Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός
Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός
Κατεβαίνοντας σήμερα από Κηφισιά στην Γεωργίου Παπανδρέου στο δεξί μας χέρι μετά την ACS είδα ένα μαγαζάκι που έγραφε "το γαλακτομπούρεκο της Χριστίνας"
Σταμάτησα και πήρα ένα ταψάκι... δεν ξέρω αν έχει αφήσει ιστορία. Αν δεν έχει γίνει ακόμα θεσμός , θα γίνει σίγουρα!
Σταμάτησα και πήρα ένα ταψάκι... δεν ξέρω αν έχει αφήσει ιστορία. Αν δεν έχει γίνει ακόμα θεσμός , θα γίνει σίγουρα!
the end
Πηγαίνετε στο Django Στο Κουκάκι για παγωτό. Θα με θυμηθείτε
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Μύστες μου δοκιμάστε παγωτό τσίπουρο-σύκο ασημακόπουλου. Μου το συνέστησε η κουρέας μου. Πρόκειται περί αποκαλύψεως
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
θα δοκιμαστεί, για τον επί της Χ. Τρικούπεως δεν λες;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Ιούλ 2021, 08:12Μύστες μου δοκιμάστε παγωτό τσίπουρο-σύκο ασημακόπουλου. Μου το συνέστησε η κουρέας μου. Πρόκειται περί αποκαλύψεως
θα προτιμούσα πάντως ρακί-γραβιέρα, ακούγεται λιγότερο χίπστερ και γκέικο
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ναι. να κάνεις κριτική εδώ όταν δοκιμάσεις
το μεσημέρι πέρασα, αλλά δεν σε είχα διαβάσει
επιφυλάσσομαι - αν και πιστεύω ότι είναι κάποιου είδους παγίδα
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
έτσι μου φάνηκε και εμένα όταν το πρωτοάκουσα, αλλά πρόκειται για αποκάλυψη ειλικρινά
Πόσα παίρνει η κουρέας;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Ιούλ 2021, 08:12Μύστες μου δοκιμάστε παγωτό τσίπουρο-σύκο ασημακόπουλου. Μου το συνέστησε η κουρέας μου. Πρόκειται περί αποκαλύψεως
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
12 με μούσι και ξύρισμα και αφήνω 14Χαοτικός έγραψε: ↑24 Ιούλ 2021, 17:49Πόσα παίρνει η κουρέας;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Ιούλ 2021, 08:12Μύστες μου δοκιμάστε παγωτό τσίπουρο-σύκο ασημακόπουλου. Μου το συνέστησε η κουρέας μου. Πρόκειται περί αποκαλύψεως
Μλκ, θυμήθηκα τώρα σοκολατάκια με λικέρ ή ούζο. Γερή "φάση" και το χανγκόβερ μετά επικό.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Ιούλ 2021, 08:12Μύστες μου δοκιμάστε παγωτό τσίπουρο-σύκο ασημακόπουλου. Μου το συνέστησε η κουρέας μου. Πρόκειται περί αποκαλύψεως
Είχα την εντύπωση ότι εσύ είσαι ένα δράμι σοβαρός άνθρωπος,μέχρι που ξεστόμισες αυτό.
Μα παγωτό ρακί-γραβιέρα;Και είναι και λιγότερο χιπστερογκέικο;
Τότε μάστορα να παρεις πρατίνα-κοπανιστή ή μπουζοπούλα-τζατζίκη για να είναι σίγουρα πιό αντρικό το παγωτό.
Μα σοβαρά δεν τρολάρετε τώρα και τσίμπησα κι εγώ ο περίχαρος;
waldorf έγραψε: ↑24 Ιούλ 2021, 18:03Είχα την εντύπωση ότι εσύ είσαι ένα δράμι σοβαρός άνθρωπος,μέχρι που ξεστόμισες αυτό.
Τότε μάστορα να παρεις πρατίνα-κοπανιστή ή μπουζοπούλα-τζατζίκη για να είναι σίγουρα πιό αντρικό το παγωτό.

έλα μωρέ, κι ένα πούτσο να φάμε τι θα πάθουμε κοτζάμ άντρες;
Cavaliere
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Εμένα θα μου φεύγουν πιο πολλά γιατί έχω κόρες και το γυναικείο είναι πολύ πιο ακριβό. αυτό δεν είναι ανισότητα; Τι κάνει ο Κούλης;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Ιούλ 2021, 17:5312 με μούσι και ξύρισμα και αφήνω 14Χαοτικός έγραψε: ↑24 Ιούλ 2021, 17:49Πόσα παίρνει η κουρέας;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Ιούλ 2021, 08:12Μύστες μου δοκιμάστε παγωτό τσίπουρο-σύκο ασημακόπουλου. Μου το συνέστησε η κουρέας μου. Πρόκειται περί αποκαλύψεως
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
6 ρε χαμένε στη Λάρσα και κουρεύει ιδανικά.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Ιούλ 2021, 17:5312 με μούσι και ξύρισμα και αφήνω 14Χαοτικός έγραψε: ↑24 Ιούλ 2021, 17:49Πόσα παίρνει η κουρέας;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Ιούλ 2021, 08:12Μύστες μου δοκιμάστε παγωτό τσίπουρο-σύκο ασημακόπουλου. Μου το συνέστησε η κουρέας μου. Πρόκειται περί αποκαλύψεως
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
τι να τρολαρουν ρε εδω υπαρχουν και τα παγωτα καινοτομιας αμα γουσταρειςwaldorf έγραψε: ↑24 Ιούλ 2021, 18:03Είχα την εντύπωση ότι εσύ είσαι ένα δράμι σοβαρός άνθρωπος,μέχρι που ξεστόμισες αυτό.
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο θεσμος της Προεδρίας της Δημοκρατιας
από George_V » 17 Ιουν 2023, 14:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias