Τι έφαγα έξω, το νήμα του μπεκιάρη.
- Cecily Anne
Re: Τι έφαγα έξω, το νήμα του μπεκιάρη.
Αν λαχανικά εννοούν το ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι, ΟΧΙΙΙΙΙΙ. ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Otto Weininger
Ας κάνω ένα ποτ πουρί με μερικά από όσα έφαγα τις προηγούμενες μέρες όξω :
Tην αγαπημένη πιτσαρία την επισκέφτηκα τρεις φορές :
Πίτσα με ατζούγιες, ελιές και κάπαρη

Πίτσα καπρέζε με κρούντο

Καλτσόνε

Και το αγαπημένο κλαμπ σε μια παμπ που πήγαινα χρόνια. Τις πατάτες δεν τις έβγαλα φωτό

Και έξτρα μπόνους η πλατεία :

Tην αγαπημένη πιτσαρία την επισκέφτηκα τρεις φορές :
Πίτσα με ατζούγιες, ελιές και κάπαρη

Πίτσα καπρέζε με κρούντο

Καλτσόνε

Και το αγαπημένο κλαμπ σε μια παμπ που πήγαινα χρόνια. Τις πατάτες δεν τις έβγαλα φωτό

Και έξτρα μπόνους η πλατεία :

Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν ντρέπεσαι, δεν πήγες για cucina triestina. Terrone.
Ordem e Progresso.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
βλεπω μεγαλη ποικιλια Οττο
- Otto Weininger
Πέρασα και από αλλού, απλά έβαλα τις πίτσες αυτές γιατί στην Ελλάδα δεν πρόκειται να τις βρεις πουθενά. Εδώ καλά καλά δεν τις βρίσκεις στην Ιταλία. Μόνο σε παραδοσιακά της Napoli και σε κάποιους λίγους ναπολιτάνους όπως ο τύπος στην Τεργέστη.
Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι φίλος της τοπικής κουζίνας

Let them make the first mistake. We make the last move.
Πήγα σε ελληνικό μαγαζί κι έφαγα ονειρεμένο μπιφτέκι. Τέλειο. Εύγε, στον Πατριώτη.
Ordem e Progresso.
Στο διάλειμμα της δουλειάς πήγα στον Έλληνα κοντά, και μου τηγάνισε πολύ νόστιμες κουτσομούρες.
Ordem e Progresso.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Αυτο το πράμα με τον παστό γαύρο να κολυμπάει σε λιωμένη μοτσαρέλα.... μμμμμμμπα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Πολυ καλη η πιτσα.
Βρισκεις και στην Ελλαδα πια Otto, αλλα σε ελαχιστα Ιταλικα με ναπολετανικη κουζινα-μαγειρα.
Το προβλημα ειναι οτι κρατανε πχ την πιτσα αυθεντικη, αλλα ριχνουν ποιοτητα (η την προσαρμοζουν στις απαιτησεις και δεδομενα των Ελληνων πελατων) στα υπολοιπα φαγητα.
Βρισκεις και στην Ελλαδα πια Otto, αλλα σε ελαχιστα Ιταλικα με ναπολετανικη κουζινα-μαγειρα.
Το προβλημα ειναι οτι κρατανε πχ την πιτσα αυθεντικη, αλλα ριχνουν ποιοτητα (η την προσαρμοζουν στις απαιτησεις και δεδομενα των Ελληνων πελατων) στα υπολοιπα φαγητα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Κάτι μου λέει οτι αναφέρεσαι σε ένα γνωστό για την πίτσα του γλυφαδιώτικο στέκι.Daje έγραψε: ↑13 Μάιος 2018, 08:40Πολυ καλη η πιτσα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ναι, με τσακωσες.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Μια από αυτές τις μέρες τελειώσαμε αργά τη δουλειά και λέει ο από πάνω μου: Είσαι για πίτσα; Λέω, ναι, αλλά πάμε να τη φάμε σε Ιταλό. Μου λέει, θα σε πάω σε Τούρκο που την κάνει ίδια με τους Ιταλούς. Εκεί κώλωσα, δαγκώθηκα, αλλά δεν ήθελα να τον χαλάσω, ή να τον προσβάλω πως είναι μυρωδιάς από πίτσα και λέει μαλακίες. Πήγαμε, παρραγέλνω μια quattro stagioni.Και μου φέρνει μια πίτσα με προσούτο, κόκκινη πιπεριά, αυγό τηγανιτό, και carciofi. Ε, εκεί κώλωσα. Το παιδί ρώτησε αν μου άρεσε η πίτσα, του είπα, sehr gut, δεν ήθελα να τον στεναχωρέσω.ΟΙ άνθρωποι εδώ είναι βλάχοι: Τους κάνει ο Ιταλός σωστή πίτσα, κι αυτοί δεν τη θέλουν, παν και τρων τη γύφτικη αλλού.
Ordem e Progresso.
Αυτό συμβαίνει και σε άλλα μέρη. Σου φτιάχνει ο άλλος pasta σωστή, βαράει μύγες, φτιάχνει ο παραδίπλα καρμπονάρα με 252 κεφάλια τυρί πάνω, κρέμα, κοτόπουλο, μανιτάρι, συκωταριά, τα χώνει ,φούρνο και πάει όρθιος.Cavaliere έγραψε: ↑13 Μάιος 2018, 13:37Μια από αυτές τις μέρες τελειώσαμε αργά τη δουλειά και λέει ο από πάνω μου: Είσαι για πίτσα; Λέω, ναι, αλλά πάμε να τη φάμε σε Ιταλό. Μου λέει, θα σε πάω σε Τούρκο που την κάνει ίδια με τους Ιταλούς. Εκεί κώλωσα, δαγκώθηκα, αλλά δεν ήθελα να τον χαλάσω, ή να τον προσβάλω πως είναι μυρωδιάς από πίτσα και λέει μαλακίες. Πήγαμε, παρραγέλνω μια quattro stagioni.Και μου φέρνει μια πίτσα με προσούτο, κόκκινη πιπεριά, αυγό τηγανιτό, και carciofi. Ε, εκεί κώλωσα. Το παιδί ρώτησε αν μου άρεσε η πίτσα, του είπα, sehr gut, δεν ήθελα να τον στεναχωρέσω.ΟΙ άνθρωποι εδώ είναι βλάχοι: Τους κάνει ο Ιταλός σωστή πίτσα, κι αυτοί δεν τη θέλουν, παν και τρων τη γύφτικη αλλού.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
ε τι να την κάνω την πάστα τη σωστή, δίαιτα κάνομε;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τον έφαγα σαν άνδρας
από Ζενίθεδρος » 01 Δεκ 2023, 18:30 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 0 Απαντήσεις
- 677 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
01 Δεκ 2023, 18:30
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 946 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
26 Οκτ 2023, 22:58
-