Αν δεν τρως λίπος, μπες σε μια σπηλιά και χτίσε την είσοδο.bluerose έγραψε: ↑11 Μαρ 2021, 10:26Εμένα με ανησυχεί γιατί έχω αηδία για λίπη
Από παντα ευτυχως
Εδώ να τις δεις πως τρώνε οι φιλενάδες. Τρομαξα. Η Κατερινα η αγαπημενη με κάνει και γελάω παιρνει και χαπάκι χοληστερίνης κι είναι 50 αλλά οκ υπερβαρη από παντα. Και συνεχίζει τη μάσα. Δε θα τις αρπαξω το πιατο απο μπροστα της παλι είναι ντροπη θα τη προσβαλλω δευτερη φορα. Σήμερα παλι θα βρεθουμε οι ίδιες 4-5 .. Ποιος ξέρει τι θα δω. Είπα να τρολαρο να φτιάξω αγλυκο κέικ καρότου. Αλλά βαριέμαι θα παω πτι φουρ
Έχω περισσοτερη έλξη προς φουντουνια παρα σε κρέας κι ειδικά εκείνα τα λουκάνικα που βρε.. φαίνεται το λίπος πως τα τρώτε
Στη πολη ένα σκέτο καφέ κερνουσαμε. Τώρα και σε μένα πρεπει να ετοιμασω όταν έρχονται πω..τι συνήθειο είναι και ασυμφορο οικονομικα. Όσο πιο παχυντικα τόσο πιο ευχαριστημενες
Tα πιό γαμάτα ανθυγειϊνά φαγητά
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Re: Tα πιό γαμάτα ανθυγειϊνά φαγητά
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Από ένα εξαιρετικό μαγαζί το παρακάτω:
The ultimate sandwich
Με πανσέτα, κοτομπουκιές, διπλό ζαμπόν, διπλό τυρί, ντομάτα, πατάτες, τριπλό μπέικον, onion rings, διπλό αυγό, cheddar, τυροσαλάτα & BBQ σως
The ultimate sandwich
Με πανσέτα, κοτομπουκιές, διπλό ζαμπόν, διπλό τυρί, ντομάτα, πατάτες, τριπλό μπέικον, onion rings, διπλό αυγό, cheddar, τυροσαλάτα & BBQ σως
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Επίσης μη μπερδεύουμε τα ανθυγιεινά με τα παχυντικά. Δεν είναι πάντα ταυτόσημη έννοια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- John Brown Gun Club
κυριε νηματοθετα ειχα μεινει στο επισοδειο οπου εκανες λο καρμπ διαιτα, τι συνεβη στο μεταξυ;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Ειδικότης μου! Σνίτσελ χοιρινό με κρέμα γάλακτος με μανιτάρια και πατάτες τηγανητές. Να γράψω και για γλυκό; θα γράψω. Βαφλα με νουτελα και παγωτό. Ή μπραουνις με παγωτό 

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Bill Hicks
μαλάκα Chill το'χα ξεχάσει εντελώς το ζαχαρούχο και είμαι (ήμουν) χρόνια καθαρός
και μετά πετάς κι αυτό

και μετά πετάς κι αυτό
... και μας αποτελείωσες

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

- Bill Hicks
+κακάο μάς το'κανε η μάνα μου μικρά... κόλασηηη
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

- Δημοκρατικός
Μικρός το έτρωγα με κουτάλι σούπας. Ολο το μεγάλο κουτί στην καθισιά.Chilloutbuddy έγραψε: ↑11 Μαρ 2021, 09:40Για μένα είναι αυτό
Αυτό το έφτιαξε ο σατανάς με τα χεράκια του.
Δε γίνεται να υπάρχει αυτό το πράμα στο σπίτι, απαγορεύεται
Αν υπάρχει, ξυπνάω το βράδυ ιδρωμένος με γυρισμένα τα μάτια ανάποδα σαν καραχαρίας, πάω γραμμή στο ντουλάπι και το χτυπάω ενδοφλέβια
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
- Bill Hicks
ΝΟΥΝΟΥ Anonymous το κάναμε 

Έχεις διαβάσει τι ποσότητα ορμόνης έχουν οι ντομάτες;
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
ΝΟΥΝΟΥ ζαχαρούχο αηδία
Κάθε μέρα τρώω παχυντικά φαγητά. Μπέργκερ, μακαρονάδες τις έχω σκίσει, γλυκές κρέπες, βάφλες.
Κάθε μέρα τρώω παχυντικά φαγητά. Μπέργκερ, μακαρονάδες τις έχω σκίσει, γλυκές κρέπες, βάφλες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 96 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
14 Απρ 2025, 18:59