ναι, αυτο με τη μπριζολα υπολογιζω κι εγω να κανω. ελπιζω να δουλευει το ιδιο με κοτοπουλο και ψαρι, και ειμαστε κομπλε, δε θελω αλλο φαγι.enterprise-psi έγραψε: ↑04 Μάιος 2023, 12:27Μας δουλεύεις ρε , μπριζόλες κλπ στα κάρβουνα δεν έχεις ψήσει; Ε το ίδιο είναι και στο τηγάνι, γυρνάς κάθε λίγο μέχρι να γίνει.
Γκόρντον μπλου ή όπως τα λένε το ίδιο
Μακαρόνια είκοσι λεπτά βράσιμο , στράγγισμα και ξανά μέσα κατσαρόλα με μια κουταλιά βούτυρο. Ανακατεύουμε, βάζουμε ένα κιλό τυρί τριμμένο και έγινες .
Άλλα δεν ξέρω
![102 :102:](./images/smilies/102.gif)
εκεινο που ειπα με το φουρνο, με τη λαδοκολλα αποκατω, να μη θελει και το τηγανι πλυσιμο, δε θα δουλεψει λες;
αυτο με τα μακαρονια, θελει και κετσαπ η μπα;
![003 :003:](./images/smilies/003.gif)
![LoL :lol:](./images/smilies/old-valid-code/lol.gif)
![003 :003:](./images/smilies/003.gif)
![003 :003:](./images/smilies/003.gif)