Και τελικά είσαι κάλος.Shetikos1 έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 06:54Μα εκεί βρισκόταν το πρόβλημα.kongrosian έγραψε: ↑21 Ιούλ 2022, 23:48Καλα, η ψήφος δεν είναι και το μονο πολιτικο κριτήριο . Μπορεί κατα τα αλλα να ήσουν καλος ανθρωπος
Στο εάν ήμουν καλός ή κάλος !!!
Πού φάγατε την πιο νόστιμη συναγρίδα;
- Otto Weininger
Re: Πού φάγατε την πιο νόστιμη συναγρίδα;
Let them make the first mistake. We make the last move.
ΧΑ χά χά... Ενώ εσύ φίλε Otto είσαι σαΐνι !!!Otto Weininger έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 14:26Και τελικά είσαι κάλος.Shetikos1 έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 06:54Μα εκεί βρισκόταν το πρόβλημα.kongrosian έγραψε: ↑21 Ιούλ 2022, 23:48
Καλα, η ψήφος δεν είναι και το μονο πολιτικο κριτήριο . Μπορεί κατα τα αλλα να ήσουν καλος ανθρωπος
Στο εάν ήμουν καλός ή κάλος !!!
Συνεχίζεις να έχεις πλάκα καλό αυτό δεν έχεις αλλάξει τουλάχιστον είσαι σταθερός !
- Otto Weininger
ε μα σόρρυ, είναι σκεπτικό αυτό;Shetikos1 έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 14:35ΧΑ χά χά... Ενώ εσύ φίλε Otto είσαι σαΐνι !!!
Συνεχίζεις να έχεις πλάκα καλό αυτό δεν έχεις αλλάξει τουλάχιστον είσαι σταθερός !
Όχι βρε Otto Φυσικά και δεν είναι σκεπτικό αυτό απλά μεταξύ σοβαρού και αστείου ειπώθηκε εσύ αυτά τα καταλαβαίνεις παλιά τώρα τι έπαθες νέο παλικάρι είσαι ακόμη δεν είναι σαν και εμένα τον γέρο να χάνειςOtto Weininger έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 14:42ε μα σόρρυ, είναι σκεπτικό αυτό;
Λόγω ηλικίας κάποια πράγματα δεν πειράζει δεν σε παρεξηγώ ακόμη είσαι νέος μετά τα 40 πήζει το μυαλό
Η κουρκούτιάζει τελείως !
Εσύ αν δεν με απατά η μνήμη μου ήσουν πολύ καλός στα θέματα της πολιτικής.
Ίσως κάποια στιγμή να χρειαστώ κάποιες συμβουλές σου γιατί στο αναγνωρίζω ήσουν πολύ καλός !!!
Είμαι ο πρώην relativer777 εάν με θυμάσαι καθόλου.
Δεν πειράζει να σαι καλά χάρηκα που τα είπαμε έστω και με αυτό τον τρόπο με έκανες να ευθυμίσω !!!
- Otto Weininger
Shetikos1 έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 15:27Όχι βρε Otto Φυσικά και δεν είναι σκεπτικό αυτό απλά μεταξύ σοβαρού και αστείου ειπώθηκε εσύ αυτά τα καταλαβαίνεις παλιά τώρα τι έπαθες νέο παλικάρι είσαι ακόμη δεν είναι σαν και εμένα τον γέρο να χάνεις
Λόγω ηλικίας κάποια πράγματα δεν πειράζει δεν σε παρεξηγώ ακόμη είσαι νέος μετά τα 40 πήζει το μυαλό
Ίσως κάποια στιγμή να χρειαστώ κάποιες συμβουλές σου γιατί στο αναγνωρίζω ήσουν πολύ καλός !!!
Δεν πειράζει να σαι καλά χάρηκα που τα είπαμε έστω και με αυτό τον τρόπο με έκανες να ευθυμίσω !!!

Γεια σου αγαπητέ Otto.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 16:46Shetikos1 έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 15:27Όχι βρε Otto Φυσικά και δεν είναι σκεπτικό αυτό απλά μεταξύ σοβαρού και αστείου ειπώθηκε εσύ αυτά τα καταλαβαίνεις παλιά τώρα τι έπαθες νέο παλικάρι είσαι ακόμη δεν είναι σαν και εμένα τον γέρο να χάνεις

- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δε μου λες... Αμα δεις αυτο στη θαλασσα τι θα κανεις?

Το συγκεκριμένο ειναι μια Σπάθα και την ψαρεψαν οι τυποι που βλεπεις προχθες στην Ευβοια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε βγάλει συναγρίδα σε τέτοιο μέγεθος ;
από Μαδουραίος » 14 Αύγ 2024, 13:21 » σε Κοινωνικά θέματα - 21 Απαντήσεις
- 931 Προβολές
-