το γιαούρτι σε πλαστικό; ξέρεις πόσα χρόνια κάνει να διασπαστεί; όσα τα χρονια παράδοσης που πετάς στον κάδο για λίγο πελτε.
Γράφεις απλά για να γράφεις.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- perseus
- Δημοσιεύσεις: 15420
- Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
- Phorum.gr user: Perseus
- Τοποθεσία: Ιωαννινα
Re: Μαγειρική και οικονομία.
σε αυτο εχεις δικιο εαν εχει τετοιο κηπο που τις προμηθευει και τα αλλα καλα κανει και τα φτιαχνει,εχει λογικη.Αν φτιάξω ένα είδος γεμιστών επιβαρύνω το σύστημα γιατί θέλω ένα ζαρζαβατικό αν φτιάξω πολλά είδη μοιράζω τις ανάγκες μου σε πολλά ζαρζαβατικά έτσι δεν οδηγώ την ζήτηση στις μονοκαλλιέργειες.
Να σου δωσω την συνταγη με το πουμαρο?
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Μη μου απαντάς. Αρκεί να σκέφτεσαι τι αντίκτυπο εχει η εγωιστική σου συμπεριφορά στο περιβάλλον και το έθνος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Ναι η ντομάτα που έχει στα γεμιστά κάνει μπαμ είναι απο κήπο. Κάπου ειδα και ταμπελάκι.perseus έγραψε: ↑17 Μάιος 2020, 11:14σε αυτο εχεις δικιο εαν εχει τετοιο κηπο που τις προμηθευει και τα αλλα καλα κανει και τα φτιαχνει,εχει λογικη.Αν φτιάξω ένα είδος γεμιστών επιβαρύνω το σύστημα γιατί θέλω ένα ζαρζαβατικό αν φτιάξω πολλά είδη μοιράζω τις ανάγκες μου σε πολλά ζαρζαβατικά έτσι δεν οδηγώ την ζήτηση στις μονοκαλλιέργειες.
Να σου δωσω την συνταγη με το πουμαρο?
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μαγειρική, πολιτική, σεξ και λοιπές κοινωνικοπολιτικές εκφράσεις
από ΓΑΛΗ » 10 Νοέμ 2023, 20:43 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 6 Απαντήσεις
- 322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πλέριος
18 Νοέμ 2023, 13:51
-
-
- 16 Απαντήσεις
- 720 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
05 Αύγ 2023, 23:58
-
-
Νέα δημοσίευση Η οικονομία της Γαλλίας υποβαθμίστηκε από την S&P
από Financial man » 03 Ιουν 2024, 08:15 » σε Οικονομία - 6 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Financial man
03 Ιουν 2024, 11:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι η οικονομία της Ιταλίας σε παρακμή;;
από Financial man » 03 Ιουν 2023, 23:55 » σε Οικονομία - 43 Απαντήσεις
- 1742 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
06 Ιουν 2023, 14:08
-