Όχι
Γαμώ τις πατάτες τις καργιόλες
- Καραμελίτσα
Re: Γαμώ τις πατάτες τις καργιόλες
Κι εγώ είμαι 100% σίγουρη ότι βλέπω διαφορά σε πολλά πράγματα όταν κάνω διατροφή 0% γλουτένης και δεν είμαι η μόνη που το λέει. Εκτός αν θεωρείς όσους και όσες ξοδεύουν έξτρα θύματα και αφελείς που δεν αντιλαμβάνονται.Βλήμα έγραψε: ↑27 Ιούλ 2021, 01:40Είμαι αρκετά σίγουρος, της τάξης του 100%, ότι η γλουτένη δημιουργεί προβλήματα μόνο σε όσους έχουν δυσανεξία σε αυτή και όλο το άλλο πράγμα με τα προϊόντα χωρίς γλουτένη, ότι και καλά είναι πιο υγιεινά, είναι κόλπο του μάρκετινγκ.Καραμελίτσα έγραψε: ↑27 Ιούλ 2021, 01:33Δε χρειάζεται να έχεις δυσανεξία για να προτιμάς να την ελαττώνεις τη γλουτένη.
Z
με ξινόχοντρο, ο τραχανάς είναι για τους ηπειρωτικούς
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Με χτυπά γλυκά τ αεράκι στην καμπάνα, δίπλα ακούγεται μουσική απ'το μπιτσομπαρο των σερφερς, τα κύματα σκάνε στην αμμουδιά.
Το Τάι που φαγα στις 18.00 έχω την εντύπωση πως εκτός από τις γαρίδες, το αυγό, νουντλς και τα λοιπά, είχε μάλλον και ξεροψημένα φουρνηστα πατατάκια. Μικρά κομμάτια συνοδεία.
Εντάξει, δεν με χάλασε. Αν και για πιάτο, δεν του έπρεπε.
Το Τάι που φαγα στις 18.00 έχω την εντύπωση πως εκτός από τις γαρίδες, το αυγό, νουντλς και τα λοιπά, είχε μάλλον και ξεροψημένα φουρνηστα πατατάκια. Μικρά κομμάτια συνοδεία.
μακρυά απο κουκυά
Καλό για εσέναΚαραμελίτσα έγραψε: ↑27 Ιούλ 2021, 01:44Κι εγώ είμαι 100% σίγουρη ότι βλέπω διαφορά σε πολλά πράγματα όταν κάνω διατροφή 0% γλουτένης και δεν είμαι η μόνη που το λέει. Εκτός αν θεωρείς όσους και όσες ξοδεύουν έξτρα θύματα και αφελείς που δεν αντιλαμβάνονται.

Δεν ξέρω πόσο καλύτερα νιώθεις και κατά πόσο είναι αυθυποβολή. Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι για εσένα είμαι μια περσόνα από το ίντερνετ, η οποία περσόνα παραδέχεται ότι δεν έχει σπουδάσει διατροφολογία. Δεν ξέρω ούτε κατά πόσον είναι αξιόπιστες οι πηγές σου. Αν εσύ ξέρεις, πάω πάσο. Ξέρεις όμως;
Φουρνιστά = εκτός θέματος.Μπαντάς έγραψε: ↑27 Ιούλ 2021, 01:45Με χτυπά γλυκά τ αεράκι στην καμπάνα, δίπλα ακούγεται μουσική απ'το μπιτσομπαρο των σερφερς, τα κύματα σκάνε στην αμμουδιά.
Βλήμα έγραψε: ↑27 Ιούλ 2021, 01:19μπρο, για βελουτέ έλεγε. Και δεν το κάνεις σε όλα τα υλικά. Και δεν ξέρω για το δικό σου, πάντως το δικό μου σώμα μια χαρά ανταποκρίνεται. Και μην πιστεύεις τον κάθε κομπογιανίτη (σαν εμένα που γράφω 'δωνά), πήγαινε σε κάποιον σπουδαγμένο διαιτολόγο να συζητήσεις τα συμπεράσματά σου.
Οκ, πιάσαμε επαφή. Και όχι, μην λιώσεις και τις πατάτες γιατί χαλάει απολύτως η υφή του βελουτέ.
Ούτως ή άλλως, όντως δεν δίνουν γεύση στις κρεατόσουπες, απλώς τις συμπληρώνουν ως ουδέτερη γεύση.
Στην τελική, αν δεν τις γουστάρεις, μην τις βάζεις καθόλου. Κάνε βούτες με ψωμί.

Εμένα πάντως, οι βραστές πατάτες μου αρέσουν μόνον σε μεγάλα κομμάτια.
Αν είναι κομμένες σαν ζάρια, μ' εκνευρίζουν.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άσε με σε παρακαλώ, μόλις βρήκα μια έρευνα από ένα πανεπιστήμιο που πραγματεύεται τη σχέση μειωμένης σεξουαλικότητας και της δυσανεξίας (αναφέρεται και απλή δυσφορία) της πατάτας μέσα στη σούπα. Θέλω να μελετήσω λίγο για να φτιάξω ένα νήμα στις επιστήμες. Μπορώ παρακαλώ αν δεν σας πειράζει;

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν πιάσαμε επαφή, την χάσαμε τελείως.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Ιούλ 2021, 01:51Βλήμα έγραψε: ↑27 Ιούλ 2021, 01:19μπρο, για βελουτέ έλεγε. Και δεν το κάνεις σε όλα τα υλικά. Και δεν ξέρω για το δικό σου, πάντως το δικό μου σώμα μια χαρά ανταποκρίνεται. Και μην πιστεύεις τον κάθε κομπογιανίτη (σαν εμένα που γράφω 'δωνά), πήγαινε σε κάποιον σπουδαγμένο διαιτολόγο να συζητήσεις τα συμπεράσματά σου.
Οκ, πιάσαμε επαφή. Και όχι, μην λιώσεις και τις πατάτες γιατί χαλάει απολύτως η υφή του βελουτέ.
Ούτως ή άλλως, όντως δεν δίνουν γεύση στις κρεατόσουπες, απλώς τις συμπληρώνουν ως ουδέτερη γεύση.
Στην τελική, αν δεν τις γουστάρεις, μην τις βάζεις καθόλου. Κάνε βούτες με ψωμί.
Εμένα πάντως, οι βραστές πατάτες μου αρέσουν μόνον σε μεγάλα κομμάτια.
Αν είναι κομμένες σαν ζάρια, μ' εκνευρίζουν.
Τι πάει να πει "συμπληρώνουν ως ουδέτερη γεύση";
Ρε συ, δεν θα κοιμηθώ με αυτά που μου λες, το καταλαβαίνεις;
Γιατί με καις;
- I know just what you re sayin

the comet the course the tail έγραψε: ↑22 Μάιος 2021, 00:59μαλακίες έλεγε ο Κώστας. ήταν καλά μέχρι το 2000-2001 τουλάχιστον.
- hellegennes
Not.
Δηλαδή κάνε κάτι μακράν πιο ανθυγιεινό, που ταυτόχρονα καταστρέφει από την υψηλή θερμοκρασία ό,τι έχει να σου προσφέρει η πατάτα.
Δηλαδή κάτι 1000 φορές διατροφικά χειρότερο.
Μια χαρά είναι οι πατάτες στις σούπες, στην αναλογία που χρειάζεται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ναι, υπάρχουν πατάτες για τηγάνι, πατάτες για φούρνο και πατάτες για βράσιμο. Διαφορετικές ποικιλίες.
Αυτό δεν είναι φαγητό, είναι side dish.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Έτσι, με σέλινο και αλάτι.GoBack έγραψε: ↑27 Ιούλ 2021, 00:05Εγω παντως τη βρισκω και με σκετες πατατες βραστες,φαγηταρα.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Αρχίσαμε με σκέτες, μετά βάλαμε λάδι, ρίγανη, αλάτι, σέλινο...
Μου θυμίζει το παραμύθι με την πετρόσουπα, μόνο που αντί για πέτρες χρησιμοποιούμε πατάτες.
- hellegennes
Για το όνομα του πούτσου! Σιγά μην βάλω και πίτσα στο βραστό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 478 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Who is The 4th man
30 Ιούλ 2023, 21:41
-