Τι σουβλιζουν οι βιγκαν!
Re: Τι σουβλιζουν οι βιγκαν!
Αλήθεια ποια είναι η θέση των βίγκαν για τους άθεους που τρώνε κρέατα τη Μ.Παρασκευή;
Κατσε, εσύ δεν τρώς κρέας;; Να, πχ, εδώ:
SpoilerShow
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Υπάρχει ένα μέτρο ανάμεσα στην καθημερινή κρεατοφαγία και στον βιγκανισμο και λέγεται νηστεία. Όποιος τηρεί όλες τις κανονικές νηστειες είναι περισσότερο από τις μισές μέρες του χρόνου βιγκαν.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ούτε καν.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Το τριπλό εγκεφαλικό που πέρασες το 2015 έχει πλήξει το κέντρο χιούμορ σου. Εισηγούμασταν φυσιοθεραπεία, κινησιοθεραπεια, ανέκδοτοθεραπεία, στατινουλα, ασπιρινουλα και να αποφύγεις να δεις τις επόμενες εκλογές μόνος σου.Yochanan έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 15:43Κατσε, εσύ δεν τρώς κρέας;; Να, πχ, εδώ:SpoilerShow
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- Dwarven Blacksmith
Πάντως το να τρως κόκκινο κρέας μια φορά στις δύο βδομάδες είναι πολύ εφικτός στόχος.
Εγώ το έχω κάνει και χωρίς να το έχω στόχο, τρώω πολύ κοτόπουλο.

Και ποιος σου είπε πως εμείς τρώμε για πρωϊνό T-bone steak medium rare;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 15:57Πάντως το να τρως κόκκινο κρέας μια φορά στις δύο βδομάδες είναι πολύ εφικτός στόχος.
Μια φορά την εβδομάδα κάνα κιμαδάκι (μακαρονάδα,κεφτεδάκια,μπιφτέκια) και μια στις 15 κάνα κοκκινιστό, άντε και καμιά χοιρινή λαιμού κάθε μήνα.
Αυτό λέγεται "υγιής διατροφή" και δεν έχει σχέση με αυτό που προτείνουν οι καμένοι.
Λιγοτερο αγριος, πιο υγιεινος και πιο οικολογικος ταυτοχρονα.Belisarius έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 15:22Δε νομίζω ότι προκύπτει από πουθενά τέτοιο συμπέρασμα. Και τι πάει να πει "καλύτερος τρόπος";Ορέστης 35 έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 14:10Ε σιγουρα υπαρχει καλυτερος τροπος σιτισης της ανθρωποτητας απο τη σαρκοφαγια.
-
Μια χαρά άνθρωποι είναι οι βήγκανς.
Δηλαδή οι πατσοκοιλαράδες που ξέσκισαν σήμερα τα αρνιά και τα κατσίκια είναι πιο νορμάλ να υποθέσω...
Δηλαδή οι πατσοκοιλαράδες που ξέσκισαν σήμερα τα αρνιά και τα κατσίκια είναι πιο νορμάλ να υποθέσω...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Στηρίζουμε βιγκαν και αρνητές εμβολίων, γιατί έχουμε υπερπληθυσμό.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
enterprise-psi έγραψε: ↑28 Απρ 2019, 22:10Στηρίζουμε βιγκαν και αρνητές εμβολίων, γιατί έχουμε υπερπληθυσμό.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- DIOMEDESGR
- Phorum.gr user: DIOMEDESGR
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Σήμερα έφαγα μια Ceasars. Με μαρούλι ντομάτα κρουτόν τυρί κοτόπουλο και λίγη σος. Εσάς με τι υλικά σας αρέσει η σαλάτα σας;
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Αντζουγιες εβαλες?