Περί καυτερών

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 6091
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 20:31

Re: Περί καυτερών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 19 Νοέμ 2019, 00:39

Όντως, να φας τόσο καυτερό και χωρίς γεύση, είναι λίγο διαστροφή
Ήξερα για έναν τύπο, έτρωγε τις κόκκινες πιπερίτσες σκέτες, σαν τσαμπί σταφύλι :-?

Για πείτε κάτι ωραίο αλλά όχι τόσο πολύ καυτερό. Να έχει γεύση, όχι μόνο κάψα
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...

Άβαταρ μέλους
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27949
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09

Re: Περί καυτερών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 19 Νοέμ 2019, 00:42

Σουβλίτσα έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 00:39
Όντως, να φας τόσο καυτερό και χωρίς γεύση, είναι λίγο διαστροφή
Ήξερα για έναν τύπο, έτρωγε τις κόκκινες πιπερίτσες σκέτες, σαν τσαμπί σταφύλι :-?

Για πείτε κάτι ωραίο αλλά όχι τόσο πολύ καυτερό. Να έχει γεύση, όχι μόνο κάψα
Γλυκια πάπρικα - καπνιστη παπρικα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
hellegennes
Δημοσιεύσεις: 45134
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 00:17

Re: Περί καυτερών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 19 Νοέμ 2019, 00:49

Χαοτικός έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 00:28
Γιατί τα καυτερά είναι καύλα. Και βασικά αρέσουν στους γκέι. Θα καταντήσεις σαν τη Λουκά ρε μπάμια. Σύνελθε.
Γιατί; Δεν θέλω να απαγορεύσω την κατανάλωση υπερβολικά καυτερών φαγητών. Μ' αρέσει να γελάω με τους άλλους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 6091
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 20:31

Re: Περί καυτερών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 19 Νοέμ 2019, 00:51

Εκτός από πάπρικα?
Θα δοκιμάσω εντός ημερών κάτι σε καυτερή πιπεριά τριμμένη από ανατολάς.

ΥΓ: κάνει καλό το πιπέρι στον οργανισμό? :smt017
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Δημοσιεύσεις: 22706
Εγγραφή: 09 Απρ 2018, 16:48
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Περί καυτερών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 19 Νοέμ 2019, 00:52

hellegennes έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 00:49
Χαοτικός έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 00:28
Γιατί τα καυτερά είναι καύλα. Και βασικά αρέσουν στους γκέι. Θα καταντήσεις σαν τη Λουκά ρε μπάμια. Σύνελθε.
Γιατί; Δεν θέλω να απαγορεύσω την κατανάλωση υπερβολικά καυτερών φαγητών. Μ' αρέσει να γελάω με τους άλλους.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Δημοσιεύσεις: 13783
Εγγραφή: 14 Ιαν 2019, 12:20
Phorum.gr user: Νon4me

Re: Περί καυτερών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 19 Νοέμ 2019, 01:00

Τα καυτερά ειναι ωραία - διαφορετικα οχι τα ακραια τελείως αλλα μεχρι ταμπασκο πιστευω οκ .

Άβαταρ μέλους
hellegennes
Δημοσιεύσεις: 45134
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 00:17

Re: Περί καυτερών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 19 Νοέμ 2019, 01:00

Νon4me έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 01:00
Τα καυτερά ειναι ωραία - διαφορετικα οχι τα ακραια τελείως αλλα μεχρι ταμπασκο πιστευω οκ .
Μέχρι ταμπάσκο και σε λογικές ποσότητες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27949
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09

Re: Περί καυτερών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 19 Νοέμ 2019, 01:01

Σουβλίτσα έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 00:51
Εκτός από πάπρικα?
Θα δοκιμάσω εντός ημερών κάτι σε καυτερή πιπεριά τριμμένη από ανατολάς.

ΥΓ: κάνει καλό το πιπέρι στον οργανισμό? :smt017
Δοκιμασε τη - κολασσσσηηηη γευσης

''Spanish smoked paprika, or pimentón. Unlike Hungarian-grown paprika, in which the peppers are slowly sun-dried, pimentón is slowly smoked over a fire, imparting an unbelievably rich and smokey flavor. The resulting smokey-sweet powder can be put on pretty much anything demanding a warm, complex flavor profile. Like all paprika, you can find pimentón with varying degrees of heat: dulce is mild, agridulce is semi-hot, and picante is the hot stuff, but again more focus on flavor than heat.
https://www.seriouseats.com/2010/05/spi ... prika.html

συνταγη με συκωτι - πολυ καλη και πιμεντον απο 16 10

ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
jason
Δημοσιεύσεις: 9067
Εγγραφή: 12 Απρ 2018, 13:06

Re: Περί καυτερών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason » 19 Νοέμ 2019, 01:10

μπούκοβο στον πατσά το τερματίζω, παίρνει φωτιά η κωλοτρυπιδα

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 6091
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 20:31

Re: Περί καυτερών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 19 Νοέμ 2019, 01:20

Αγις έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 01:01
Σουβλίτσα έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 00:51
Εκτός από πάπρικα?
Θα δοκιμάσω εντός ημερών κάτι σε καυτερή πιπεριά τριμμένη από ανατολάς.

ΥΓ: κάνει καλό το πιπέρι στον οργανισμό? :smt017
Δοκιμασε τη - κολασσσσηηηη γευσης

''Spanish smoked paprika, or pimentón. Unlike Hungarian-grown paprika, in which the peppers are slowly sun-dried, pimentón is slowly smoked over a fire, imparting an unbelievably rich and smokey flavor. The resulting smokey-sweet powder can be put on pretty much anything demanding a warm, complex flavor profile. Like all paprika, you can find pimentón with varying degrees of heat: dulce is mild, agridulce is semi-hot, and picante is the hot stuff, but again more focus on flavor than heat.
https://www.seriouseats.com/2010/05/spi ... prika.html

συνταγη με συκωτι - πολυ καλη και πιμεντον απο 16 10



Όντως, τα σπάει
Το συκώτι, ούτε να το μυρισω
(τί είναι το 16 10 εντιτ: α είδα)

Στην φασολαδα οταν τις βάζω, απογειώνεται!

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 19 Νοέμ 2019, 01:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Δημοσιεύσεις: 13783
Εγγραφή: 14 Ιαν 2019, 12:20
Phorum.gr user: Νon4me

Re: Περί καυτερών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 19 Νοέμ 2019, 01:21

hellegennes έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 01:00
Νon4me έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 01:00
Τα καυτερά ειναι ωραία - διαφορετικα οχι τα ακραια τελείως αλλα μεχρι ταμπασκο πιστευω οκ .
Μέχρι ταμπάσκο και σε λογικές ποσότητες.
Ολα τα bitters ειναι για νορμαλ δοσολογιες . Ειτε αυτο ειναι ταμπάσκο είτε ανγκοστουρα , τωρα αμα ειναι να θες ενα μπουκαλάκι ταμπάσκο στα 2 γευματα η να πίνεις το ανγκοστουρα σφηνακια . Πανε ανοιξε ενα ρεζερβουαρ βαλε τη μουσουδα μεσα και ρουφα να τελειωνεις . :smt005:

Άβαταρ μέλους
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27949
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09

Re: Περί καυτερών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 19 Νοέμ 2019, 01:40

Σουβλίτσα έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 01:20
Αγις έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 01:01
Σουβλίτσα έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 00:51
Εκτός από πάπρικα?
Θα δοκιμάσω εντός ημερών κάτι σε καυτερή πιπεριά τριμμένη από ανατολάς.

ΥΓ: κάνει καλό το πιπέρι στον οργανισμό? :smt017
Δοκιμασε τη - κολασσσσηηηη γευσης

''Spanish smoked paprika, or pimentón. Unlike Hungarian-grown paprika, in which the peppers are slowly sun-dried, pimentón is slowly smoked over a fire, imparting an unbelievably rich and smokey flavor. The resulting smokey-sweet powder can be put on pretty much anything demanding a warm, complex flavor profile. Like all paprika, you can find pimentón with varying degrees of heat: dulce is mild, agridulce is semi-hot, and picante is the hot stuff, but again more focus on flavor than heat.
https://www.seriouseats.com/2010/05/spi ... prika.html

συνταγη με συκωτι - πολυ καλη και πιμεντον απο 16 10



Όντως, τα σπάει
Το συκώτι, ούτε να το μυρισω
(τί είναι το 16 10 εντιτ: α είδα)

Στην φασολαδα οταν τις βάζω, απογειώνεται!

Εικόνα

Σωστη
Ελαχιστοι γνωριζουν την πιμεντον :smt023
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 6091
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 20:31

Re: Περί καυτερών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 19 Νοέμ 2019, 01:44

Kαλά, ούτε εγώ την ήξερα, μου τις εφέρανε!
Ομολογώ όμως οτι πραγματικά είναι απίθανη και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με ό,τι άλλο είχα φάει πριν ως πάπρικα

ΥΓ: σοβαρά, δοκιμάστε την στην φασολάδα, τα σπάει τα σπάει τα σπάει!
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...

Άβαταρ μέλους
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27949
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09

Re: Περί καυτερών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 19 Νοέμ 2019, 01:57

κ η συνταγη για το συκωτι ειναι καλη - χωρις την παπρικα εiναι οπως την φτιαχνουν στο base grill
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
BILLO
Δημοσιεύσεις: 1207
Εγγραφή: 27 Απρ 2018, 01:52

Re: Περί καυτερών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BILLO » 19 Νοέμ 2019, 16:52

hellegennes έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 00:19
Otto Weininger έγραψε:
03 Νοέμ 2018, 14:49
Γιατί να θέλει κάποιος να φάει κάτι τόσο καυτερό; Πέραν της ζημιάς που κάνει.
Μπεμπεκίστικη απόδειξη αντρισμού.
Ενδορφινη

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών