Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Εννοούσα απλώς οτι η δική μου "φέτα" στα φαγητά, είναι η γραβιέρα.
Mωρ τι σαχλαμάρες.
Η γραβιέρα τρώγεται μόνη. Άντε με κανένα παξιμάδι , ελιά, τοματακι.
Κομμένη σε φέτες 2 μιλιμετρ. Όχι φλυδες, όχι κομματες.
Και σε θερμοκρασία δωματίου, όχι κρύα.
Κρητικός μύστης του καφέ μου έφερε μαζί με το ινδονησιακο χαρμάνι δύο κομμάτια κρητική γραβιέρα ως pairing
Holy fuck
Εννοούσα απλώς οτι η δική μου "φέτα" στα φαγητά, είναι η γραβιέρα.
Mωρ τι σαχλαμάρες.
Η γραβιέρα τρώγεται μόνη. Άντε με κανένα παξιμάδι , ελιά, τοματακι.
Κομμένη σε φέτες 2 μιλιμετρ. Όχι φλυδες, όχι κομματες.
Και σε θερμοκρασία δωματίου, όχι κρύα.
Κρητικός μύστης του καφέ μου έφερε μαζί με το ινδονησιακο χαρμάνι δύο κομμάτια κρητική γραβιέρα ως pairing
Holy fuck
Τι θα έλεγες για το κότατζ της "ΦΑΓΕ", σαν εναλλακτική της φέτας;
Ελαφρύ, χωρίς πολλά λιπαρά και αλάτια.
όχι. προτιμώ να πάρω λίγο τυρί, τύπου γραβιέρα, κασέρι, παρμεζάνα, να πιω ένα ούζο σαν άνθρωπος, παρά αυτές τις αλοιφές.
με το φαγητό δεν μου λείπει το τυρί. τηρώ την μέθοδο (μεγάλου) πιάτου, με άλλα υλικά.
Εντάξει τότε.
Μη σε μπερδεύει όμως με το τύπου Φιλαδέλφεια. Το κότατζ δεν είναι τυρί-αλοιφή, είναι μικρά μαλακά κομματάκια.
δεν έχω φάει ποτέ τύπου φιλαδέλφεια, ούτε κότατζ. είναι πολύ άσπρα, σαν φέτα.
μόνο μανούρι έχω φάει σε εντελώς άσπρο. ωραίο το μανούρι, ψητό, με καραμελωμένα κρεμμύδια από πάνω.
Γιατί ρε δεν είναι αδιάφορο ως προς την γεύση και συγκριτικά με όλα τα άλλα γνωστά, πεπόνι, ροδάκινο, βερίκοκο κλπ;
Νερό με ζάχαρη, χρώμα και μόλις λίγο άρωμα (μόνο αν είναι πολύ καλό). Μόνο για να σε ξεδιψάει και να σε φουσκώνει ταυτόχρονα είναι. Ε, βάλε και λίγη αλμύρα εκεί να πάρει γεύση τουλάχιστον.
όχι. προτιμώ να πάρω λίγο τυρί, τύπου γραβιέρα, κασέρι, παρμεζάνα, να πιω ένα ούζο σαν άνθρωπος, παρά αυτές τις αλοιφές.
με το φαγητό δεν μου λείπει το τυρί. τηρώ την μέθοδο (μεγάλου) πιάτου, με άλλα υλικά.
Εντάξει τότε.
Μη σε μπερδεύει όμως με το τύπου Φιλαδέλφεια. Το κότατζ δεν είναι τυρί-αλοιφή, είναι μικρά μαλακά κομματάκια.
μόνο μανούρι έχω φάει σε εντελώς άσπρο. ωραίο το μανούρι, ψητό, με καραμελωμένα κρεμμύδια από πάνω.
Πάντα μπέρδευα το μανούρι με το ανθότυρο.
Έχω την εντύπωση πως προτιμώ το ανθότυρο.
δεν έχω φάει ποτέ ανθότυρο, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν καμία σχέση. το ανθότυρο πρέπει να είναι εντελώς ελαφρύ και σχετικά άγευστο, το καλο μανούρι πολύ λιπαρό και γευστικό.
δεν έχω φάει ποτέ ανθότυρο, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν καμία σχέση. το ανθότυρο πρέπει να είναι εντελώς ελαφρύ και σχετικά άγευστο, το καλο μανούρι πολύ λιπαρό και γευστικό.
Μάλλον γι αυτό δεν τρώω μανούρι. "Βαρύ" τυρί.
Γιατί ξέχασα να πω πως, "εξ απαλών ονύχων", δεν αντέχω τη γεύση του φρέσκου γάλακτος. Ιδιαίτερα του κατσικίσιου.
Μάλλον γι αυτό δεν τρώω μανούρι. "Βαρύ" τυρί.
Γιατί ξέχασα να πω πως, "εξ απαλών ονύχων", δεν αντέχω τη γεύση του φρέσκου γάλακτος. Ιδιαίτερα του κατσικίσιου.
Γιατί ρε δεν είναι αδιάφορο ως προς την γεύση και συγκριτικά με όλα τα άλλα γνωστά, πεπόνι, ροδάκινο, βερίκοκο κλπ;
Νερό με ζάχαρη, χρώμα και μόλις λίγο άρωμα (μόνο αν είναι πολύ καλό). Μόνο για να σε ξεδιψάει και να σε φουσκώνει ταυτόχρονα είναι. Ε, βάλε και λίγη αλμύρα εκεί να πάρει γεύση τουλάχιστον.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.