Ο καφές στην Ελλάδα
Re: Ο καφές στην Ελλάδα
Εγω παντως δεν εχω τοσο υπομονη ακομη , γκαζακι δεν εχω καθολου σπιτι μου ελλ θα πιω μονο στο πατρικο σε φαση μανα κανε μου εναν ελληνικο. στο σπιτι μου κανω συνηθως εσπρεσακι πιο αραια καπουτσινο και πιο αραια φρεντο ( οταν ηθελα για μαζι η στο αυτοκινητο ) Πλεον που παρωδωσε πνευμα η εσπρεσιερα ντεκαφ φραπε - νες . Η γαλλικο
Περίεργο, το ιδιο μου λέει φωναχτά και η Νταίζη στο ίδρυμα της Κατεχακη5
Ρε φιλε οτι καφε και να πιείς 5 την ημέρα, υπερβολή ειναι. Απλώς ο φραπές δεν ειναι καφές, ειναι καθαρκτικό διάλυμα σκόνης πλυντηρίου ξερωγωΕγώ έπινα 5-6 ημερησίως και πραγματικά ήθελα να δείρω όλον τον κόσμο. Αφότου έκοψα την καφεΐνη, αγαλλίασα.
Προχθές με έβρισε σκαιότατα ένας μοτοσικλετιστής, επειδή δεν άναψα φλας και του έστειλα φιλάκια απ' τον εσωτερικό καθρέφτη.
Και να μην επαναληφθεί αυτο με το φλας
LEONAS έγραψε: ↑Βρες άλλο κτήνος
- hellegennes
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Γιατί φτωχοποίηση στο φτωχό μυαλό κάποιων σημαίνει να πας από ΑΕΠ 230 δις στα 30 δις. Βέβαια αυτό δεν συμβαίνει ούτε σε πόλεμο, αλλά δεν θα ασχολούμεθα τώρα με λεπτομέρειες που νοθεύουν τα αφηγήματά μας με πραγματικότητα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 00:04Ο κλαψιαρης Ελληνας πινει χιλιαδες τοννους καφε της παρηγοριας επειδη του επεβαλλαν μνημονια και τον φτωχοποιησαν
Πινουν καφε γιατι κοβει την πεινα και ο Ελ δεν εχει να φαει
Λατερνα φτωχεια και εσπρεσο με ρουμι και σιροπι σοκολατας
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Επειδή πίνω μια κανάτα καφέ τη μέρα, πίνω μόνο φίλτρου.
Έχω μια μηχανή σπίτι και μια στο γραφείο, και κυκλοφορώ με την κανάτα όλη μέρα LOL
Ωραίος καφές ο φιλτραριστός, ελαφρύς, αρωματικός και απαλός.
Τοπ καφές για το ΣΚ που έχω χρόνο είναι ο ελληνικός. Δε συγκρίνεται με τίποτα για μένα.
Μηχανές εσπρέσο, είτε τις κανονικές σε καφετέρια, ή τις καινούργιες με τα σφαιράκια, ή τις μικρές στο σπίτι, είναι όλες απλά φρίκη. Παγκόσμια μαζική παράνοια του κάθε πικραμένου που νομίζει ότι γίνεται πιό Ευρωπαίος αν πίνει τη μαλακία LOL
Το μαυροζούμι που βγαίνει από κει πέρα αν δεν το τιγκάρεις στη ζάχαρη ή στο γάλα δεν πίνεται, και αν το τιγκάρεις στη ζάχαρη μετά δεν είναι καφές είναι τιραμισού, και αν το τιγκάρεις στο γάλα μετά νιώθεις σα να έχεις φάει μισό τούβλο. Ο σκέτος εσπρέσο χωρίς γάλα ή ζάχαρη είναι απλά ξυνός, και όποιος πει ότι πίνει τέτοιο πράμα και δεν είναι ξυνό λέει ψέμματα ή έχει κάψει τους γευστικούς αδένες του απ'τα τσιγάρα.
Έχω μια μηχανή σπίτι και μια στο γραφείο, και κυκλοφορώ με την κανάτα όλη μέρα LOL
Τοπ καφές για το ΣΚ που έχω χρόνο είναι ο ελληνικός. Δε συγκρίνεται με τίποτα για μένα.
Μηχανές εσπρέσο, είτε τις κανονικές σε καφετέρια, ή τις καινούργιες με τα σφαιράκια, ή τις μικρές στο σπίτι, είναι όλες απλά φρίκη. Παγκόσμια μαζική παράνοια του κάθε πικραμένου που νομίζει ότι γίνεται πιό Ευρωπαίος αν πίνει τη μαλακία LOL
Το μαυροζούμι που βγαίνει από κει πέρα αν δεν το τιγκάρεις στη ζάχαρη ή στο γάλα δεν πίνεται, και αν το τιγκάρεις στη ζάχαρη μετά δεν είναι καφές είναι τιραμισού, και αν το τιγκάρεις στο γάλα μετά νιώθεις σα να έχεις φάει μισό τούβλο. Ο σκέτος εσπρέσο χωρίς γάλα ή ζάχαρη είναι απλά ξυνός, και όποιος πει ότι πίνει τέτοιο πράμα και δεν είναι ξυνό λέει ψέμματα ή έχει κάψει τους γευστικούς αδένες του απ'τα τσιγάρα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

LOLChilloutbuddy έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 05:15Επειδή πίνω μια κανάτα καφέ τη μέρα, πίνω μόνο φίλτρου.
LEONAS έγραψε: ↑Βρες άλλο κτήνος
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
μην ασχολείσαι, είναι πειραγμένα τα νεύρα μου απ'τον πολύ καφέ και παραμιλάωHey Baby έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 05:28LOLChilloutbuddy έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 05:15Επειδή πίνω μια κανάτα καφέ τη μέρα, πίνω μόνο φίλτρου.

Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
hellegennes έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 04:56Γιατί φτωχοποίηση στο φτωχό μυαλό κάποιων σημαίνει να πας από ΑΕΠ 230 δις στα 30 δις. Βέβαια αυτό δεν συμβαίνει ούτε σε πόλεμο, αλλά δεν θα ασχολούμεθα τώρα με λεπτομέρειες που νοθεύουν τα αφηγήματά μας με πραγματικότητα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 00:04Ο κλαψιαρης Ελληνας πινει χιλιαδες τοννους καφε της παρηγοριας επειδη του επεβαλλαν μνημονια και τον φτωχοποιησαν
Πινουν καφε γιατι κοβει την πεινα και ο Ελ δεν εχει να φαει
Λατερνα φτωχεια και εσπρεσο με ρουμι και σιροπι σοκολατας
Θα το καταλαβεις οταν εχουμε φτωχοπιηση οταν φυλας σκοπια με την καραμπινα στο μινι μαρκετ σου και αντιμετωιζεις ενοπλους πολιτες που θα σου κανουν καταδρομικες επιθεσεις γαι ενα πουμαρο
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- Υδράργυρος
Τουλάχιστον ο Ελληνικος επεξεργάζεται εδω πέρα, ο εσπρέσσο έρχεται συσκευασμένος απ έξω
Διαβαζω κατι τέτοια και αναρωτιέμαι. Ή ειστε τελειως υπερβολικοι, ή τα Χανιά που ζω βρίσκονται σε διαφορετική χώραΝon4me έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 00:23Δεν χρειαζονται πινακες . Το αλκοολ εχει πεθανει απο το 12-13 Εχουν επιβιωσει μονο τα (οικονομικα) κουτουκια οπου μπορεις να πιεις ενα τσιπουρο ουζο μπυρα σε οικονομικη τιμη να τσιμπησεις και κανενα μεζε . Τωρα φαση μπαρ οπου σκας 5-6-7 το ποτο με πατατακια η κλαμπ κανα 8-10 μας αφησαν χρονους .

μεγαλωνουν.panos291 έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 09:16Διαβαζω κατι τέτοια και αναρωτιέμαι. Ή ειστε τελειως υπερβολικοι, ή τα Χανιά που ζω βρίσκονται σε διαφορετική χώραΝon4me έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 00:23Δεν χρειαζονται πινακες . Το αλκοολ εχει πεθανει απο το 12-13 Εχουν επιβιωσει μονο τα (οικονομικα) κουτουκια οπου μπορεις να πιεις ενα τσιπουρο ουζο μπυρα σε οικονομικη τιμη να τσιμπησεις και κανενα μεζε . Τωρα φαση μπαρ οπου σκας 5-6-7 το ποτο με πατατακια η κλαμπ κανα 8-10 μας αφησαν χρονους .
οι μικροτεροι εξακολουθουν να ποταρουν. οι μεγαλυτεροι θελουν καρεκλα, και κανα μεζε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Υπάρχουν ελληνικές εταιρείες που τον καβουρδίζουν και τον επεξεργάζονται εδώ.Υδράργυρος έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 08:26Τουλάχιστον ο Ελληνικος επεξεργάζεται εδω πέρα, ο εσπρέσσο έρχεται συσκευασμένος απ έξω
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- hellegennes
Το αλκοόλ που ονομάζουν οι Άγγλοι spirit έχει πεθάνει, αν εξαιρέσεις το τσίπουρο που ο κύριος του όγκος είναι μη εμφιαλωμένο, δηλαδή χύμα. Διαφορετικά θα ανήκε κι αυτό στην σφαίρα των πεθαμένων ποτών. Το ίδιο ισχύει για το ούζο και το λικέρ, επιβιώνουν περισσότερο σαν χύμα προϊόντα και η κατανάλωσή τους αυξήθηκε όταν επιβλήθηκε φόρος στα ποτά (ουίσκια, βότκες, κτλ, που πέθαναν).panos291 έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 09:16Διαβαζω κατι τέτοια και αναρωτιέμαι. Ή ειστε τελειως υπερβολικοι, ή τα Χανιά που ζω βρίσκονται σε διαφορετική χώραΝon4me έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 00:23Δεν χρειαζονται πινακες . Το αλκοολ εχει πεθανει απο το 12-13 Εχουν επιβιωσει μονο τα (οικονομικα) κουτουκια οπου μπορεις να πιεις ενα τσιπουρο ουζο μπυρα σε οικονομικη τιμη να τσιμπησεις και κανενα μεζε . Τωρα φαση μπαρ οπου σκας 5-6-7 το ποτο με πατατακια η κλαμπ κανα 8-10 μας αφησαν χρονους .
Η κατανάλωση μπύρας είναι λίγο σταθερότερη. Υπέστη ένα μεγάλο σοκ, ειδικά μετά το τέλος που επέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σώθηκε από τις μικρές ζυθοποιίες που αύξησαν τον ανταγωνισμό και κράτησαν χαμηλά τις τιμές.
Η κατανάλωση κρασιού, ειδικά του χύμα, αυξήθηκε ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, ακριβώς λόγω της επιβολής των προαναφερθέντων φόρων. Η κατανάλωση κρασιού έχει μοιραστεί σχεδόν 50-50 ανάμεσα σε χύμα και εμφιαλωμένα.
Βέβαια μεγάλο μέρος της κατανάλωσης αλκοόλ είναι μέρος της μαύρης αγοράς. Σχεδόν το σύνολο που πουλάνε οι λαϊκές παίζει να είναι μαύρο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
οι νέες γενιές δεν πίνουν τόσο αλκοόλ, ούτε καπνίζουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΚΟΚ: Τέλος ο καφές στην οδήγηση
από Unique » 01 Σεπ 2024, 05:00 » σε Κοινωνικά θέματα - 132 Απαντήσεις
- 2747 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
14 Σεπ 2024, 15:32
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 909 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
01 Σεπ 2024, 10:47
-
-
Νέα δημοσίευση Τέλος ο τούρκικος καφές στο Ισραήλ
από Scouser » 27 Δεκ 2023, 10:03 » σε Διεθνής πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 574 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
30 Δεκ 2023, 11:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η «πανδημία» των εγκεφαλικών στην Ελλάδα Στην επικίνδυνη ζώνη και νεότερες ηλικίες
από Ίακχος » 16 Νοέμ 2023, 08:47 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 3 Απαντήσεις
- 1076 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
28 Δεκ 2024, 20:46
-