Πρωινο στις διακοπες
Re: Πρωινο στις διακοπες
Ιδανικά, σε ξενοδοχεία προτιμώ ένα μπουφέ με ποικιλία καλού φούρνου σε γλυκά και αλμυρά.
Κατά τα άλλα, νοιώθω πραγματικά ευτυχής και με μια φρέσκια μπουγάτσα, τυρόπιτα ή κάτι σχετικό σε συνδυασμό με καφέ όταν αράζω σε κάποιο κανονικό παραδοσιακό καφενείο όταν ο ήλιος είναι στο περίπου δηλαδή πριν πλακώσουν τα πλήθη.
Αυγά, μπέικον και λοιπά μεζεκλίκια εγχώρια ή μη σε συνδυασμό με πορτοκαλάδες και λοιπά ενεργειακά, δεν μου κάνουν καμμία αίσθηση πρωϊνιάτικα.
Κατά τα άλλα, νοιώθω πραγματικά ευτυχής και με μια φρέσκια μπουγάτσα, τυρόπιτα ή κάτι σχετικό σε συνδυασμό με καφέ όταν αράζω σε κάποιο κανονικό παραδοσιακό καφενείο όταν ο ήλιος είναι στο περίπου δηλαδή πριν πλακώσουν τα πλήθη.
Αυγά, μπέικον και λοιπά μεζεκλίκια εγχώρια ή μη σε συνδυασμό με πορτοκαλάδες και λοιπά ενεργειακά, δεν μου κάνουν καμμία αίσθηση πρωϊνιάτικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 15 Ιουν 2022, 21:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Φαντάζομαι κάτι βουνά με προσούτο, μπρι και μοτσαρέλα, κρουασανοειδή, refill καφέ και χυμούς και ανοιγμένες συσκευασίες βούτυρο, νουτέλα, μαρμελάδες με όλους τους κήπους της βαβυλώνας, και να σου τα εξωτικά φρούτα, πλας τις αττραξιόν των καλών πρωινάδικων (π.χ. πάνκεικς, ομελέτες σπέσιαλ φτιαγμένες στα καπάκια κτλ.) συν αν είσαι μερακλής (ή αλκοολικός) την σαμπάνια --- ε και δεν μπορώ να το κοστολογήσω 10-15 ευρώ που συνήθως βάζουν στην κράτηση του δωματίου. Αλλά ΟΚ αυτό πράγματι είναι υπερβολή που ανέφερα, σπάνια κάποιος θα το κάνει.Volk έγραψε: ↑15 Ιουν 2022, 21:51Οταν δινεις 200+ ευρω την ημερα, θεωρω οτι δεν πεφτουν εξω αν φας κατι παραπανω.stella έγραψε: ↑15 Ιουν 2022, 21:43
Ε αν χλαπακιάσεις την Άρτα και τα Γιάννενα, μάλλον υπερβαίνει το κόστος του πρωινού.
ΥΓ: Εμένα με πιάνει αυτή η μανία στα επαγγελματικά ταξίδια, για έναν συνδυασμό από λόγους: Αφενός, θέλω να πιάσω best value for money (που είναι παράλογο, γιατί δεν πληρώνω εγώ το ξενοδοχείο). Αφετέρου, δεν θέλω να πεινάω μέσα στην ημέρα. Να μου πεις, αν χωνεύεις σαν τον πύθωνα είναι καλύτερο; Δεν ξέρω, πάντως δεν με βολεύει στα ραντεβού να τρώω και το αποφεύγω, οπότε το πρωινό το τσακίζω και δυστυχώς στην Ιταλία η πλειοψηφία των εδεσμάτων είναι γλυκάαααα.

Η σαμπανια ή το κρασι ή το ουισκι, αν θες να το πιεις μαζι με το πρωινο σου γευμα, ειναι σε εξτρα χρεωση, λογικο.stella έγραψε: ↑15 Ιουν 2022, 21:56Φαντάζομαι κάτι βουνά με προσούτο, μπρι και μοτσαρέλα, κρουασανοειδή, refill καφέ και χυμούς και ανοιγμένες συσκευασίες βούτυρο, νουτέλα, μαρμελάδες με όλους τους κήπους της βαβυλώνας, και να σου τα εξωτικά φρούτα, πλας τις αττραξιόν των καλών πρωινάδικων (π.χ. πάνκεικς, ομελέτες σπέσιαλ φτιαγμένες στα καπάκια κτλ.) συν αν είσαι μερακλής (ή αλκοολικός) την σαμπάνια --- ε και δεν μπορώ να το κοστολογήσω 10-15 ευρώ που συνήθως βάζουν στην κράτηση του δωματίου. Αλλά ΟΚ αυτό πράγματι είναι υπερβολή που ανέφερα, σπάνια κάποιος θα το κάνει.Volk έγραψε: ↑15 Ιουν 2022, 21:51Οταν δινεις 200+ ευρω την ημερα, θεωρω οτι δεν πεφτουν εξω αν φας κατι παραπανω.stella έγραψε: ↑15 Ιουν 2022, 21:43
Ε αν χλαπακιάσεις την Άρτα και τα Γιάννενα, μάλλον υπερβαίνει το κόστος του πρωινού.
ΥΓ: Εμένα με πιάνει αυτή η μανία στα επαγγελματικά ταξίδια, για έναν συνδυασμό από λόγους: Αφενός, θέλω να πιάσω best value for money (που είναι παράλογο, γιατί δεν πληρώνω εγώ το ξενοδοχείο). Αφετέρου, δεν θέλω να πεινάω μέσα στην ημέρα. Να μου πεις, αν χωνεύεις σαν τον πύθωνα είναι καλύτερο; Δεν ξέρω, πάντως δεν με βολεύει στα ραντεβού να τρώω και το αποφεύγω, οπότε το πρωινό το τσακίζω και δυστυχώς στην Ιταλία η πλειοψηφία των εδεσμάτων είναι γλυκάαααα.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Σπανιο να βρεις πιτα με γνησιο σπιτικο φυλλο, συνηθως εχουν με ετοιμο φυλλο τιγκα στις μαργαρινες, δεν τρωω ποτε απο αυτα!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Ιουν 2022, 21:55Ιδανικά, σε ξενοδοχεία προτιμώ ένα μπουφέ με ποικιλία καλού φούρνου σε γλυκά και αλμυρά.
Άσ' το, παίζουμε σε παράλληλους κόσμους.Volk έγραψε: ↑15 Ιουν 2022, 22:00Σπανιο να βρεις πιτα με γνησιο σπιτικο φυλλο, συνηθως εχουν με ετοιμο φυλλο τιγκα στις μαργαρινες, δεν τρωω ποτε απο αυτα!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Ιουν 2022, 21:55Ιδανικά, σε ξενοδοχεία προτιμώ ένα μπουφέ με ποικιλία καλού φούρνου σε γλυκά και αλμυρά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σε αυτό που είπα παραπάνω δεν είχε έξτρα χρέωσηVolk έγραψε: ↑15 Ιουν 2022, 21:58Η σαμπανια ή το κρασι ή το ουισκι, αν θες να το πιεις μαζι με το πρωινο σου γευμα, ειναι σε εξτρα χρεωση, λογικο.stella έγραψε: ↑15 Ιουν 2022, 21:56Φαντάζομαι κάτι βουνά με προσούτο, μπρι και μοτσαρέλα, κρουασανοειδή, refill καφέ και χυμούς και ανοιγμένες συσκευασίες βούτυρο, νουτέλα, μαρμελάδες με όλους τους κήπους της βαβυλώνας, και να σου τα εξωτικά φρούτα, πλας τις αττραξιόν των καλών πρωινάδικων (π.χ. πάνκεικς, ομελέτες σπέσιαλ φτιαγμένες στα καπάκια κτλ.) συν αν είσαι μερακλής (ή αλκοολικός) την σαμπάνια --- ε και δεν μπορώ να το κοστολογήσω 10-15 ευρώ που συνήθως βάζουν στην κράτηση του δωματίου. Αλλά ΟΚ αυτό πράγματι είναι υπερβολή που ανέφερα, σπάνια κάποιος θα το κάνει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δηλαδη, αν καυλωσει ο πελατης και ζητησει μαζι με το πρωινο του και 2-3 ποτα single malt θα του τα φερουν χωρις χρεωση;Ερμής έγραψε: ↑15 Ιουν 2022, 22:05Σε αυτό που είπα παραπάνω δεν είχε έξτρα χρέωσηVolk έγραψε: ↑15 Ιουν 2022, 21:58Η σαμπανια ή το κρασι ή το ουισκι, αν θες να το πιεις μαζι με το πρωινο σου γευμα, ειναι σε εξτρα χρεωση, λογικο.stella έγραψε: ↑15 Ιουν 2022, 21:56
Φαντάζομαι κάτι βουνά με προσούτο, μπρι και μοτσαρέλα, κρουασανοειδή, refill καφέ και χυμούς και ανοιγμένες συσκευασίες βούτυρο, νουτέλα, μαρμελάδες με όλους τους κήπους της βαβυλώνας, και να σου τα εξωτικά φρούτα, πλας τις αττραξιόν των καλών πρωινάδικων (π.χ. πάνκεικς, ομελέτες σπέσιαλ φτιαγμένες στα καπάκια κτλ.) συν αν είσαι μερακλής (ή αλκοολικός) την σαμπάνια --- ε και δεν μπορώ να το κοστολογήσω 10-15 ευρώ που συνήθως βάζουν στην κράτηση του δωματίου. Αλλά ΟΚ αυτό πράγματι είναι υπερβολή που ανέφερα, σπάνια κάποιος θα το κάνει.

Τελεια!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Ιουν 2022, 22:02Άσ' το, παίζουμε σε παράλληλους κόσμους.Volk έγραψε: ↑15 Ιουν 2022, 22:00Σπανιο να βρεις πιτα με γνησιο σπιτικο φυλλο, συνηθως εχουν με ετοιμο φυλλο τιγκα στις μαργαρινες, δεν τρωω ποτε απο αυτα!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Ιουν 2022, 21:55Ιδανικά, σε ξενοδοχεία προτιμώ ένα μπουφέ με ποικιλία καλού φούρνου σε γλυκά και αλμυρά.
Για τη σαμπάνια μίλησα.
Ουίσκι σε πρωινό έχω δει μονο στη λαχαναγορά, όταν ίσχυε το παλιό ωράριο πριν τους ολυμπιακούς
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Οι Παπούσες θα είναι καλές για πρωϊνό, αλλά θα πρέπει να επισκεφτεί κανείς το Ελ Σαλβαντόρ.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- Otto Weininger
Ερμής έγραψε: ↑15 Ιουν 2022, 20:52Άκου άναρχο συνδυασμό.Otto Weininger έγραψε: ↑15 Ιουν 2022, 20:40Και γω δεν ξέρω τι παίζει με τα μπουφέ στα ξενοδοχεία και βγάζουν τέτοια ένστικτα.
Πρωινό πέρα από καφέ δεν τρώω ποτέ, μονάχα όταν έκανα γυμναστική/προπονήσεις.
Μόλις βρεθώ μπροστά σε μπουφέ όμως λες και γυρνάει διακόπτης. Θυμάμαι στην Βενετία κόντεψα να φάω και τα πιάτα ένα πρωί. Και μιλάμε για άναρχο συνδυασμό.
Καφές
Πανκεηκς
Σαλαμοτυρα
Σολομός
Σούσι
Κέικ
Χυμός γκρέιπ φρουτ
Μετά είδα πως έφτιαχνε και ομελέτες φρέσκιες.
Είδα και κάτι μπάνικα γεμιστά γιαπωνέζικα γλυκίσματα αλλά είπα στοπ γιατί με βλέπω να ξερναγα στο μετρό κολλητά με τους σχιστοματιδες

Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Αυτό που είπε ο Ερμής. Τα βλέπεις όλα μπροστά και σε φωνάζουν.Naida έγραψε: ↑15 Ιουν 2022, 20:57Θα έλεγα επειδή είναι τζάμπα αλλά δεν κάνειOtto Weininger έγραψε: ↑15 Ιουν 2022, 20:40Και γω δεν ξέρω τι παίζει με τα μπουφέ στα ξενοδοχεία και βγάζουν τέτοια ένστικτα.
Πρωινό πέρα από καφέ δεν τρώω ποτέ, μονάχα όταν έκανα γυμναστική/προπονήσεις.
Μόλις βρεθώ μπροστά σε μπουφέ όμως λες και γυρνάει διακόπτης. Θυμάμαι στην Βενετία κόντεψα να φάω και τα πιάτα ένα πρωί. Και μιλάμε για άναρχο συνδυασμό.
Άσε που δεν είναι τσάμπα, αφού το πρωινό χρεώνεται.
Let them make the first mistake. We make the last move.
σπανακοπιτα με ασπρο σταφυλι και καφε σκετο ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
7αστερο σε κανένα Ντουμπάι μου μυρίζει.Ερμής έγραψε: ↑15 Ιουν 2022, 22:05Σε αυτό που είπα παραπάνω δεν είχε έξτρα χρέωσηVolk έγραψε: ↑15 Ιουν 2022, 21:58Η σαμπανια ή το κρασι ή το ουισκι, αν θες να το πιεις μαζι με το πρωινο σου γευμα, ειναι σε εξτρα χρεωση, λογικο.stella έγραψε: ↑15 Ιουν 2022, 21:56
Φαντάζομαι κάτι βουνά με προσούτο, μπρι και μοτσαρέλα, κρουασανοειδή, refill καφέ και χυμούς και ανοιγμένες συσκευασίες βούτυρο, νουτέλα, μαρμελάδες με όλους τους κήπους της βαβυλώνας, και να σου τα εξωτικά φρούτα, πλας τις αττραξιόν των καλών πρωινάδικων (π.χ. πάνκεικς, ομελέτες σπέσιαλ φτιαγμένες στα καπάκια κτλ.) συν αν είσαι μερακλής (ή αλκοολικός) την σαμπάνια --- ε και δεν μπορώ να το κοστολογήσω 10-15 ευρώ που συνήθως βάζουν στην κράτηση του δωματίου. Αλλά ΟΚ αυτό πράγματι είναι υπερβολή που ανέφερα, σπάνια κάποιος θα το κάνει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Όχι δεν έχω μείνει στο Burj al Arab.
Πάντως ήταν στα Εμιράτα. Άλλωστε μόνο σε ξενοδοχείο μπορείς να βρεις αλκοόλ.
Πάντως ήταν στα Εμιράτα. Άλλωστε μόνο σε ξενοδοχείο μπορείς να βρεις αλκοόλ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 1428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
11 Ιουν 2023, 22:00
-
-
Νέα δημοσίευση Διακοπές των εργαζομένων στις σοσιαλιστικές χώρες
από Sol » 30 Ιούλ 2023, 22:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 234 Απαντήσεις
- 7068 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
11 Ιούλ 2024, 13:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως ένα πρωινό, σε κάνουν φονιά στα καλά καθούμενα.
από Otto Weininger » 08 Οκτ 2024, 00:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 97 Απαντήσεις
- 2763 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
11 Οκτ 2024, 17:47
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 874 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
11 Απρ 2024, 22:17