Αποχετέλαιο.Λεγεών έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 08:49ΥπονομόλαδοΖενίθεδρος έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 08:28Πως μεταφράζεται αυτό, σκατόλαδο, αγνό παρθένο έλαιον αποχετεύσεως;
Αποβλητόλαδο
Υπόγεια έλαια
Η καυτή διάρροια του αρουραίου
Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας
- hellegennes
- Δημοσιεύσεις: 45134
- Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 00:17
Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας
Δε θέλω απαιτήσεις, να περιμένεις τη σειρά σου.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- hellegennes
- Δημοσιεύσεις: 45134
- Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 00:17
Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας
Πού γίνεται αυτό;Japetus έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 13:13Μήπως δεν έχουμε και εδώ ραφιναρισμενα λάδια; Εντάξει, δεν είναι οικιακές -ο Θεός να τις κάνει-βιοτεχνίες με πεταμένα σε αποχετευσεις λάδια, αλλά τα λάδια των εστιατορίων που συλλέγονται από εταιρείες τί γίνονται;
Σε πολλές περιπτώσεις μετά την κατεργασία, τους προστίθεται λίγο κανονικό ελαιόλαδο για να πάρουν άρωμα που με την κατεργασία έχει απωλεσθει και το συσκευαζουν για τηγανολαδο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- hellegennes
- Δημοσιεύσεις: 45134
- Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 00:17
Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας
Ακριβώς. Αλλά βάζοντάς τις σε ελαιόλαδο διατηρείται η αρχική τους γεύση. Εγώ αγοράζω ελιές που αντί για ξύδι και ηλιέλαιο έχουν ελαιόλαδο (παρθένο) και λεμόνι. Γαμάνε.Libre arbitre έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 10:08Μια χαρά συντηρούνται αλλά το ελαιόλαδο πήζει στο ψυγείο. Ενώ τα σπορελαια όχι.Gherschaagk έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 10:04Οι ελιές δεν συντηρούνται σε ελαιόλαδο πάντως. Δεν κάνει σύμφωνα με την γιαγιά μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Libre arbitre
- Δημοσιεύσεις: 18120
- Εγγραφή: 13 Νοέμ 2022, 23:48
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας
Και δεν πήζει το λάδι στο ψυγείο λόγω λεμονιού;hellegennes έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 13:52Ακριβώς. Αλλά βάζοντάς τις σε ελαιόλαδο διατηρείται η αρχική τους γεύση. Εγώ αγοράζω ελιές που αντί για ξύδι και ηλιέλαιο έχουν ελαιόλαδο (παρθένο) και λεμόνι. Γαμάνε.Libre arbitre έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 10:08Μια χαρά συντηρούνται αλλά το ελαιόλαδο πήζει στο ψυγείο. Ενώ τα σπορελαια όχι.Gherschaagk έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 10:04
Οι ελιές δεν συντηρούνται σε ελαιόλαδο πάντως. Δεν κάνει σύμφωνα με την γιαγιά μου.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- hellegennes
- Δημοσιεύσεις: 45134
- Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 00:17
Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας
Πήζει. Αλλά υπάρχουν δυο λύσεις: τις ξεπλένεις ή δεν τις βάζεις στο ψυγείο (γιατί δεν χρειάζεται).Libre arbitre έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 13:56Και δεν πήζει το λάδι στο ψυγείο λόγω λεμονιού;hellegennes έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 13:52Ακριβώς. Αλλά βάζοντάς τις σε ελαιόλαδο διατηρείται η αρχική τους γεύση. Εγώ αγοράζω ελιές που αντί για ξύδι και ηλιέλαιο έχουν ελαιόλαδο (παρθένο) και λεμόνι. Γαμάνε.Libre arbitre έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 10:08
Μια χαρά συντηρούνται αλλά το ελαιόλαδο πήζει στο ψυγείο. Ενώ τα σπορελαια όχι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας
Γεύσεις για τολμηρούς 

Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
- Δημοσιεύσεις: 29767
- Εγγραφή: 04 Ιουν 2018, 05:51
Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας
Πολιτισμός για λίγους κι εκλεκτούς.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας
να πουμε στους φίλους που ασχολούνται με το ρολ πλεινγκ πριν βουτήξουν την κουτάλα,πως μπορεις να έχεις παρόμοια γευστική αίσθηση αν προσθέσεις σε ένα φτηνό καμμένο πυρηνέλαιο,ξύσμα αντεράκι,βραστό κουνουπίδι και λίγη αμμωνία
Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας
I feel sick in my stomach. I feel sick in my gut
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας
Και η τρίτη λύση, να μην κάνεις τίποτα.hellegennes έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 13:59Πήζει. Αλλά υπάρχουν δυο λύσεις: τις ξεπλένεις ή δεν τις βάζεις στο ψυγείο (γιατί δεν χρειάζεται).Libre arbitre έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 13:56Και δεν πήζει το λάδι στο ψυγείο λόγω λεμονιού;hellegennes έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 13:52
Ακριβώς. Αλλά βάζοντάς τις σε ελαιόλαδο διατηρείται η αρχική τους γεύση. Εγώ αγοράζω ελιές που αντί για ξύδι και ηλιέλαιο έχουν ελαιόλαδο (παρθένο) και λεμόνι. Γαμάνε.
Τις βγάζεις από το ψυγείο και σε ένα λεπτό το λάδι απορρέει από τις ελιές.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Libre arbitre
- Δημοσιεύσεις: 18120
- Εγγραφή: 13 Νοέμ 2022, 23:48
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας
Και δεν γίνονται ατραξιόν για παντός είδους ζωύφια;hellegennes έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 13:59Πήζει. Αλλά υπάρχουν δυο λύσεις: τις ξεπλένεις ή δεν τις βάζεις στο ψυγείο (γιατί δεν χρειάζεται).Libre arbitre έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 13:56Και δεν πήζει το λάδι στο ψυγείο λόγω λεμονιού;hellegennes έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 13:52
Ακριβώς. Αλλά βάζοντάς τις σε ελαιόλαδο διατηρείται η αρχική τους γεύση. Εγώ αγοράζω ελιές που αντί για ξύδι και ηλιέλαιο έχουν ελαιόλαδο (παρθένο) και λεμόνι. Γαμάνε.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
- Δημοσιεύσεις: 29767
- Εγγραφή: 04 Ιουν 2018, 05:51
Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας
Δεν πλησιάζει τπτ στο ελαιόλαδο.Libre arbitre έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 14:45Και δεν γίνονται ατραξιόν για παντός είδους ζωύφια;hellegennes έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 13:59Πήζει. Αλλά υπάρχουν δυο λύσεις: τις ξεπλένεις ή δεν τις βάζεις στο ψυγείο (γιατί δεν χρειάζεται).
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας
Το λάδι ξαναγίνεται υγρό με το που έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, δηλαδή σε λιγότερο από 1 ωρίτσα.hellegennes έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 13:59Πήζει. Αλλά υπάρχουν δυο λύσεις: τις ξεπλένεις ή δεν τις βάζεις στο ψυγείο (γιατί δεν χρειάζεται).Libre arbitre έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 13:56Και δεν πήζει το λάδι στο ψυγείο λόγω λεμονιού;hellegennes έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 13:52
Ακριβώς. Αλλά βάζοντάς τις σε ελαιόλαδο διατηρείται η αρχική τους γεύση. Εγώ αγοράζω ελιές που αντί για ξύδι και ηλιέλαιο έχουν ελαιόλαδο (παρθένο) και λεμόνι. Γαμάνε.
Λαδακι, λεμονακι, ριγανουλα και κρεμμυδάκι ξερό!
Οσοι βάζουν σησαμέλαιο και ξύδι, καλύτερα να το γυρίσουν στα κινέζικα.
- Libre arbitre
- Δημοσιεύσεις: 18120
- Εγγραφή: 13 Νοέμ 2022, 23:48
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας
Ε, να καταργήσουμε το Αουτάν τοτενες.Gherschaagk έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 14:51Δεν πλησιάζει τπτ στο ελαιόλαδο.Libre arbitre έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 14:45Και δεν γίνονται ατραξιόν για παντός είδους ζωύφια;hellegennes έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 13:59
Πήζει. Αλλά υπάρχουν δυο λύσεις: τις ξεπλένεις ή δεν τις βάζεις στο ψυγείο (γιατί δεν χρειάζεται).

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Απορία για αναμικτικό μηχανισμό βρύσης (μπαταρία κουζίνας)
από Allah » 20 Οκτ 2024, 15:05 » σε Χόμπυ • Κατασκευές • Μοντελισμός - 8 Απαντήσεις
- 671 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
21 Οκτ 2024, 01:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απορία για αναμικτικό μηχανισμό βρύσης (μπαταρία κουζίνας)
από Ανδροπαραδίνομαι » 20 Οκτ 2024, 15:12 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 2 Απαντήσεις
- 217 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
20 Οκτ 2024, 17:06
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 476 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
18 Απρ 2025, 18:58
-
-
Νέα δημοσίευση Το μυστικό της επιτυχίας του Ρωσικού στρατού
από nikos p 2020 » 11 Ιαν 2025, 23:48 » σε Διεθνής πολιτική - 133 Απαντήσεις
- 3300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
06 Φεβ 2025, 19:10
-