πρεπει να γαμει αυτο.Nandros έγραψε: ↑06 Νοέμ 2019, 14:27.
Χοιρομέρι στον φούρνο (συνταγή της Βραζιλιάνας πεθεράς μου)
Ένα μεγάλο μπούτι χοιρινό, το τρυπάς κοντά-κοντά με το μαχαίρι και στις σχισμές χώνεις μπέικον. Πασάλειμμα με διάφορα καρυκεύματα και τσίπουρο. Στο ψυγείο για μια μέρα, με συνεχή γυρίσματα για να πιάσουν τα καρυκεύματα παντού. Ψήσιμο στον φούρνο μέχρι να ροδίσει.
Ως γνωστό το χοιρινό το λίπος το έχει κάτω από την πέτσα, ενώ το κρέας είναι άπαχο και σχετικά σκληρό. Το λίπος από το μπέικον διεισδύει στο κρέας, το μαλακώνει και του δίνει απίθανη γεύση.
.
PORKNOGRAPHY
Re: PORKNOGRAPHY
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Re: PORKNOGRAPHY
Στη Βραζιλία πάνω από το χοιρινό που το ψήνουν σε κάθετες σούβλες σαν γύρο πάνω πάνω βάζουν φέτα ανανά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Re: PORKNOGRAPHY
Maspoli έγραψε: ↑06 Νοέμ 2019, 14:31To παραπάνω ποστάρισμα αποτελεί σαφή απόδειξη για την γευστική κατωτερότητα του συγκεκριμένου κρέατος. Αν είχε καλή γεύση δε θα χρειάζονταν ούτε καρυκεύματα, ούτε πασαλείμματα, ούτε τσίπουρα, ούτε μπέϊκον.Nandros έγραψε: ↑06 Νοέμ 2019, 14:27.
Χοιρομέρι στον φούρνο (συνταγή της Βραζιλιάνας πεθεράς μου)
Ένα μεγάλο μπούτι χοιρινό, το τρυπάς κοντά-κοντά με το μαχαίρι και στις σχισμές χώνεις μπέικον. Πασάλειμμα με διάφορα καρυκεύματα και τσίπουρο. Στο ψυγείο για μια μέρα, με συνεχή γυρίσματα για να πιάσουν τα καρυκεύματα παντού. Ψήσιμο στον φούρνο μέχρι να ροδίσει.
Ως γνωστό το χοιρινό το λίπος το έχει κάτω από την πέτσα, ενώ το κρέας είναι άπαχο και σχετικά σκληρό. Το λίπος από το μπέικον διεισδύει στο κρέας, το μαλακώνει και του δίνει απίθανη γεύση.
.
καλά, εσύ να φας φασολακια, μπαμιες ή όσπρια, χωρις καρυκευματα, χωρις λάδι, χωρις μυρωδικα και κρεμμύδια, να σε δω αν μπορεις να τα πας κατω ανάλατα και αλάδιαγα.
ακόμη και το ψωμι, δεν είναι μονον αλευρι και νερό.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- perseus
- Δημοσιεύσεις: 15420
- Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
- Phorum.gr user: Perseus
- Τοποθεσία: Ιωαννινα
Re: PORKNOGRAPHY
Πριν δυο βδομαδες βγηκε ερευνα που ελεγε τρώτε όσο θελετε κόκκινα επεξεργασμενα καμμια διαφοραAntigeist έγραψε: ↑06 Νοέμ 2019, 20:24Με ρέγουλα το κόκκινο και αποφύγετε το επεξεργασμένο γιατί είναι επισήμως καρκινογόνο.
https://cancer-code-europe.iarc.fr/inde ... iet/5462-8
Re: PORKNOGRAPHY
Πρώτα-πρώτα λάδι και κρεμμύδια δεν είναι καρυκευμα αλλά δε θα κάτσω να ασχοληθώ με λογια θλιβερής γουρουνοφάγας που δεν ασχολήθηκε με την ουσία του σχολίου μου.Naranjita έγραψε: ↑07 Νοέμ 2019, 09:44Maspoli έγραψε: ↑06 Νοέμ 2019, 14:31To παραπάνω ποστάρισμα αποτελεί σαφή απόδειξη για την γευστική κατωτερότητα του συγκεκριμένου κρέατος. Αν είχε καλή γεύση δε θα χρειάζονταν ούτε καρυκεύματα, ούτε πασαλείμματα, ούτε τσίπουρα, ούτε μπέϊκον.Nandros έγραψε: ↑06 Νοέμ 2019, 14:27.
Χοιρομέρι στον φούρνο (συνταγή της Βραζιλιάνας πεθεράς μου)
Ένα μεγάλο μπούτι χοιρινό, το τρυπάς κοντά-κοντά με το μαχαίρι και στις σχισμές χώνεις μπέικον. Πασάλειμμα με διάφορα καρυκεύματα και τσίπουρο. Στο ψυγείο για μια μέρα, με συνεχή γυρίσματα για να πιάσουν τα καρυκεύματα παντού. Ψήσιμο στον φούρνο μέχρι να ροδίσει.
Ως γνωστό το χοιρινό το λίπος το έχει κάτω από την πέτσα, ενώ το κρέας είναι άπαχο και σχετικά σκληρό. Το λίπος από το μπέικον διεισδύει στο κρέας, το μαλακώνει και του δίνει απίθανη γεύση.
.
καλά, εσύ να φας φασολακια, μπαμιες ή όσπρια, χωρις καρυκευματα, χωρις λάδι, χωρις μυρωδικα και κρεμμύδια, να σε δω αν μπορεις να τα πας κατω ανάλατα και αλάδιαγα.
ακόμη και το ψωμι, δεν είναι μονον αλευρι και νερό.
Re: PORKNOGRAPHY
ασχολησου με την μπαμια τοτε, την ασαλιωτη και την αλαδωτη.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Nandros
- Δημοσιεύσεις: 28820
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:41
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: PORKNOGRAPHY
Γαμεί και δέρνει!Ασέβαστος έγραψε: ↑07 Νοέμ 2019, 09:00πρεπει να γαμει αυτο.Nandros έγραψε: ↑06 Νοέμ 2019, 14:27.
Χοιρομέρι στον φούρνο (συνταγή της Βραζιλιάνας πεθεράς μου)
Ένα μεγάλο μπούτι χοιρινό, το τρυπάς κοντά-κοντά με το μαχαίρι και στις σχισμές χώνεις μπέικον. Πασάλειμμα με διάφορα καρυκεύματα και τσίπουρο. Στο ψυγείο για μια μέρα, με συνεχή γυρίσματα για να πιάσουν τα καρυκεύματα παντού. Ψήσιμο στον φούρνο μέχρι να ροδίσει.
Ως γνωστό το χοιρινό το λίπος το έχει κάτω από την πέτσα, ενώ το κρέας είναι άπαχο και σχετικά σκληρό. Το λίπος από το μπέικον διεισδύει στο κρέας, το μαλακώνει και του δίνει απίθανη γεύση.
.
Μια φορά η πρώην μου έφτιαξε 2 και τα έστειλε στον φούρνο, αφού δεν χωρούσαν σε σπιτική κουζίνα. Οι φουρναραίοι και οι πελάτες τους έπαθαν πλάκα από την μυρωδιά και οι καλεσμένοι που τα δοκίμασαν έκαναν σαν λιμασμένοι.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
- Δημοσιεύσεις: 28820
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:41
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: PORKNOGRAPHY

Τις κάθετες σούβλες/σπαθιά τα χρησιμοποιούσαν παλιά οι gauchos στις ερημιές και έψηναν μόνο μοσχαρίσιο γύρω από την φωτιά. Καρύκευμα χοντρό αλάτι μέσα σε νερό.
Επειδή ήταν νομάδες πιθανολογώ ότι χρησιμοποιούσαν ξύλινα μιας χρήσης αντί να τα κουβαλούν.
Τώρα πολλά έχουν αλλάξει, προστέθηκε χοιρινό, κοτόπουλο, αρνί, λουκάνικα, καρδιές κότας, κλπ, κλπ.
Η χρήση φυτικών χυμών, πχ ανανά, θέλει μεγάλη προσοχή, γιατί μπορεί να καταλήξεις σε κρέας-λάσπη.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Re: PORKNOGRAPHY
Δεν το έχω φάει,μου το έχουν πει ότι το ζουμί του ανανά δίνει πολύ ωραία γεύση και μαλακώνει το κρέας και γίνεται πεντανόστιμο. Εμένα μου αρέσει πολύ ο ανανάς με κρέας κτλ. οπότε θεωρώ θα μου άρεσε.Nandros έγραψε: ↑07 Νοέμ 2019, 15:03
Τις κάθετες σούβλες/σπαθιά τα χρησιμοποιούσαν παλιά οι gauchos στις ερημιές και έψηναν μόνο μοσχαρίσιο γύρω από την φωτιά. Καρύκευμα χοντρό αλάτι μέσα σε νερό.
Επειδή ήταν νομάδες πιθανολογώ ότι χρησιμοποιούσαν ξύλινα μιας χρήσης αντί να τα κουβαλούν.
Τώρα πολλά έχουν αλλάξει, προστέθηκε χοιρινό, κοτόπουλο, αρνί, λουκάνικα, καρδιές κότας, κλπ, κλπ.
Η χρήση φυτικών χυμών, πχ ανανά, θέλει μεγάλη προσοχή, γιατί μπορεί να καταλήξεις σε κρέας-λάσπη.
.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Re: PORKNOGRAPHY
Ανεβασε την συνταγη που βραζεις τις χοιρινες μπριΤζολεςNaida έγραψε: ↑07 Νοέμ 2019, 15:08Δεν το έχω φάει,μου το έχουν πει ότι το ζουμί του ανανά δίνει πολύ ωραία γεύση και μαλακώνει το κρέας και γίνεται πεντανόστιμο. Εμένα μου αρέσει πολύ ο ανανάς με κρέας κτλ. οπότε θεωρώ θα μου άρεσε.Nandros έγραψε: ↑07 Νοέμ 2019, 15:03
Τις κάθετες σούβλες/σπαθιά τα χρησιμοποιούσαν παλιά οι gauchos στις ερημιές και έψηναν μόνο μοσχαρίσιο γύρω από την φωτιά. Καρύκευμα χοντρό αλάτι μέσα σε νερό.
Επειδή ήταν νομάδες πιθανολογώ ότι χρησιμοποιούσαν ξύλινα μιας χρήσης αντί να τα κουβαλούν.
Τώρα πολλά έχουν αλλάξει, προστέθηκε χοιρινό, κοτόπουλο, αρνί, λουκάνικα, καρδιές κότας, κλπ, κλπ.
Η χρήση φυτικών χυμών, πχ ανανά, θέλει μεγάλη προσοχή, γιατί μπορεί να καταλήξεις σε κρέας-λάσπη.
.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Re: PORKNOGRAPHY
Δεν την έχεις φάει έτσι την μπριζόλα αγόρι μου κι έχεις και άποψη; Αλίμονο.Αγις έγραψε: ↑07 Νοέμ 2019, 15:10Ανεβασε την συνταγη που βραζεις τις χοιρινες μπριΤζολεςNaida έγραψε: ↑07 Νοέμ 2019, 15:08Δεν το έχω φάει,μου το έχουν πει ότι το ζουμί του ανανά δίνει πολύ ωραία γεύση και μαλακώνει το κρέας και γίνεται πεντανόστιμο. Εμένα μου αρέσει πολύ ο ανανάς με κρέας κτλ. οπότε θεωρώ θα μου άρεσε.Nandros έγραψε: ↑07 Νοέμ 2019, 15:03
Τις κάθετες σούβλες/σπαθιά τα χρησιμοποιούσαν παλιά οι gauchos στις ερημιές και έψηναν μόνο μοσχαρίσιο γύρω από την φωτιά. Καρύκευμα χοντρό αλάτι μέσα σε νερό.
Επειδή ήταν νομάδες πιθανολογώ ότι χρησιμοποιούσαν ξύλινα μιας χρήσης αντί να τα κουβαλούν.
Τώρα πολλά έχουν αλλάξει, προστέθηκε χοιρινό, κοτόπουλο, αρνί, λουκάνικα, καρδιές κότας, κλπ, κλπ.
Η χρήση φυτικών χυμών, πχ ανανά, θέλει μεγάλη προσοχή, γιατί μπορεί να καταλήξεις σε κρέας-λάσπη.
.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...