Είναι σαν να σου δείχνω τον αυθεντικό βαν Γκογκ και να μου λες πως και το αντίγραφό του είναι εξίσου καλό.Ανέστης_35 έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 12:48Έχει και στην Γλυφάδα, τύπισσα
Θυμάστε πόσο λαχταριστό ήταν;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Θυμάστε πόσο λαχταριστό ήταν;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Ανέστης_35
- Phorum.gr user: Ανέστης_35
Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 12:50Είναι σαν να σου δείχνω τον αυθεντικό βαν Γκογκ και να μου λες πως και το αντίγραφό του είναι εξίσου καλό.
Προ ετών, μου είχε πει ότι τα φέρνει κάθε μέρα από Ξάνθη, δεν τα φτιάχνει καν εκεί. Η γεύση ήτο καλή, εξάλλου και στην Ξάνθη δεν είναι αυτός που ήταν παλιά. Αν έχεις νεότερα συγκριτικά δεδομένα πάω μπάσο που θα έλεγε και μια ψυχή
☆★ (πού θα βρω το άλλο μου μισό;)
Εχουν γαμηστερο κιουνεφε και παγωτο καιμακι; Αυτος ο συνδυασμος μου αρεσει πολυ!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 12:46Δεν είναι μόνον τα κεμπαπ. Εκεί θα καταλάβεις τι σημαίνει ανατολίτικο γλυκό.Volk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 12:37Δεν εχω παει ποτε Θρακη.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 12:34Μια γειτονιά είμαστε όλοι. Τι Ερυθραία, τι Θεσσαλονίκη;
Κι εγώ που θέλω σιροπιαστά θα πεταχτώ μέχρι Νεντίμ στην Κομοτηνή.
Ισως παω καποια στιγμη για να δοκιμασω τα κεμπαπ τους.

Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 12:47Δεν είσαι μερακλής τύπε. Ο volk τα θέλει όλα γαμηστερά. Ο Βενέτης δεν είναι γαμηστερός, υπάρχει σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο.

Το πιο γαμηστερο κιουνεφε και παγωτο καιμακι ποιος απο τους 2 το χει;Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 12:40Για γλυκά, στην Ξάνθη είναι εγγύηση ο Παπαπαρασκευάς και στην Κομοτηνή ο Νεντίμ.Volk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 12:37Δεν εχω παει ποτε Θρακη.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 12:34Μια γειτονιά είμαστε όλοι. Τι Ερυθραία, τι Θεσσαλονίκη;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δλδ διακινδυνεύει το πήγαινε - έλα από Ξάνθη στην Αθήνα σε καθημερινή βάση αντί να τα κάνει στο υπόγειο; Αυτό ούτε ο τερκενλης δεν το έκανε που τα κεντρικά είναι Θεσσαλονίκη.Ανέστης_35 έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 12:53Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 12:50Είναι σαν να σου δείχνω τον αυθεντικό βαν Γκογκ και να μου λες πως και το αντίγραφό του είναι εξίσου καλό.
Προ ετών, μου είχε πει ότι τα φέρνει κάθε μέρα από Ξάνθη, δεν τα φτιάχνει καν εκεί. Η γεύση ήτο καλή, εξάλλου και στην Ξάνθη δεν είναι αυτός που ήταν παλιά. Αν έχεις νεότερα συγκριτικά δεδομένα πάω μπάσο που θα έλεγε και μια ψυχή
Δεν το βρισκω περιεργο να συμβαινει αυτο, ειναι αρκετα πιθανο ωστε να διασφαλισει τη γευση και τη ποιοτητα που θελει.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 12:58Δλδ διακινδυνεύει το πήγαινε - έλα από Ξάνθη στην Αθήνα σε καθημερινή βάση αντί να τα κάνει στο υπόγειο; Αυτό ούτε ο τερκενλης δεν το έκανε που τα κεντρικά είναι Θεσσαλονίκη.Ανέστης_35 έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 12:53Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 12:50
Είναι σαν να σου δείχνω τον αυθεντικό βαν Γκογκ και να μου λες πως και το αντίγραφό του είναι εξίσου καλό.
Υπαρχουν και ανθρωποι που φερνουν πεπονια απο το Ουζμπεκισταν. Για οσους δεν το γνωριζουν, τα εκει πεπονια ειναι τα πιο νοστιμα στο κοσμο!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν έχω δει κιουνεφέ ούτε στο ένα, ούτε στο άλλο.Volk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 12:58Το πιο γαμηστερο κιουνεφε και παγωτο καιμακι ποιος απο τους 2 το χει;Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 12:40Για γλυκά, στην Ξάνθη είναι εγγύηση ο Παπαπαρασκευάς και στην Κομοτηνή ο Νεντίμ.
Ισως εχουν και δεν το εχεις δει ή δεν εχουν και για αυτο δεν το ειδες.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 13:02Δεν έχω δει κιουνεφέ ούτε στο ένα, ούτε στο άλλο.Volk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 12:58Το πιο γαμηστερο κιουνεφε και παγωτο καιμακι ποιος απο τους 2 το χει;Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 12:40
Για γλυκά, στην Ξάνθη είναι εγγύηση ο Παπαπαρασκευάς και στην Κομοτηνή ο Νεντίμ.
Θα μαθουμε σε λιγο. Μολις εχω νεα θα ενημερωσω!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν μιλάμε για μεγάλη αλυσίδα εδώ ούτε χονδρέμπορους που φέρνουν κι άλλα μαζί ή για μαζικές παραγωγές. Μιλάμε για ζαχαροπλαστείο. Κάτι δεν σκέφτεστε σωστά.Volk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 13:01Δεν το βρισκω περιεργο να συμβαινει αυτο, ειναι αρκετα πιθανο ωστε να διασφαλισει τη γευση και τη ποιοτητα που θελει.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 12:58Δλδ διακινδυνεύει το πήγαινε - έλα από Ξάνθη στην Αθήνα σε καθημερινή βάση αντί να τα κάνει στο υπόγειο; Αυτό ούτε ο τερκενλης δεν το έκανε που τα κεντρικά είναι Θεσσαλονίκη.Ανέστης_35 έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 12:53
Υπαρχουν και ανθρωποι που φερνουν πεπονια απο το Ουζμπεκισταν. Για οσους δεν το γνωριζουν, τα εκει πεπονια ειναι τα πιο νοστιμα στο κοσμο!
Ο Παπαπαρασκευάς δεν εχει κιουνεφε, παγωτο καιμακι το χουν σταματησει τωρα το χειμωνα.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 13:02Δεν έχω δει κιουνεφέ ούτε στο ένα, ούτε στο άλλο.Volk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 12:58Το πιο γαμηστερο κιουνεφε και παγωτο καιμακι ποιος απο τους 2 το χει;Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 12:40
Για γλυκά, στην Ξάνθη είναι εγγύηση ο Παπαπαρασκευάς και στην Κομοτηνή ο Νεντίμ.
Ουτε εγω μιλαω για χονδρεμπορο που φερνει διαφορα. Ιδιωτης, φερνει μονο πεπονια και μονο απο εκει!Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 13:05Δεν μιλάμε για μεγάλη αλυσίδα εδώ ούτε χονδρέμπορους που φέρνουν κι άλλα μαζί ή για μαζικές παραγωγές. Μιλάμε για ζαχαροπλαστείο. Κάτι δεν σκέφτεστε σωστά.Volk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 13:01Δεν το βρισκω περιεργο να συμβαινει αυτο, ειναι αρκετα πιθανο ωστε να διασφαλισει τη γευση και τη ποιοτητα που θελει.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 12:58
Δλδ διακινδυνεύει το πήγαινε - έλα από Ξάνθη στην Αθήνα σε καθημερινή βάση αντί να τα κάνει στο υπόγειο; Αυτό ούτε ο τερκενλης δεν το έκανε που τα κεντρικά είναι Θεσσαλονίκη.
Το δικό μου τοπ είναι οι καριόκες. Μου αρέσουν και τα σιροπιαστά (μπακλαβάδες, καταΐφια κλπ) και φυσικά τα λουκούμια.
Οι αθηναϊκές παραλλαγές είναι πολύ γλυκές και σιροπιαστές για τα γούστα μου και πάντα σχεδόν με λιγώνουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο Νεντίμ δεν φτιαχνει κιουνεφε, εχει ομως παγωτο καιμακι που φτιαχνουν οι ιδιοι και το συσκευαζουν σε μισοκιλα. Δεν εχουν χυμα.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 12:40Για γλυκά, στην Ξάνθη είναι εγγύηση ο Παπαπαρασκευάς και στην Κομοτηνή ο Νεντίμ.Volk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 12:37Δεν εχω παει ποτε Θρακη.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 12:34Μια γειτονιά είμαστε όλοι. Τι Ερυθραία, τι Θεσσαλονίκη;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 118 Απαντήσεις
- 5328 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
10 Απρ 2024, 18:51
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση; πόσο;
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 09 Αύγ 2023, 10:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 822 Απαντήσεις
- 29833 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
11 Απρ 2025, 17:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θυμάστε την επίθεση που δέχτηκαν οι κάτοικοι της Καλαμιάς Κοζάνης ;;;;;;
από Frappezitis » 19 Αύγ 2023, 08:35 » σε Εσωτερική Πολιτική - 61 Απαντήσεις
- 2125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
21 Αύγ 2023, 22:35
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 271 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
12 Μαρ 2024, 21:09