παραειμαι λιτος λες ε;ksk έγραψε: ↑06 Ιουν 2022, 00:45Και;;;;John Brown Gun Club έγραψε: ↑06 Ιουν 2022, 00:44Εγω θα παραγγελνα τα εξης
Για πρωτη entree, αποφλοιωμενες γαριδες σωταρισμενες με βουτυρο, σκορδο και λεμονι
Για δευτερη, μια μους foie gras de canard απο το Perigord σε μαλακο μπισκοτο με σαλτσα κοκκινου κρασιου
και σπαραγγια με σως ολλαντεζ και σιμπουλετ.
Για κυριο πιατο, ενα φιλε μινιον τυλιγμενο σε μπεικον
Στο τελος ενα ασορτιμαν με γαλλικα τυρια (camembert au lait cru, chevre, brie και απαραιτητως epoisses και reblochon) με μια ολοκληρη μπαγκετα.
Θα επινα ενα Saint Emillion του 86
Για επιδορπιο θα ζηταγα φραουλες, πεπονι, παγωτο καραμελα και σοκολατα, ενα φλυτζανι εσπρεσσο σκετο και μια μπουκαλα καλου Αρμανιακ, ενα Delord του 79 ας πουμε.
Θα λαδωνα επισης τον φυλακα να μου φερει λιγη Strawberry Mango Haze ή Hawaian Sunrise ή εστω ενα καλο OG kush, χαρτακια Raw και αναπτηρα.
Τελευταιο Γευμα
- John Brown Gun Club
Re: Τελευταιο Γευμα
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Καραμελίτσα
Έναν κουβά αστακούς, βασικά. Με δυο τρείς σαλτσούλες για να γλιστράνε. Και μια καλή σαμπάνια.
Z
Λυτος ειναι το σωστοJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑06 Ιουν 2022, 00:48παραειμαι λιτος λες ε;ksk έγραψε: ↑06 Ιουν 2022, 00:45Και;;;;John Brown Gun Club έγραψε: ↑06 Ιουν 2022, 00:44Εγω θα παραγγελνα τα εξης
Για πρωτη entree, αποφλοιωμενες γαριδες σωταρισμενες με βουτυρο, σκορδο και λεμονι
Για δευτερη, μια μους foie gras de canard απο το Perigord σε μαλακο μπισκοτο με σαλτσα κοκκινου κρασιου
και σπαραγγια με σως ολλαντεζ και σιμπουλετ.
Για κυριο πιατο, ενα φιλε μινιον τυλιγμενο σε μπεικον
Στο τελος ενα ασορτιμαν με γαλλικα τυρια (camembert au lait cru, chevre, brie και απαραιτητως epoisses και reblochon) με μια ολοκληρη μπαγκετα.
Θα επινα ενα Saint Emillion του 86
Για επιδορπιο θα ζηταγα φραουλες, πεπονι, παγωτο καραμελα και σοκολατα, ενα φλυτζανι εσπρεσσο σκετο και μια μπουκαλα καλου Αρμανιακ, ενα Delord του 79 ας πουμε.
Θα λαδωνα επισης τον φυλακα να μου φερει λιγη Strawberry Mango Haze ή Hawaian Sunrise ή εστω ενα καλο OG kush, χαρτακια Raw και αναπτηρα.
δεν θα αργησουν ομως να σε δεσουνε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Σωστος! Το κοκκορέτσι ξέχασα!jason0 έγραψε: ↑06 Ιουν 2022, 00:47George_V έγραψε: ↑05 Ιουν 2022, 23:50Εγω παλι θα παραγγελνα:
2 πιτογυρα με χοιρινο
2 πιτογυρα με κοτοπουλο
2 πιτογυρα με κεμπαπ
2 πιτογυρα με λουκανικο
1 μακαρονάδα με κιμα
3 μεριδες πατάτες τηγανητες
1 Συκωταρια ολοκληρη τηγανητη με μπολικο λαδι
1 μεριδα γουρνοπουλα στην κλιματσιδα
2 πιτσες Γιγας
1 μπουκάλι 1.5 λιτρου Κοκα-κολα
1 μπουκαλι 1.5 λιτρου Πορτοκαλα κοκκινη
1 μπουκαλι ουζο
1 μπουκαλι ουισκυ
4 καρβέλια ψωμι απο το χωριο
10 Φραπεδες
Αμα εχω ξεχασει κατι ξαναπαραγγελνω. Εχουμε καιρο μεχρι την εκτέλεση.SpoilerShowΚαι μετα απο ολα αυτα αν μπορειτε να με σηκωσετε, παρτε με για εκτέλεση.
Θα έβγαζα μόνο τον φραπέ γιατί μου πειράζει το στομάχι και θα έβαζα κοκορέτσι
Δεσμοφυλακα!!!! Δεσμοφυλακα!!!! Πιασε και 5 μερίδες κοκκορέτσι! Βασικα οχι σβήστο. Φερε μου ολη τη σουβλα το κοκκορέτσι!
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- John Brown Gun Club
Ακυρο, υποτιθεται πως ειμαι οχι απλα δεμενος αλλα εγκλειστος και σε αναμονη εκτελεσης, οποτε σε παρακαλω απαλλαξε μας απο το χωριατικο χιουμορ σου και γυρνα στις κατσικες σου.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
ψοφησαν οι κατσικες απο τα γελια - γιδοφονιαJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑06 Ιουν 2022, 01:00Ακυρο, υποτιθεται πως ειμαι οχι απλα δεμενος αλλα εγκλειστος και σε αναμονη εκτελεσης, οποτε σε παρακαλω απαλλαξε μας απο το χωριατικο χιουμορ σου και γυρνα στις κατσικες σου.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- John Brown Gun Club
τραβα κηδεψε τις λοιπον και μην κοπριζεις το νημα μου με τα απυθμενα κομπλεξ σου, 60αρη επαρχιωτη μαλακα. Πουλους ΤΩΡΑ Πλιζ.Αγις έγραψε: ↑06 Ιουν 2022, 01:02ψοφησαν οι κατσικες απο τα γελια - γιδοφονιαJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑06 Ιουν 2022, 01:00Ακυρο, υποτιθεται πως ειμαι οχι απλα δεμενος αλλα εγκλειστος και σε αναμονη εκτελεσης, οποτε σε παρακαλω απαλλαξε μας απο το χωριατικο χιουμορ σου και γυρνα στις κατσικες σου.
John Brown Gun Club έγραψε: ↑05 Ιουν 2022, 22:44Υποθετικο σεναριο
Ειστε σε μια τριτοκοσμικη χαβουζα χωρις εθνικο συστημα υγειας και δημοσια πανεπιστημια, αλλα γεματη με οπλα και εκκλησιες οπως οι ΗΠΑ, και καπως τα φερε η ζωη, οι κακες συναναστροφες και η κακια στιγμη και κανατε το αδιανοητο, δηλαδη σκοτωσατε καποιον. Το δικαστηριο δεν ηθελε ν ακουσει τιποτα, καταδικαστηκατε σε θανατο, και τωρα περιμενετε στο ντεθ ροου. Το πρωι σας ανακοινωθηκε πως αυριο θα εκτελεστειτε.
Η νυχτα μολις επεσε. Σε μερικες ωρες η πορτα του κελιου σας θα ανοιξει και οι φυλακες θα σας παρουν. Πριν ομως απο αυτους, σε λιγο δηλαδη, θα ερθει ενας αλλος φυλακας για να παρει την παραγγελια του τελευταιου γευματος σας.
Τι παραγγελνετε;
Παρακαλω οπως οι απαντησεις σας να παραμεινουν μεσα στα πλαισια του εφικτου.
.
Αρχίζουμε με Φέτα σαγανάκι με γαρίδες λεμονέ ..... χταποδάκι ξυδάτο..... Τσιλίχουρδα λεμονάτα.....πατάτεθ τηγανιτέθ αλα Μπλούμενταλ.....
Πέτσες αρνιού και φτερούγες κοτόπουλου Λουδοβίκου 16ου στα κάρβουνα με τυροκροκέτες Κώλαση Σίφνου χυμένεθ με σουσαμέλαιο .....
Σαλάτα σταμναγκάθι με μελιτζάνα τηγανιτή στο ξύδι Μπέικο Αέρος ψημένο σε στάκα λιαστές ντομάτες με κάππαρη ελιές και σαλτσα Σίζαρ.....
Κρασάκι Αγιωργίτικο Γκράν ρεζέρβα με Μοσχάτο Λήμνου Fume.....

Φέτα παγωτό απο πρόβειο γάλα με φράουλες βουτηγμένες σε κουβερτούρα Βαλρονά μετά Κονιακίου και σαντιγύ απο λικέρ ακτινίδιο.....
2ο παγωτό παρφέ σοκολά Βαλρονά με φράουλες φραμπουάζ Πάσιον φρούιτ και σαντιγύ απο Χαλβά.....
Αν δεν με εκτελέσουν το μενού ισχύει και για όποιον θέλει να μου κάνει το τραπέζι.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- John Brown Gun Club
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑06 Ιουν 2022, 01:13John Brown Gun Club έγραψε: ↑05 Ιουν 2022, 22:44Υποθετικο σεναριο
Ειστε σε μια τριτοκοσμικη χαβουζα χωρις εθνικο συστημα υγειας και δημοσια πανεπιστημια, αλλα γεματη με οπλα και εκκλησιες οπως οι ΗΠΑ, και καπως τα φερε η ζωη, οι κακες συναναστροφες και η κακια στιγμη και κανατε το αδιανοητο, δηλαδη σκοτωσατε καποιον. Το δικαστηριο δεν ηθελε ν ακουσει τιποτα, καταδικαστηκατε σε θανατο, και τωρα περιμενετε στο ντεθ ροου. Το πρωι σας ανακοινωθηκε πως αυριο θα εκτελεστειτε.
Η νυχτα μολις επεσε. Σε μερικες ωρες η πορτα του κελιου σας θα ανοιξει και οι φυλακες θα σας παρουν. Πριν ομως απο αυτους, σε λιγο δηλαδη, θα ερθει ενας αλλος φυλακας για να παρει την παραγγελια του τελευταιου γευματος σας.
Τι παραγγελνετε;
.
Αρχίζουμε με Φέτα σαγανάκι με γαρίδες λεμονέ ..... χταποδάκι ξυδάτο..... Τσιλίχουρδα λεμονάτα.....πατάτεθ τηγανιτέθ αλα Μπλούμενταλ.....
Πέτσες αρνιού και φτερούγες κοτόπουλου Λουδοβίκου 16ου στα κάρβουνα με τυροκροκέτες Κώλαση Σίφνου χυμένεθ με σουσαμέλαιο .....
Σαλάτα σταμναγκάθι με μελιτζάνα τηγανιτή στο ξύδι Μπέικο Αέρος ψημένο σε στάκα λιαστές ντομάτες με κάππαρη ελιές και σαλτσα Σίζαρ.....
Κρασάκι Αγιωργίτικο Γκράν ρεζέρβα με Μοσχάτο Λήμνου Fume......βάλε και μιά κόκα.....
Φέτα παγωτό απο πρόβειο γάλα με φράουλες βουτηγμένες σε κουβερτούρα Βαλρονά μετά Κονιακίου και σαντιγύ απο λικέρ ακτινίδιο.....
2ο παγωτό παρφέ σοκολά Βαλρονά με φράουλες φραμπουάζ Πάσιον φρούιτ και σαντιγύ απο Χαλβά.....
Αν δεν με εκτελέσουν το μενού ισχύει και για όποιον θέλει να μου κάνει το τραπέζι.....
.

- taxalata xalasa
μολις περιεγραψες την οικονομια της ελλαδας σε ενα ποστ...George_V έγραψε: ↑06 Ιουν 2022, 00:56Σωστος! Το κοκκορέτσι ξέχασα!jason0 έγραψε: ↑06 Ιουν 2022, 00:47George_V έγραψε: ↑05 Ιουν 2022, 23:50Εγω παλι θα παραγγελνα:
2 πιτογυρα με χοιρινο
2 πιτογυρα με κοτοπουλο
2 πιτογυρα με κεμπαπ
2 πιτογυρα με λουκανικο
1 μακαρονάδα με κιμα
2 πιτσες Γιγας
1 μπουκαλι ουζο
1 μπουκαλι ουισκυ
10 Φραπεδες
Αμα εχω ξεχασει κατι ξαναπαραγγελνω. Εχουμε καιρο μεχρι την εκτέλεση.SpoilerShowΚαι μετα απο ολα αυτα αν μπορειτε να με σηκωσετε, παρτε με για εκτέλεση.
Δεσμοφυλακα!!!! Δεσμοφυλακα!!!! Πιασε και 5 μερίδες κοκκορέτσι! Βασικα οχι σβήστο. Φερε μου ολη τη σουβλα το κοκκορέτσι!
ευγε!!!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
εξομολόγηση ,Θεια Κοινωνία και φυγαμε
δεν υπαρχει θανατος
δεν υπαρχει θανατος
Κάνα 250αρι βγαίνει, όχι χιλιάρικο που τους χρέωναν οι αλήτες, ψυχουλες είμαστεGeorge_V έγραψε: ↑06 Ιουν 2022, 00:56Σωστος! Το κοκκορέτσι ξέχασα!jason0 έγραψε: ↑06 Ιουν 2022, 00:47George_V έγραψε: ↑05 Ιουν 2022, 23:50Εγω παλι θα παραγγελνα:
2 πιτογυρα με χοιρινο
2 πιτογυρα με κοτοπουλο
2 πιτογυρα με κεμπαπ
2 πιτογυρα με λουκανικο
1 μακαρονάδα με κιμα
2 πιτσες Γιγας
1 μπουκαλι ουζο
1 μπουκαλι ουισκυ
10 Φραπεδες
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
- taxalata xalasa
αμα γραψεις και την brigade de cuisine που χρειαζεσαι για να φτισξεις αυτα , σε προσλαμβανω στο club...ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑06 Ιουν 2022, 01:13John Brown Gun Club έγραψε: ↑05 Ιουν 2022, 22:44Υποθετικο σεναριο
Τι παραγγελνετε;
.
Αρχίζουμε με Φέτα σαγανάκι με γαρίδες λεμονέ ..... χταποδάκι ξυδάτο..... Τσιλίχουρδα λεμονάτα.....πατάτεθ τηγανιτέθ φρίτεθ αλα Μπλούμενταλ.....
Πέτσες αρνιού και φτερούγες κοτόπουλου Λουδοβίκου 16ου στα κάρβουνα με τυροκροκέτες Κώλαση Σίφνου χυμένεθ με σουσαμέλαιο ..... θπερνειθ...
Κρασάκι Αγιωργίτικο Γκράν ρεζέρβα με Μοσχάτο Λήμνου Fume......βάλε και μιά κόκα..... με σανκαλαμαυλίδιον;
.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν πολυκαυλώνω τον τελευταίο καιρό.
από Εκτωρ » 20 Οκτ 2023, 17:19 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 963 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
21 Οκτ 2023, 10:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το τελευταίο χαρτί του σύριζα
από Otto Weininger » 18 Μάιος 2023, 17:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 294 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
18 Μάιος 2023, 17:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση τελευταίο νήμα στην μουσική
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 08 Δεκ 2023, 04:05 » σε Μουσική - 5 Απαντήσεις
- 333 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από plouf
18 Δεκ 2023, 08:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιό είναι το τελευταίο ντοκιμαντέρ που είδατε;
από micmic » 19 Μαρ 2025, 13:51 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 18 Απαντήσεις
- 628 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κοκκορας