Τί πρόβλημα έχετε στο φόρουμ με τον Πύργο δεν το έχω καταλάβει. Κι η Κατερίνη συμπαθέστατη.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑18 Νοέμ 2020, 00:00Η Κατερίνη ειναι ο Πύργος της Μακεδονίας.Γιάννης έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 23:18O τοπικισμός μου είναι 70% Τηνιακός και 25% Πιερικός και μόλις 5% Αθηναϊκός. Και από αυτό το 5%, το 99% αφορά την περιοχή Γκύζη, γιατί την υπόλοιπη Αθήνα κυριολεκτικά την έχω χεσμένη.hellegennes έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 22:44Άρα Αθηναίος είσαι, τι παπαριές λες; Τι μας νοιάζει από πού ήταν οι πρόγονοί σου; Έτσι εξηγείται ο τοπικισμός σου.
Ο δικός σου τοπικισμός πώς εξηγείται;
*** σαντουιτς ***
- Καραμελίτσα
Re: *** σαντουιτς ***
Z
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
οποιον ξερω απο κατερινη ειναι χρυσο παιδι!επισης η περιοχη γυρω απο τεμπη μεχρι μακρυγιαλο και βαλε υπεροχη σε ολα της.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Κι εγώ τα ίδια, και το Λιτόχωρο μου άρεσε επίσης. Ειχα μείνει σε ένα ξενοδοχείο με φοβερή θέα, κι από κάτω είχε ένα εστιατόριο (ταβέρνα/καφενείο; δε θυμάμαι ακριβώς) δίπλα σε ποτάμι με κάτι τεράστια δέντρα, παράδεισος.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

.
Λάρισα.....σουβλάκι πίττα 3.5 €.....

Δε μπα νά πνιγούνε όλοι στόν Πηνειό.....

Οι νεοπλουτάνες.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
H πλάκα είναι οτι στο google search που πόσταρες βγάζει πρώτο πρώτο το σάιτ του τηλεσαντουιτσά #akis ο οποίος είναι σαλονικιόςΛίνο Βεντούρα έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 22:18Τελικά δεν πρέπει να είσαι αθηναιοςΓιάννης έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 19:18Αν ζητήσεις τέτοιο πράγμα, αφού θα σε κοιτάξουν απορημένοι, θα σου δώσουν μια μερίδα γύρο με ένα σουβλάκι από πάνω.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 13:52για να μπορούν να συνεννοούνται με τις ορδές χαμουτζήδων τουριστών που τους πρήζανε με «βάλε ένα σουβλάκι με γύρο».
Ή, ίσως, κομμάτια γύρου περασμένα σε καλαμάκι.
Μόνο στη σφαίρα της φαντασίας σου ζητιέται έτσι το πιτόγυρο στην Αθήνα ή οπουδήποτε αλλού.
https://www.google.com/search?client=sa ... -serp#ip=1

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Λίνο Βεντούρα
Σε Αθηναίους απευθύνεται, ο πρώην σαλονικιος που ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Καμία έκπληξη εδώ. Ο Σατανικός, ας πούμε, είναι φανατικός θαυμαστής.Ερμής έγραψε: ↑18 Νοέμ 2020, 09:55H πλάκα είναι οτι στο google search που πόσταρες βγάζει πρώτο πρώτο το σάιτ του τηλεσαντουιτσά #akis ο οποίος είναι σαλονικιόςΛίνο Βεντούρα έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 22:18Τελικά δεν πρέπει να είσαι αθηναιος
Γενιτσαρος ένα πράμα;Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑18 Νοέμ 2020, 11:08Σε Αθηναίους απευθύνεται, ο πρώην σαλονικιος που ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Καμία έκπληξη εδώ. Ο Σατανικός, ας πούμε, είναι φανατικός θαυμαστής.Ερμής έγραψε: ↑18 Νοέμ 2020, 09:55H πλάκα είναι οτι στο google search που πόσταρες βγάζει πρώτο πρώτο το σάιτ του τηλεσαντουιτσά #akis ο οποίος είναι σαλονικιόςΛίνο Βεντούρα έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 22:18
Τελικά δεν πρέπει να είσαι αθηναιος
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Το εξαιρετικά φαιδρό στη συμπεριφορά του φίλου μας του Χέλη, είναι ότι εκφράζει ΑΚΡΙΒΩΣ τον Σαλονικιώτικο τοπικισμό.Adidas έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 23:33vantonoτοποθετήσουhellegennes έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 23:23Δεν εκφράζω κάποιον τοπικισμό. Δεν χρησιμοποιώ καν λέξεις και εκφράσεις που δεν ανήκουν στην ΚΝΕ. Σε αντίθεση με σένα, βέβαια, που όχι μόνο το κάνεις αλλά θεωρείς ότι είναι και μέρος της ΚΝΕ (παρότι δεν βρίσκονται σε κανένα λεξικό της ΚΝΕ).
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Γιατί άραγε να παραπληροφορούμε ότι ο Δημητράκος είναι Λεξικό της ΚΝΕ;hellegennes έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 23:55
Δείξε μου σε ποιο από τα τρία λεξικά της ΚΝΕ υπάρχουν οι αθηναϊκοί σου ορισμοί.
Είναι στο λεξικό Δημητράκου;
Για να μην ψάχνεις τζάμπα, δεν είναι σε κανένα λεξικό της Κοινής Νεοελληνικής.

Δημητράκου (15τομο): «Μέγα Λεξικόν όλης της Ελληνικής Γλώσσης –Δημοτική, Καθαρεύουσα, Μεσαιωνική, Μεταγενεστέρα, Αρχαία»
Δημητράκου (επίτομο): «Νέον Λεξικόν Ορθογραφικόν και Ερμηνευτικόν όλης της Ελληνικής Γλώσσης –Αρχαίας, Μεσαιωνικής, Καθαρευούσης, Δημοτικής»
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- hellegennes
Το λεξικό Δημητράκου είναι λεξικό ΚΑΙ της ΚΝΕ, δεν είναι αποκλειστικά της ΚΝΕ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 1266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
29 Αύγ 2024, 16:05
-
- 16 Απαντήσεις
- 574 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
31 Μαρ 2025, 20:28
-
- 521 Απαντήσεις
- 8853 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λοξίας
03 Απρ 2025, 20:09
-
-
Νέα δημοσίευση Το κλείνω γιατί νιώθω ντροπή απέναντι στον πελάτη να του ζητάω 5 ευρώ για ένα σάντουιτς
από Frappezitis » 27 Μάιος 2023, 21:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 19 Απαντήσεις
- 1300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
27 Μάιος 2023, 21:58
-