Μόνο όταν είναι απο έλατο, με ενδιαφέρει. Το πιο ποιοτικό. Για τα υπόλοιπα, αδιαφορώ. Όχι οτι θα τα σνομπάρω βέβαια αν τα βρω μπροστά μου.
Επιλογή φυτικού γάλακτος..
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Επιλογή φυτικού γάλακτος..
Ελληνικουμπα διπλή 2 καφέ και 3 ζάχαρη. Το σωστό τον βαρύγλυκο τον παντελονατο τον λαχαναγοριτικο. Σκέτο τονε πίνανε στην κατοχή επειδή δεν είχαν ζάχαρη, η στο καράβι παρέα με τον Καββαδία.
Για να πιω σκέτο καφέ πρέπει να είναι καμία σούπερ ντουπερ ποικιλία που στην Αθήνα ένα δύο μαγαζιά έχουν. Και φυσικά μόνο ζεστό. Στον κρύο μπαίνει Ζαχαρίτσα. Όχι καστανή, μην ακούω μλκιες, Δεν υπάρχει λόγος να πιω ζάχαρη με μελασα, πίνω μόνο ζάχαρη.
Για να πιω σκέτο καφέ πρέπει να είναι καμία σούπερ ντουπερ ποικιλία που στην Αθήνα ένα δύο μαγαζιά έχουν. Και φυσικά μόνο ζεστό. Στον κρύο μπαίνει Ζαχαρίτσα. Όχι καστανή, μην ακούω μλκιες, Δεν υπάρχει λόγος να πιω ζάχαρη με μελασα, πίνω μόνο ζάχαρη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

έχω αγοράσει μηχανή εσπρέσσο και είναι ό,τι καλύτερο και πιο υγιεινό απο καφέδες.
Πρώτον δε με πειράζει στο στομάχι και δεύτερον είναι εξαιρετική ποιότητα
το χειμώνα δε ,πίνω και κανένα νεςκαφέ με εβαπορέ αλλά τις περισσότερες φορές με πειράζει
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Είναι πιο ωραία η καστανή ρε (εκτός από πιο υγιεινή), πιο γέματη στη γεύση μου φαίνεται εμένα. Από τότε που την έμαθα, αντικατέστησα εντελώς τη λευκή. Ακομα και σε σπιτικά γλυκά/μαρμελάδες κτλ, μου φαινεται οτι δινει πολυ πιο ωραια γεύση απο τη λευκή.Ερμής έγραψε: ↑31 Μαρ 2022, 23:08Ελληνικουμπα διπλή 2 καφέ και 3 ζάχαρη. Το σωστό τον βαρύγλυκο τον παντελονατο τον λαχαναγοριτικο. Σκέτο τονε πίνανε στην κατοχή επειδή δεν είχαν ζάχαρη, η στο καράβι παρέα με τον Καββαδία.
η ζάχαρη κόπηκε εδώ και χρόνο
φρέντο εσπρέσσο αυστηρά με ένα πάγο
γαλα αμυγδαλου ενισχυμενο με πρωτεινη αρακά (λόγω μερικης δυσανεξιας σε λακτοζη)
μελι κατα προτιμηση δεντρων/κωνοφορων και καστανιας, ανθεων οχι τοσο
φρέντο εσπρέσσο αυστηρά με ένα πάγο
γαλα αμυγδαλου ενισχυμενο με πρωτεινη αρακά (λόγω μερικης δυσανεξιας σε λακτοζη)
μελι κατα προτιμηση δεντρων/κωνοφορων και καστανιας, ανθεων οχι τοσο
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Cecily Anne
Πάρε γάλα χωρίς λακτόζη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
κάποιες φορές με ενοχλεί, ανάλογα μάρκας
θα το ξαναδοκιμάσω
πάντως διατροφικά, σαν το κανονικό γάλα, δεν υπάρχει τίποτα

“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Cecily Anne
Γι'αυτό σου είπα να πάρεις γάλα χωρίς λακτόζη. Και δεν παίζει να σε ενοχλεί είναι ιδέα σου. Το καταναλώνω χρόνια, αν και μ'αρέσει και το αμυγδάλου γευστικά, δε συγκρίνεται.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- ψωνάρα τιντερού
Αυτό είναι ένα κείμενο που μπορεί να προστίθεται στις δημοσιεύσεις σας. Υπάρχει ένα όριο 255 κρυάδων. Το ξεπεράσατε.
- ψωνάρα τιντερού
δικέ μου μερικές φορές δεν σε αναγνωρίζω, τι μετροσέξουαλ είναι αυτά
Αυτό είναι ένα κείμενο που μπορεί να προστίθεται στις δημοσιεύσεις σας. Υπάρχει ένα όριο 255 κρυάδων. Το ξεπεράσατε.
Αν χεστώ επάνω μου ρε τύπε, από το κανονικό γάλα, διότι με πειράζουν εδώ και μερικά χρόνια τα γαλακτοκομικά προϊόντα, θα είμαι πολύ μάτσο;ψωνάρα τιντερού έγραψε: ↑02 Απρ 2022, 14:51δικέ μου μερικές φορές δεν σε αναγνωρίζω, τι μετροσέξουαλ είναι αυτά
Ή μήπως τα νερομπούλια από ζώα τίγκα στις ορμόνες, σε κάνουν μπρουτάλ;
Εξάλλου, δεν το βάζω στον καφέ. Ο καφές πίνετε σκέτος, πάντα. Είναι μέρος του πρωτεϊνικού, υγιεινού πρωινού μου, που στέκεται σαν Τιτάνας Ανδρισμού μπροστά στα αμφιλεγόμενα, χαμηλής διατροφικής αξίας τυροπιτομαρμελαδοσφολιατοειδή και brunch που προβάλλονται και επιβάλλονται ως διατροφικές συνήθειες των σύγχρονων ανδρών.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- ψωνάρα τιντερού
Feindflug έγραψε: ↑02 Απρ 2022, 14:59Ή μήπως τα νερομπούλια από ζώα τίγκα στις ορμόνες, σε κάνουν μπρουτάλ;
Εξάλλου, δεν το βάζω στον καφέ. Ο καφές πίνετε σκέτος, πάντα. Είναι μέρος του πρωτεϊνικού, υγιεινού πρωινού μου, που στέκεται σαν Τιτάνας Ανδρισμού μπροστά στα αμφιλεγόμενα, χαμηλής διατροφικής αξίας τυροπιτομαρμελαδοσφολιατοειδή και brunch που προβάλλονται και επιβάλλονται ως διατροφικές συνήθειες των σύγχρονων ανδρών.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 734 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
24 Ιουν 2023, 20:42
-