Λουκάνικο (παραγωγής μου)
- YouOnlyLiveOnce
Re: Λουκάνικο (παραγωγής μου)
ωωω αυτα ειναι, ωραιοι μπραβο σας !! 

Ωραίο ακούγεται. Θα πέσει αφαγία λίγες μέρες πριν, και μετά το τσιμπούσι μας βλέπω στα επείγονταshrike έγραψε: ↑10 Σεπ 2018, 09:32Πέρα από την πλάκα πάντως, δεν είναι κακή ιδέα.
Το σπίτι είναι άδειο τον περισσότερο χρόνο, η ψησταριά μεγάλη οπότε σηκώνει πολύ πράμα, αν έρθουν και άλλοι με δικά τους προϊόντα όπως ο Waldorf θα γίνει και γαμώ τις μαζώξεις.
Μέχρι του χρόνου ελπίζω να έχω έτοιμα και τα δύο επόμενα projects μου: καπνιστήριο και φούρνο για πίτσες κλπ, δίπλα στην ψησταριά.
Αν υπάρχουν κι αυτά θα είναι η τέλεια φαγητομάζωξη. Και μετά, βουρ για αιματολογικές...

- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Για τον Χέλη μην ανησυχείς. Βελανιδιά δεν έχουμε στο κτήμα, αλλά υπάρχουν μπόλικες ελιές, αρκετά μεγάλες και με χοντρά κλαδιά (όχι ότι χρειάζονται και πολύ χοντρά για τον σπίνο, εδώ που τα λέμε...).sys3x έγραψε: ↑10 Σεπ 2018, 13:07Ναι αλλά δεν μου είχες πει ότι ο Χέλλης τραγουδάει κιόλας, αλλάζει το πράμα έτσι. Όπως και να έχει νομίζω είναι απαραίτητο να έχουμε και ένα ασθενοφόρο στεντ μπάη.shrike έγραψε: ↑10 Σεπ 2018, 09:32Πέρα από την πλάκα πάντως, δεν είναι κακή ιδέα.
Το σπίτι είναι άδειο τον περισσότερο χρόνο, η ψησταριά μεγάλη οπότε σηκώνει πολύ πράμα, αν έρθουν και άλλοι με δικά τους προϊόντα όπως ο Waldorf θα γίνει και γαμώ τις μαζώξεις.
Μέχρι του χρόνου ελπίζω να έχω έτοιμα και τα δύο επόμενα projects μου: καπνιστήριο και φούρνο για πίτσες κλπ, δίπλα στην ψησταριά.
Αν υπάρχουν κι αυτά θα είναι η τέλεια φαγητομάζωξη. Και μετά, βουρ για αιματολογικές...
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
αυτο παντως που ρωταω κατι φορες και δεν απαντατε ,ενω μπορειτε να μιλατε για διαφορα ασχετα θεματα.
- shrike
Γω λέω αυτή τη φορά να έχουμε και γυναίκες στην παρέα, φορουμίτισσες ξέρεις, να κάνομε ένα ξεχωριστό σουαρέ παραδίπλα και να τις ψυχαγωγήσει ο Χέλλης, είναι γουήν γουήν απλά μετά αν δεν τον βιάσουν αυτόν θα βιάσουν εμάς, μπινγκ ντηλ, φαγωμένοι θα 'μαστε.shrike έγραψε: ↑10 Σεπ 2018, 14:10Για τον Χέλη μην ανησυχείς. Βελανιδιά δεν έχουμε στο κτήμα, αλλά υπάρχουν μπόλικες ελιές, αρκετά μεγάλες και με χοντρά κλαδιά (όχι ότι χρειάζονται και πολύ χοντρά για τον σπίνο, εδώ που τα λέμε...).sys3x έγραψε: ↑10 Σεπ 2018, 13:07Ναι αλλά δεν μου είχες πει ότι ο Χέλλης τραγουδάει κιόλας, αλλάζει το πράμα έτσι. Όπως και να έχει νομίζω είναι απαραίτητο να έχουμε και ένα ασθενοφόρο στεντ μπάη.shrike έγραψε: ↑10 Σεπ 2018, 09:32
Πέρα από την πλάκα πάντως, δεν είναι κακή ιδέα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- shrike
Νόμιζα τις ήθελες για να ετοιμάσουν τις σαλάτες και τις αλοιφές (οκ, μ' αυτό το τελευταίο μόλις απέκλεισα τους Αθηναίους).sys3x έγραψε: ↑10 Σεπ 2018, 14:25Γω λέω αυτή τη φορά να έχουμε και γυναίκες στην παρέα, φορουμίτισσες ξέρεις, να κάνομε ένα ξεχωριστό σουαρέ παραδίπλα και να τις ψυχαγωγήσει ο Χέλλης, είναι γουήν γουήν απλά μετά αν δεν τον βιάσουν αυτόν θα βιάσουν εμάς, μπινγκ ντηλ.
Είδες ρε, αφού σε είπα, γουήν γουήν.shrike έγραψε: ↑10 Σεπ 2018, 14:27Νόμιζα τις ήθελες για να ετοιμάσουν τις σαλάτες και τις αλοιφές (οκ, μ' αυτό το τελευταίο μόλις απέκλεισα τους Αθηναίους).

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μα τι να σου απαντήσουμε καλέ μου άνθρωπε;Τι συντηρητικό βάζουμε στα σπιτικά χειροποίητα λουκάνικα;;;;
Δεν βάζουμε κύριε.20 γραμμάρια ακατέργαστο αλάτι/κιλό κρέατος σύν τα μπαχαρικά σύν 20% επιπλέον λίπος,μιά χαρά συντηρούνται.Και τα μπαρμπάδια στα χωριά δεν είχαν νιτρικά και νιτρώδη παπάρια (έχω ξεχάσει και πως τα λένε τα ρημάδια).Ανθό αλατιού είχαν και μπαχάρια.
- perseus
τοσο δυσκολο ηταν?
- shrike
Δεν ξέρω για τον Waldorf, για μένα πάντως το δύσκολο ήταν να καταλάβω ποιον ρωτάς.
140 χρόνια γράφεις σε forum κι ακόμα δεν έχεις μάθει να κάνεις παραθέσεις (να μην πω για mention δηλαδή και το χοντρύνω πολύ). Και άντε, να ρωτήσεις αμέσως μετά από το ποστ κάποιου, παλεύεται. Μερικές φορές πας και απαντάς (ή ρωτάς) σε ποστς της προηγούμενης σελίδας, και πρέπει ο άλλος να μπει στο μυαλό σου για να καταλάβει ότι μιλάς σ' αυτόν...
Και για να απαντήσω κι εγώ στην απορία σου, το συγκεκριμένο λουκάνικο είναι για άμεση κατανάλωση. Τις περισσότερες φορές το ψήνουμε την ίδια ή το πολύ την επόμενη μέρα, σπάνια θα το κρατήσω κάποιες λίγες μέρες στο ψυγείο αν υπάρχει ειδικός λόγος, οπότε δεν χρειάζονται ειδικά συντηρητικά. Το αλάτι, το ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά μια χαρά κάνουν την δουλειά, σ' αυτές τις λίγες ειδικές περιπτώσεις που δεν θα ψηθεί άμεσα.
- hellegennes
Έτσι, για να γελάσετε λίγο, ντουέτο μου με την Μαράια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- shrike
Καλά το πας το Κεν Λι ρε!
- perseus
εχετε απαντησει σε οτι μαλακια γραφουν και δεν μπορειτε να καταλαβετε οταν ρωταω "τι συντηρητικό βαζετε "ποιον ρωταω ? μαλλον τον Τζεισον με το μπανγκ λεοφωρειο.shrike έγραψε: ↑10 Σεπ 2018, 20:48Δεν ξέρω για τον Waldorf, για μένα πάντως το δύσκολο ήταν να καταλάβω ποιον ρωτάς.
140 χρόνια γράφεις σε forum κι ακόμα δεν έχεις μάθει να κάνεις παραθέσεις (να μην πω για mention δηλαδή και το χοντρύνω πολύ). Και άντε, να ρωτήσεις αμέσως μετά από το ποστ κάποιου, παλεύεται. Μερικές φορές πας και απαντάς (ή ρωτάς) σε ποστς της προηγούμενης σελίδας, και πρέπει ο άλλος να μπει στο μυαλό σου για να καταλάβει ότι μιλάς σ' αυτόν...
Και για να απαντήσω κι εγώ στην απορία σου, το συγκεκριμένο λουκάνικο είναι για άμεση κατανάλωση. Τις περισσότερες φορές το ψήνουμε την ίδια ή το πολύ την επόμενη μέρα, σπάνια θα το κρατήσω κάποιες λίγες μέρες στο ψυγείο αν υπάρχει ειδικός λόγος, οπότε δεν χρειάζονται ειδικά συντηρητικά. Το αλάτι, το ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά μια χαρά κάνουν την δουλειά, σ' αυτές τις λίγες ειδικές περιπτώσεις που δεν θα ψηθεί άμεσα.
Φυτεψε τετοια και καντα κονσερβα. Ειναι για πιτσα. https://www.ebay.com/itm/TOMATO-SAN-MAR ... SwEetV80L8shrike έγραψε: ↑10 Σεπ 2018, 09:32Πέρα από την πλάκα πάντως, δεν είναι κακή ιδέα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νέα σειρά Heidi παραγωγής ερτ
από Σενέκας » 04 Νοέμ 2023, 12:46 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 0 Απαντήσεις
- 246 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
04 Νοέμ 2023, 12:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πώς οι Ταλιμπάν κατέστρεψαν την επιχείρηση παραγωγής ηρωίνης της CIA-ΗΠΑ στο Αφγανιστάν
από Frappezitis » 10 Ιούλ 2023, 07:02 » σε Διεθνής πολιτική - 27 Απαντήσεις
- 1090 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
22 Ιουν 2024, 14:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μια startup σχεδιάζει νέο τύπο παραγωγής πυρηνικής ενέργειας
από Ίακχος » 03 Δεκ 2024, 13:16 » σε Τεχνολογία - 0 Απαντήσεις
- 194 Προβολές
-