τα λιντλ εχουν μαπες κ εχουν κ Ελληνικα τυρια α ποιοτητας
εσυ τα εξισωσες ολα
τα λιντλ εχουν μαπες κ εχουν κ Ελληνικα τυρια α ποιοτητας
Μαλάκα μου, αυτό δεν τρώγεται ούτε με πιστόλι.George_V έγραψε: ↑03 Ιουν 2022, 18:54Cavaliere ελα να σχολιασεις!Volk έγραψε: ↑03 Ιουν 2022, 18:30Μιας και χαρακτηριστηκε ως το ποστ της 10ετιας απο αλλο μελος, θα ξεκινησω με τη φωτογραφια που ειχα ανεβασει σε αλλο νημα.
Κοιταξτε ομορφια, ντυμενη στα λευκα η μακαροναδα, δεν ειναι τελεια; Δεν θες να την αρπαξεις και να αρχισεις να πηρουνιαζεις φαι χωρις να σταματας;
Το εν λογω τυρι: Παρμεζανα, τριμμενη απο την σερβιτορα πανω απο το πιατο.![]()
Eπειδη εχει λιγο τυρι παραπανω?Cavaliere έγραψε: ↑03 Ιουν 2022, 20:01Μαλάκα μου, αυτό δεν τρώγεται ούτε με πιστόλι.George_V έγραψε: ↑03 Ιουν 2022, 18:54Cavaliere ελα να σχολιασεις!Volk έγραψε: ↑03 Ιουν 2022, 18:30Μιας και χαρακτηριστηκε ως το ποστ της 10ετιας απο αλλο μελος, θα ξεκινησω με τη φωτογραφια που ειχα ανεβασει σε αλλο νημα.
Κοιταξτε ομορφια, ντυμενη στα λευκα η μακαροναδα, δεν ειναι τελεια; Δεν θες να την αρπαξεις και να αρχισεις να πηρουνιαζεις φαι χωρις να σταματας;
που βλεπεις το παραπανω ;
Ελα μαζι μας τυπε, θα πω στις κοπελες να ξαναβγουμε για φαγητο στο εν λογω μαγαζι και θα δεις οτι θα το φας και θα σου αρεσει!Cavaliere έγραψε: ↑03 Ιουν 2022, 20:01Μαλάκα μου, αυτό δεν τρώγεται ούτε με πιστόλι.George_V έγραψε: ↑03 Ιουν 2022, 18:54Cavaliere ελα να σχολιασεις!Volk έγραψε: ↑03 Ιουν 2022, 18:30Μιας και χαρακτηριστηκε ως το ποστ της 10ετιας απο αλλο μελος, θα ξεκινησω με τη φωτογραφια που ειχα ανεβασει σε αλλο νημα.
Για αυτο σε γουσταρω ρε τυπε, μιλησες αντρικα!!!!
Aνεβασε υλικο ελευθερα, τιποτα δεν μπορει να σε σταματησει!lagavulis έγραψε: ↑03 Ιουν 2022, 20:13Ανοίγουμε να διαβάσουμε τίποτα ενδιαφέρον σε ενα τόσο υποσχόμενο νήμα και στα μισά ποστ βλέπουμε τη φάτσα αυτού του άμπαλου μακαρονόμπαρμπα. Γιατι ρε παλικάρι μου?
Στο θέμα καθεαυτό, απεριόριστη αγάπη στο παραγνωρισμένο Cheddar απο το ομώνυμο χωριουδάκι της Αγγλίας και από τα δικά μας, θα τολμούσα να πω οτι παίζουμε την πιο όμορφη μπάλα στο άθλημα της τυροκομίας, παγκοσμίως, με πιο προνομιούχους όσους έχουν/με άκρες με βοσκούς της Κρήτης.
πολυ καλο τυρι για λιωσιμο - το αυθεντικο οχι αυτο που πιστευουν πως ειναι - τεχνητα χρωματισμενοlagavulis έγραψε: ↑03 Ιουν 2022, 20:13Ανοίγουμε να διαβάσουμε τίποτα ενδιαφέρον σε ενα τόσο υποσχόμενο νήμα και στα μισά ποστ βλέπουμε τη φάτσα αυτού του άμπαλου μακαρονόμπαρμπα. Γιατι ρε παλικάρι μου?
Στο θέμα καθεαυτό, απεριόριστη αγάπη στο παραγνωρισμένο Cheddar απο το ομώνυμο χωριουδάκι της Αγγλίας και από τα δικά μας, θα τολμούσα να πω οτι παίζουμε την πιο όμορφη μπάλα στο άθλημα της τυροκομίας, παγκοσμίως, με πιο προνομιούχους όσους έχουν/με άκρες με βοσκούς της Κρήτης.