Κετογονική ή κετονική διατροφή (ketogenic/keto)
Re: Κετογονική ή κετονική διατροφή (ketogenic/keto)
Εκανα για κανα 3-4 μηνες, εχασα περιπου 10 κιλα αλλα παρατηρησα τριχοπτωση οποτε την σταματησα. Ενα μηνα περιπου μετα αφου σταματησα σταματησε και η τριχοπτωση. Να το εχετε στα υποψην σας. Μαλιστα σε ενα φορουμ με τζενετικς, διαβασα αυτο ακριβως....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
εξετασεις εκανες;
Τι εξετασεις να κανω; Εκεινη την περιοδο οχι δεν εκανα, εκανα προσφατα και ειναι καλες....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Συμβαίνει και σε γυναίκες αυτό, πιθανόν. Μπηκε και η ξαδέρφη μου στο τρυπάκι της κέτο πριν κανα 4μηνο για καμποσο καιρό, εχασε καπου στα 13-14 κιλά, εγινε μοντελάρα μεν, στα όρια της κουρούπας δε. Μετά την έκοψε, και άρχισε να παίρνει αγωγή για να επανέλθει το μαλλί (της προτάθηκε απο γιατρό), και καπως κατάφερε να το φέρει στα ίσια του.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
μακάρι να έχανα κι εγώ λίγο μαλλί αλλά μπα 

Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

εκτόξευση της τεστοvantono έγραψε: ↑04 Μαρ 2020, 13:17Συμβαίνει και σε γυναίκες αυτό, πιθανόν. Μπηκε και η ξαδέρφη μου στο τρυπάκι της κέτο πριν κανα 4μηνο για καμποσο καιρό, εχασε καπου στα 13-14 κιλά, εγινε μοντελάρα μεν, στα όρια της κουρούπας δε. Μετά την έκοψε, και άρχισε να παίρνει αγωγή για να επανέλθει το μαλλί (της προτάθηκε απο γιατρό), και καπως κατάφερε να το φέρει στα ίσια του.

Επαιρνα πολυβιταμινες.
Η εκτόξευση της τεστο δεν αυξάνει τριχοφυια;Fluffy έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 07:22εκτόξευση της τεστοvantono έγραψε: ↑04 Μαρ 2020, 13:17Συμβαίνει και σε γυναίκες αυτό, πιθανόν. Μπηκε και η ξαδέρφη μου στο τρυπάκι της κέτο πριν κανα 4μηνο για καμποσο καιρό, εχασε καπου στα 13-14 κιλά, εγινε μοντελάρα μεν, στα όρια της κουρούπας δε. Μετά την έκοψε, και άρχισε να παίρνει αγωγή για να επανέλθει το μαλλί (της προτάθηκε απο γιατρό), και καπως κατάφερε να το φέρει στα ίσια του.
Κ σιγά μην προκαλεί η κετονικη, εκτόξευση της τεστο. Να ενημερώσουμε, αν είναι, τα θηρία που φαρμακωνονται.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Την τριχοφυία οπουδήποτε αλλού πάνω στο σώμα πλην της κεφαλής, ναι. Στο τριχωτό του κεφαλιού φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα, χάνεις μαλλί. Τέκνικλι νομίζω πως παίζει μια φάση μεταξύ δυο ορμονών που η μία "πολεμάει την αλλη και επικρατεί"(?) κάτι τέτοιο, δεν το εχω ψάξει εις βάθος και τόσο πολύ. Είχε γράψει κατι παρόμοιο ενας πχορουμίτης παλιότερα(νομίζω ο μπλάκι, αλλα παιζει να κάνω και λάθος) για την έκρηξη τεστοστερόνης που ειναι ανάλογη της τριχόπτωσης πολλές φορές.Custom_F έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 10:31Η εκτόξευση της τεστο δεν αυξάνει τριχοφυια;Fluffy έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 07:22εκτόξευση της τεστοvantono έγραψε: ↑04 Μαρ 2020, 13:17
Συμβαίνει και σε γυναίκες αυτό, πιθανόν. Μπηκε και η ξαδέρφη μου στο τρυπάκι της κέτο πριν κανα 4μηνο για καμποσο καιρό, εχασε καπου στα 13-14 κιλά, εγινε μοντελάρα μεν, στα όρια της κουρούπας δε. Μετά την έκοψε, και άρχισε να παίρνει αγωγή για να επανέλθει το μαλλί (της προτάθηκε απο γιατρό), και καπως κατάφερε να το φέρει στα ίσια του.
Κ σιγά μην προκαλεί η κετονικη, εκτόξευση της τεστο. Να ενημερώσουμε, αν είναι, τα θηρία που φαρμακωνονται.
Αμιγώς η κετογονική δεν ξέρω αν προκαλεί τριχόπτωση, σίγουρα ομως την προκαλεί σε συνδυασμό με την σκληρή άσκηση (η ξαδέρφη μου που παραλίγο να κουρουπιάσει, ταυτόχρονα έσταζε και το κορμάκι της στα γυμναστήρια με HIIT προπόνηση, δεν εκανε κετο και απλως αραζε στον καναπέ της).
Οι ορμόνες γενικώς είναι... Αντιζηλες!vantono έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 10:46Την τριχοφυία οπουδήποτε αλλού πάνω στο σώμα πλην της κεφαλής, ναι. Στο τριχωτό του κεφαλιού φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα, χάνεις μαλλί. Τέκνικλι νομίζω πως παίζει μια φάση μεταξύ δυο ορμονών που η μία "πολεμάει την αλλη και επικρατεί"(?) κάτι τέτοιο, δεν το εχω ψάξει εις βάθος και τόσο πολύ. Είχε γράψει κατι παρόμοιο ενας πχορουμίτης παλιότερα(νομίζω ο μπλάκι, αλλα παιζει να κάνω και λάθος) για την έκρηξη τεστοστερόνης που ειναι ανάλογη της τριχόπτωσης πολλές φορές.
Αμιγώς η κετογονική δεν ξέρω αν προκαλεί τριχόπτωση, σίγουρα ομως την προκαλεί σε συνδυασμό με την σκληρή άσκηση (η ξαδέρφη μου που παραλίγο να κουρουπιάσει, ταυτόχρονα έσταζε και το κορμάκι της στα γυμναστήρια με HIIT προπόνηση, δεν εκανε κετο και απλως αραζε στον καναπέ της).
Σιγά μην της φύτρωσε και κανένα αρχίδι ρε τύπε, επειδή έκανε κετογονική διατροφή.Fluffy έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 07:22εκτόξευση της τεστοvantono έγραψε: ↑04 Μαρ 2020, 13:17Συμβαίνει και σε γυναίκες αυτό, πιθανόν. Μπηκε και η ξαδέρφη μου στο τρυπάκι της κέτο πριν κανα 4μηνο για καμποσο καιρό, εχασε καπου στα 13-14 κιλά, εγινε μοντελάρα μεν, στα όρια της κουρούπας δε. Μετά την έκοψε, και άρχισε να παίρνει αγωγή για να επανέλθει το μαλλί (της προτάθηκε απο γιατρό), και καπως κατάφερε να το φέρει στα ίσια του.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Ίσως η έλλειψη ιχνοστοιχείων και βιταμινών να προκαλεί τριχόπτωση στην κετονική διατροφή.
Όσο για την τριχόπτωση
Όσο για την τριχόπτωση
Η διυδροτεστοστερόνη (DHT) παράγεται από την τεστοστερόνη με τη βοήθεια του ενζύμου 5α-ρεδουκτάση (ή 5α-αναγωγάση) και έχει έντονη ανδρογόνο δράση. Υπάρχουν δύο ισοένζυμα της 5α-ρεδουκτάσης. Ο τύπος 1 υπάρχει στους περισσότερους ιστούς στο σώμα όπου υπάρχει η 5α-ρεδουκτάση και κυρίως στο δέρμα και τους σμηγματογόνους αδένες και ο τύπος 2 που είναι το κυρίαρχο ισοένζυμο στους ιστούς των γεννητικών οργάνων, συμπεριλαμβανομένου του προστάτη.
....
Αυξημένα επίπεδα διυδροτεστοστερόνης σε άνδρες και γυναίκες μπορεί να οδηγήσουν στην εμφάνιση ανδρογενετικού τύπου αλωπεκίας και σε αύξηση της τριχοφυίας στο υπόλοιπο σώμα καθώς και σε υπερπλασία του προστάτη στους άνδρες.
πέστα ντε, μην τα κρύβεις
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κετογονική διατροφή (ketogenic/keto)
από Chilloutbuddy » 27 Μαρ 2025, 04:18 » σε Μαγειρική - 182 Απαντήσεις
- 4747 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από omg kai 3 lol
6 λεπτά πριν
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επανάσταση στην Αμερικανική διατροφή
από Καραμελίτσα » 03 Δεκ 2023, 10:38 » σε Μαγειρική - 24 Απαντήσεις
- 2091 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
05 Μαρ 2024, 02:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άρειος Πάγος: εκδικάζει πλήρη διατροφή ορίζοντας ως υπαίτιο διαζυγίου τύπο που δεν ήθελε παιδιά
από Σενέκας » 12 Οκτ 2023, 14:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 277 Απαντήσεις
- 6221 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
16 Οκτ 2023, 11:28
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 86 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
25 Απρ 2025, 11:30