Και θα παραμείνει. Εκτός κι αν αντικαταστήσεις (μέσα σου) τα Αγγλικά με Κινεζικά. Αλλά κι οι Κινέζοι όσο περνά ο καιρός προσπαθούν να κάνουν το αντίθετο, οπότε ούτε αυτό θα απέδιδε (in the long run).Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 12:30Ναι αυτή είναι η μόνη απάντηση που βγάζει νόημα. Δηλαδή φαίνεται πως παρασύρθηκα από techno-optimism τύπου Σίλικον Βάλει ενώ η λύση ήταν η μαζική παραγωγή Κινεζικού τύπου. Έχω μάθει τόσα πολλά κι ακόμα η πρώτη μου σκέψη είναι η προπαγάνδα του καθεστώτος.enterprise-psi έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 12:21Φτιάξε ένα κιλό στο σκεύος και μοίρασε το σε κεσεδάκια για όλη την εβδομάδαDwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 12:13Λοιπόν εξηγώ το workflow που θέλω να βελτιστοποιήσω.
Βάζω γιαούρτι σε ένα μπολ, ρίχνω μέσα κάποιες σκόνες (συμπληρώματα διατροφής). Ανακάτεμα με το χέρι που παίρνει 2-3 λεπτά.
Αν αγοράσω μπλέντερ χειρός σαν αυτά που έχω δει νομίζω θα γεμίσω παντού σκόνη. Αν είναι μπλέντερ με σκεύος τότε θα πρέπει να πλύνω και το σκεύος, το οποίο θα μου πάρει πίσω τα 2 λεπτά που κέρδισα (σίγουρα θέλει και 1 λεπτό βγάλε από το ντουλάπι, βάλε πρίζα κλπ).
Είμαι όντως παγιδευμένος στη ζώνη του λυκόφωτος του αυτοματισμού, ή υπάρχει μια προφανής λύση που χάνω;
Μπλέντερ - μπορώ να τα έχω όλα δικά μου;
Re: Μπλέντερ - μπορώ να τα έχω όλα δικά μου;
Παραεπόμενο βήμα:enaon έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 17:15πλάκα κανεις; επόμενα βήματα θα ειναι:sys3x έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 14:35Επόμενο βήμα:
Πως να φτιάξω την δικιά μου γιαούρτη με συγκεκριμένη καλλιέργεια πρεβιοτικών;
Ποια ινκουμπέητορ είναι πιο αποδοτικά και ποιος είναι ο βέλτιστος χρόνος ζύμωσης;
Ποια συγκεκριμένη ομάδα βακτηρίων ταιριάζει καλλίτερα στο μικροβίωμα μου;
Όχι αναγκαστικά με αυτήν την σειρά αλλά, ξες.
πως ανοίγω το κουτάκι νουνού;
βαζω και λαδι στο τηγάνι οταν κανω τηγανιτά αυγα;
γιατι εξαφανίζονται τα παγάκια αφου τα βαλω στο ποτήρι;
Από που κλάνουν τα Χανεμπού;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith
Το βλέπετε λάθος συσεξεναον, όλοι μπορούν να βρουν ένα τρόπο κουτσά στραβά να κάνουν κάτι. Λίγοι όμως ασχολούνται να σιγουρευτούν ότι αυτός ο τρόπος είναι ο βέλτιστος.

τι εννοείς βέλτιστος; Αφου ακομα είσαι στο σταδιο που βαζεις την σκονη μεσα στο γιαουρτι και την μασάς. Ισως αν εχεις και ενα μπουκαλι νερό διπλα να κατεβαινει πιο ευκολα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 18:02Το βλέπετε λάθος συσεξεναον, όλοι μπορούν να βρουν ένα τρόπο κουτσά στραβά να κάνουν κάτι. Λίγοι όμως ασχολούνται να σιγουρευτούν ότι αυτός ο τρόπος είναι ο βέλτιστος.
- Dwarven Blacksmith
Εεε, όχι. Κάπου το έχασες.enaon έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 18:19τι εννοείς βέλτιστος; Αφου ακομα είσαι στο σταδιο που βαζεις την σκονη μεσα στο γιαουρτι και την μασάς. Ισως αν εχεις και ενα μπουκαλι νερό διπλα να κατεβαινει πιο ευκολα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 18:02Το βλέπετε λάθος συσεξεναον, όλοι μπορούν να βρουν ένα τρόπο κουτσά στραβά να κάνουν κάτι. Λίγοι όμως ασχολούνται να σιγουρευτούν ότι αυτός ο τρόπος είναι ο βέλτιστος.

Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 16:50
Το δοκίμασα με 100ml νερού, 150γρ γιαουρτι και 50 γρ σκόνη. Έγινε μια αηδία σα σούπα με κομματάκια γιαουρτιού. Δεν ξέρω αν αξίζει να το δοκιμάσω με λιγότερο νερό.
- Dwarven Blacksmith
Ναι. Αυτό είναι το πείραμα που μου πρότειναν, όχι αυτό που κάνω συνήθως. Και επίσης εσύ δεν είπες αυτό, άλλο είπες, ότι τρώω τη σκόνη (;)enaon έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 18:23Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 16:50
Το δοκίμασα με 100ml νερού, 150γρ γιαουρτι και 50 γρ σκόνη. Έγινε μια αηδία σα σούπα με κομματάκια γιαουρτιού. Δεν ξέρω αν αξίζει να το δοκιμάσω με λιγότερο νερό.

.
Αν με 10ml νερό η χυμό στα 50gr σκόνη δεν γίνει αλοιφή /σιρόπι θα γίνει με 20.....100 ήταν μεγάλη διαφορά.....νερούλιασαν όλα.....
.
Αν με 10ml νερό η χυμό στα 50gr σκόνη δεν γίνει αλοιφή /σιρόπι θα γίνει με 20.....100 ήταν μεγάλη διαφορά.....νερούλιασαν όλα.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Cecily Anne
Μα ούτε ένα Φρόθερ δεν έχεις ;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 22:38Ναι. Αυτό είναι το πείραμα που μου πρότειναν, όχι αυτό που κάνω συνήθως. Και επίσης εσύ δεν είπες αυτό, άλλο είπες, ότι τρώω τη σκόνη (;)enaon έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 18:23Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 16:50
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
Αφρογαλιέρα, καλά λες! Έχω, μου την κάνανε δώρο αλλά δεν πίνω γάλα οπότε κάπου είναι. Για συνέχισε τη σκέψη σου.Cecily Anne έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 23:13Μα ούτε ένα Φρόθερ δεν έχεις ;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 22:38Ναι. Αυτό είναι το πείραμα που μου πρότειναν, όχι αυτό που κάνω συνήθως. Και επίσης εσύ δεν είπες αυτό, άλλο είπες, ότι τρώω τη σκόνη (;)

- Cecily Anne
Δεν εννοώ τύπου αεροντσινο, αλλά τύπου φραπέ, αφού ούτε για φραπέ έχειςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 23:16Αφρογαλιέρα, καλά λες! Έχω, μου την κάνανε δώρο αλλά δεν πίνω γάλα οπότε κάπου είναι. Για συνέχισε τη σκέψη σου.Cecily Anne έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 23:13Μα ούτε ένα Φρόθερ δεν έχεις ;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 22:38
Ναι. Αυτό είναι το πείραμα που μου πρότειναν, όχι αυτό που κάνω συνήθως. Και επίσης εσύ δεν είπες αυτό, άλλο είπες, ότι τρώω τη σκόνη (;)

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
Έχω, την παραλλαγή χωρίς σύρμα όμως.Cecily Anne έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 23:20Δεν εννοώ τύπου αεροντσινο, αλλά τύπου φραπέ, αφού ούτε για φραπέ έχειςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 23:16Αφρογαλιέρα, καλά λες! Έχω, μου την κάνανε δώρο αλλά δεν πίνω γάλα οπότε κάπου είναι. Για συνέχισε τη σκέψη σου.![]()

- Ληστοσυμμορίτης
το γνωστό μαλακιστήριCecily Anne έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 23:20Δεν εννοώ τύπου αεροντσινο, αλλά τύπου φραπέ, αφού ούτε για φραπέ έχειςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 23:16Αφρογαλιέρα, καλά λες! Έχω, μου την κάνανε δώρο αλλά δεν πίνω γάλα οπότε κάπου είναι. Για συνέχισε τη σκέψη σου.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ληστοσυμμορίτης την 09 Δεκ 2024, 23:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Cecily Anne
Ε εγώ με αυτό που έχεις κάνω το γιαούρτι με σκόνες! Στο έγραψα παραπάνω . Δε θέλει ιδιαίτερο πλύσιμο και αν παίρνεις τα μισόκιλα πχ τοταλ τα κάνει άνετα κι αυτά χωρίς να γίνεις μ…ν καλλιγραφία.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 23:24Έχω, την παραλλαγή χωρίς σύρμα όμως.Cecily Anne έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 23:20Δεν εννοώ τύπου αεροντσινο, αλλά τύπου φραπέ, αφού ούτε για φραπέ έχειςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 23:16
Αφρογαλιέρα, καλά λες! Έχω, μου την κάνανε δώρο αλλά δεν πίνω γάλα οπότε κάπου είναι. Για συνέχισε τη σκέψη σου.![]()
- Dwarven Blacksmith
Οκ, θα το δοκιμάσω!Cecily Anne έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 23:27Ε εγώ με αυτό που έχεις κάνω το γιαούρτι με σκόνες! Στο έγραψα παραπάνω . Δε θέλει ιδιαίτερο πλύσιμο και αν παίρνεις τα μισόκιλα πχ τοταλ τα κάνει άνετα κι αυτά χωρίς να γίνεις μ…ν καλλιγραφία.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 23:24Έχω, την παραλλαγή χωρίς σύρμα όμως.Cecily Anne έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 23:20
Δεν εννοώ τύπου αεροντσινο, αλλά τύπου φραπέ, αφού ούτε για φραπέ έχεις![]()

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
28 Ιουν 2024, 23:10
-
-
Νέα δημοσίευση και στα δικά σας οι λεύθερες
από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος » 18 Μάιος 2023, 13:14 » σε Κοινωνικά θέματα - 26 Απαντήσεις
- 1061 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
19 Μάιος 2023, 15:08
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 258 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καπετάν Μιχάλης
29 Αύγ 2024, 18:04
-