Κορυφαιο το ελληνικο γιαουρτι!
Re: Κορυφαιο το ελληνικο γιαουρτι!
Βγαζουν με πανω απο 5;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Από γεύση δεν αμφιβάλλω, απλώς εγώ προτιμώ αυτό από παλιά που ασχολούμουν με τη γυμναστική. Του ρίχνω μέσα και μισό scoop πρωτεΐνη με γεύση φράουλα μαζί με σοκολοτούχα δημητριακά και γίνεται τούμπανο σαν αυτά τα παιδικά γιαούρτια.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Στις ΗΠΑ ξεσκιζει το Eλληνικο Γιαουρτι Chobani της εταιρειας με ιδιοκτητη τον Τουρκο Hamdi Ulukaya το οποιο φτιαχνεται στις ΗΠΑ απο ντοπιο γαλα παραγωγων απο το South Edmeston, New York με την εταιρεια να εχει μπει στον χωρο προσλαμβανοντας ως ειδικους πολλους πρωην υπαλληλους της τοπικης Kraft της οποιας το εργοστασιο εκλεισε.

stergiosbik

Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Καλα ναι σκετο δεν παλευεται.Και εγω του ριχνω διαφορα κατα καιρους βρωμη,μελι,δημητριακα,μαυρη σοκολατα κλπ.Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: ↑19 Σεπ 2018, 18:00Από γεύση δεν αμφιβάλλω, απλώς εγώ προτιμώ αυτό από παλιά που ασχολούμουν με τη γυμναστική. Του ρίχνω μέσα και μισό scoop πρωτεΐνη με γεύση φράουλα μαζί με σοκολοτούχα δημητριακά και γίνεται τούμπανο σαν αυτά τα παιδικά γιαούρτια.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
-
Αν το γιαουρτι ειναι καλο μια χαρα τρωγεται σκετο.GoBack έγραψε: ↑19 Σεπ 2018, 18:16Καλα ναι σκετο δεν παλευεται.Και εγω του ριχνω διαφορα κατα καιρους βρωμη,μελι,δημητριακα,μαυρη σοκολατα κλπ.Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: ↑19 Σεπ 2018, 18:00Από γεύση δεν αμφιβάλλω, απλώς εγώ προτιμώ αυτό από παλιά που ασχολούμουν με τη γυμναστική. Του ρίχνω μέσα και μισό scoop πρωτεΐνη με γεύση φράουλα μαζί με σοκολοτούχα δημητριακά και γίνεται τούμπανο σαν αυτά τα παιδικά γιαούρτια.
Βεβαια γουστα ειναι αυτα.
Τοταλ της φαγε;
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Aς δουμε τωρα τα 5 δημοφιλεστερα ελληνικα γιαουρτια στο UKαπό stergiosbik »
Βρετανία: Μόνο το ελληνικό γιαουρτάκι είναι σωστό!
1.Chobani

2.Oikos Dannon

3.Trader Joe's

4.Yoplait

5.ΦΑΓΕ TOTAL 0%

http://uk.businessinsider.com/the-most- ... ked-2017-5
Αρίστος for Tsirpas
Εχεις μηχανη γιαουρτιου; Θελω να φτιαξω.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑19 Σεπ 2018, 14:46Tα Lidl μεταξυ αλλων πωλουν και Ελληνικο γιαουρτι.
Επισης δεν εχω γραψει ποτε οτι αγοραζω γιαουρτι απο τα Lidl οποτε καπο θα ηταν να σταματησεις να μου φορτωνεις τις φαντασιωσεις σου.
Εμεις οι Σαρακατσανοι ειμαστε συνηθισμενοι στο να φτιαχνουμε την γιαουρτη μας οποτε βρισκομαι σε ενα περιβαλλον στο οποιο η γιαουρτη ειναι συνηθως home made.
Απο του εμποριου προτιμω αυτο
https://mystakelli.gr/products/%CE%B3%C ... %84%CE%B9/
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Oχι
Αρίστος for Tsirpas
-
Για αλλες εταιρειες ελεγα.
Για τοταλ δεν ξερω.Δεν το αγοραζω γιατι δεν μου αρεσει.
Συνηθως προβειο τρωω και αραια και που στραγγιστο.
Παντα ομως με φουλ λιπαρα.
Και πως φτιαχνεις χωρις μηχανη;
Αυτό το 0% πάντως να το προτιμάτε,όποιας εταιρείας.
Είναι το πλέον υγιεινό.
(Ασχέτως αν το γάλα δεν πήζει με 0 λιπαρά και χρειάζεται χημική επεξεργασία για να γίνει γιαούρτι.)
Είναι το πλέον υγιεινό.
(Ασχέτως αν το γάλα δεν πήζει με 0 λιπαρά και χρειάζεται χημική επεξεργασία για να γίνει γιαούρτι.)
Στο φόρουμ των μποντιμπιλντεράδων είχα μάθει ότι το γιαούρτι για να γίνει 0% χάνει κάποια πολύτιμα στοιχεία. Ακόμα κι αυτοί το ημιάπαχο (1% - 2%) προτιμούν.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
με πυτιά ή γιαούρτι, βράσιμο, φάσκιωμα; δεν την ξέρω τη διαδικασία.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 1534 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
04 Φεβ 2024, 17:33
-
-
Νέα δημοσίευση Τα νησιά είναι μόνο για το κορυφαίο 20% - 30% της ελληνικής κοινωνίας και για τους ξένους.
από Frappezitis » 18 Ιουν 2023, 15:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 188 Απαντήσεις
- 4691 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
28 Ιουν 2023, 21:56
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 140 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
23 Φεβ 2025, 08:38