Γιατί τα καυτερά είναι καύλα. Και βασικά αρέσουν στους γκέι. Θα καταντήσεις σαν τη Λουκά ρε μπάμια. Σύνελθε.
Γιατί; Δεν θέλω να απαγορεύσω την κατανάλωση υπερβολικά καυτερών φαγητών. Μ' αρέσει να γελάω με τους άλλους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Τα καυτερά ειναι ωραία - διαφορετικα οχι τα ακραια τελείως αλλα μεχρι ταμπασκο πιστευω οκ .
Μέχρι ταμπάσκο και σε λογικές ποσότητες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εκτός από πάπρικα?
Θα δοκιμάσω εντός ημερών κάτι σε καυτερή πιπεριά τριμμένη από ανατολάς.
ΥΓ: κάνει καλό το πιπέρι στον οργανισμό?
Δοκιμασε τη - κολασσσσηηηη γευσης
''Spanish smoked paprika, or pimentón. Unlike Hungarian-grown paprika, in which the peppers are slowly sun-dried, pimentón is slowly smoked over a fire, imparting an unbelievably rich and smokey flavor. The resulting smokey-sweet powder can be put on pretty much anything demanding a warm, complex flavor profile. Like all paprika, you can find pimentón with varying degrees of heat: dulce is mild, agridulce is semi-hot, and picante is the hot stuff, but again more focus on flavor than heat. https://www.seriouseats.com/2010/05/spi ... prika.html
συνταγη με συκωτι - πολυ καλη και πιμεντον απο 16 10
Εκτός από πάπρικα?
''Spanish smoked paprika, or pimentón. Unlike Hungarian-grown paprika, in which the peppers are slowly sun-dried, pimentón is slowly smoked over a fire, imparting an unbelievably rich and smokey flavor. The resulting smokey-sweet powder can be put on pretty much anything demanding a warm, complex flavor profile. Like all paprika, you can find pimentón with varying degrees of heat: dulce is mild, agridulce is semi-hot, and picante is the hot stuff, but again more focus on flavor than heat. https://www.seriouseats.com/2010/05/spi ... prika.html
Όντως, τα σπάει
Το συκώτι, ούτε να το μυρισω
(τί είναι το 16 10 εντιτ: α είδα)
Στην φασολαδα οταν τις βάζω, απογειώνεται!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 19 Νοέμ 2019, 01:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Τα καυτερά ειναι ωραία - διαφορετικα οχι τα ακραια τελείως αλλα μεχρι ταμπασκο πιστευω οκ .
Μέχρι ταμπάσκο και σε λογικές ποσότητες.
Ολα τα bitters ειναι για νορμαλ δοσολογιες . Ειτε αυτο ειναι ταμπάσκο είτε ανγκοστουρα , τωρα αμα ειναι να θες ενα μπουκαλάκι ταμπάσκο στα 2 γευματα η να πίνεις το ανγκοστουρα σφηνακια . Πανε ανοιξε ενα ρεζερβουαρ βαλε τη μουσουδα μεσα και ρουφα να τελειωνεις .
Εκτός από πάπρικα?
Όντως, τα σπάει
Το συκώτι, ούτε να το μυρισω
(τί είναι το 16 10 εντιτ: α είδα)
Kαλά, ούτε εγώ την ήξερα, μου τις εφέρανε!
Ομολογώ όμως οτι πραγματικά είναι απίθανη και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με ό,τι άλλο είχα φάει πριν ως πάπρικα
ΥΓ: σοβαρά, δοκιμάστε την στην φασολάδα, τα σπάει τα σπάει τα σπάει!
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.