Δε το γνωρίζωμη επανδρωμένη σέλφι έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 13:32Ερμη εχεις κάποια γνωμη για το Αφροψαρο όπως πας απο ηρακλειο προς οακα; νομίζω θα αποτελουσε ιδανική μασαμπουκικη πρόκληση, υπό την έννοια οτι ξεφεύγει απο τα τετριμμενα, εχει και μεγαλη πιθανότητα για θαψιμο και κάποια ασφαλη πιάτα επιλογές αλλα δεν ξερω κατά πόσον ξεφεύγει το κόστος και οι κριτικές ειναι πολυ μοιρασμενες, υποψιάζομαι ψεύτικες καλές για αυτο ρωταω αν εχεις γνωμη γνωστού
Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Οκ ισως το γνωρίζει έτερος μασαμπουκαιος
Και κει που λες... Δεν εχω κατι να κανω το σκ, θα μπει και η μασαμπουκα γρηγορα... ναααα σου! Ξεπεταγονται ξαφνικα ενα καρο πραματα και φτανει Δευτερα απογευμα... Ας ειναι...
Στο θεμα μας...
Αγορα, Αμπελοκηποι.

Το μαγαζι εχει πολυ ωραιο περιβαλλον και εξαιρετικη ατμοσφαιρα. Η δευτερη βεβαια, ειναι ικανη να σε νυσταξει ακομη και αν εχεις κλεισει 12ωρο υπνου. Σοβαρα ομως τωρα... και η ατμοσφαιρα και το περιβαλλον ειναι υπεροχα, αλλα αυτο το θεμα με το φωτισμο και τα εστιατορια δεν το καταλαβαινω, μονο οι τυφλοποντικες βλεπουν σε τετοιο φωτισμο! Μουσικουλα ομορφη. Παρκινγκ, ας ειναι καλα το μετρο.
Η εξυπηρετηση μια χαρα, αν εξαιρεσω το γεγονος οτι ο νεαρος εκανε λαθος στο κομματι φιλετου κοτοπουλου οταν τον ρωτησα και αυτο με εκανε να παραγγειλω κατι που δεν ηθελα.
Οτι και να λεμε ομως για τα γυρω τριγυρω, σημασια εχει ενα πραμα. Το φαγητο. Χωρις πολλα πολλα, θα πω οτι το φαγητο ηταν εξαιρετικο. Ο καταλογος τους εχει υπερβολικα μεγαλη ποικιλια (συνηθως μενοχλει κατι τετοιο), που ομως με καποιο τροπο διαβαζοντας τον, σε προδιαθετει θετικα για ολα. Σιγουρα δεν αρκει μια επισκεψη. Το πιθανοτερο, ουτε και δυο.
Παραγγειλαμε ενα σκασμο πραματα λοιπον...
Πουγκιά γεμιστά με κοτόπουλο και λαχανικά με γλυκοπικάντικη σάλτσα. Τελειο φυλλο τα πουγκια και πολυ καλη και η γεμιση.
Λουκάνικα Ισπανικά iberico chorizo με σαντιγί μουστάρδας. Ελαφρυ και γευστικο.
Χταποδάκι ψητό στη σχάρα με φάβα Σαντορίνης και καραμελωμένα κρεμμύδια. Η φαβα παραηταν σπυρωτη... Νοστιμο ομως και αυτο.
Κροκέτες μουσακά με πρόβειο γιαούρτι. Ταιριαζε παρα πολυ το γιαουρτακι! Ωραιο πιατο επισης.
Μαστέλο τυρί Χίου σαγανάκι σβησμένο με λικέρ μαστίχας και μοσχολέμονο. Καμια ιδιαιτερη εντυπωση. Το λικερ δεν το εντοπισα. Το τυρακι μια χαρα.
Μαύρες φακές Beluga σαλάτα με κους-κους, ψητό μπείκον και αυγό ελευθέρας βοσκής ποσέ. ιδιαιτερη σαλατα. Αν ετρωγες σε μια μπουκια απολα οσα ειχε μεσα, καταλαβαινες οτι αξιζε η επιλογη της.

Το πιατο μου...
Φιλετο κοτοπουλο γεμιστο με καπνιστο τυρι και μπεικον, σε τραγανη κρουστα, με σοτε baby πατατες σε σαλτσα κρασιου μαδερα.
Το φιλετο ηταν στηθος, ο νεαρος μου ειπε οτι ειναι μπουτι.
Δυο τρεις πατατες που δοκιμασα κρατουσαν ελαφρως μεσα και αυτο ειναι κατι που σιχαινομαι. Γενικα αυτες τις baby, δεν τις εχω παρει με καλο ματι. Σπανια να τις πετυχω καλα ψημενες. Ηταν και αναλατες.
Η τραγανη κρουστα ενταξει, δεν ηταν και τεζα τραγανη, ισως λιγο καπου τραγανιζε.
Περα απο ολα αυτα, δεν το ελεγες ασχημο το πιατο.

Απο μερικες ματιες στα πιατα των υπολοιπων βεβαια, μου φανηκαν περισσοτερο ενδιαφεροντα και θα ηθελα να εχω παραγγειλει και γω κατι αλλο...
Γλυκακια... Πανακοτα, μους σοκολατα και παγωτο λουκουμι. Και τα τρια εξαιρετικα!

Κοκκινο και λευκο κρασι.
Στα 183 ευρω /6 ατομα.
Ηπιαμε και απο ενα ποτακι, που μας κερασε ο Ερμης και την καναμε μελαφρα.
Στο θεμα μας...
Αγορα, Αμπελοκηποι.

Το μαγαζι εχει πολυ ωραιο περιβαλλον και εξαιρετικη ατμοσφαιρα. Η δευτερη βεβαια, ειναι ικανη να σε νυσταξει ακομη και αν εχεις κλεισει 12ωρο υπνου. Σοβαρα ομως τωρα... και η ατμοσφαιρα και το περιβαλλον ειναι υπεροχα, αλλα αυτο το θεμα με το φωτισμο και τα εστιατορια δεν το καταλαβαινω, μονο οι τυφλοποντικες βλεπουν σε τετοιο φωτισμο! Μουσικουλα ομορφη. Παρκινγκ, ας ειναι καλα το μετρο.
Η εξυπηρετηση μια χαρα, αν εξαιρεσω το γεγονος οτι ο νεαρος εκανε λαθος στο κομματι φιλετου κοτοπουλου οταν τον ρωτησα και αυτο με εκανε να παραγγειλω κατι που δεν ηθελα.
Οτι και να λεμε ομως για τα γυρω τριγυρω, σημασια εχει ενα πραμα. Το φαγητο. Χωρις πολλα πολλα, θα πω οτι το φαγητο ηταν εξαιρετικο. Ο καταλογος τους εχει υπερβολικα μεγαλη ποικιλια (συνηθως μενοχλει κατι τετοιο), που ομως με καποιο τροπο διαβαζοντας τον, σε προδιαθετει θετικα για ολα. Σιγουρα δεν αρκει μια επισκεψη. Το πιθανοτερο, ουτε και δυο.
Παραγγειλαμε ενα σκασμο πραματα λοιπον...
Πουγκιά γεμιστά με κοτόπουλο και λαχανικά με γλυκοπικάντικη σάλτσα. Τελειο φυλλο τα πουγκια και πολυ καλη και η γεμιση.
Λουκάνικα Ισπανικά iberico chorizo με σαντιγί μουστάρδας. Ελαφρυ και γευστικο.
Χταποδάκι ψητό στη σχάρα με φάβα Σαντορίνης και καραμελωμένα κρεμμύδια. Η φαβα παραηταν σπυρωτη... Νοστιμο ομως και αυτο.
Κροκέτες μουσακά με πρόβειο γιαούρτι. Ταιριαζε παρα πολυ το γιαουρτακι! Ωραιο πιατο επισης.
Μαστέλο τυρί Χίου σαγανάκι σβησμένο με λικέρ μαστίχας και μοσχολέμονο. Καμια ιδιαιτερη εντυπωση. Το λικερ δεν το εντοπισα. Το τυρακι μια χαρα.
Μαύρες φακές Beluga σαλάτα με κους-κους, ψητό μπείκον και αυγό ελευθέρας βοσκής ποσέ. ιδιαιτερη σαλατα. Αν ετρωγες σε μια μπουκια απολα οσα ειχε μεσα, καταλαβαινες οτι αξιζε η επιλογη της.

Το πιατο μου...
Φιλετο κοτοπουλο γεμιστο με καπνιστο τυρι και μπεικον, σε τραγανη κρουστα, με σοτε baby πατατες σε σαλτσα κρασιου μαδερα.
Το φιλετο ηταν στηθος, ο νεαρος μου ειπε οτι ειναι μπουτι.
Δυο τρεις πατατες που δοκιμασα κρατουσαν ελαφρως μεσα και αυτο ειναι κατι που σιχαινομαι. Γενικα αυτες τις baby, δεν τις εχω παρει με καλο ματι. Σπανια να τις πετυχω καλα ψημενες. Ηταν και αναλατες.
Η τραγανη κρουστα ενταξει, δεν ηταν και τεζα τραγανη, ισως λιγο καπου τραγανιζε.
Περα απο ολα αυτα, δεν το ελεγες ασχημο το πιατο.

Απο μερικες ματιες στα πιατα των υπολοιπων βεβαια, μου φανηκαν περισσοτερο ενδιαφεροντα και θα ηθελα να εχω παραγγειλει και γω κατι αλλο...
Γλυκακια... Πανακοτα, μους σοκολατα και παγωτο λουκουμι. Και τα τρια εξαιρετικα!

Κοκκινο και λευκο κρασι.
Στα 183 ευρω /6 ατομα.
Ηπιαμε και απο ενα ποτακι, που μας κερασε ο Ερμης και την καναμε μελαφρα.
Μαλιστααα
183 ευρω δια 6 = στρογγυλα 30 ανα ατυχο ατομο ; για αυτές τις δηθενοπαπαριές ;

183 ευρω δια 6 = στρογγυλα 30 ανα ατυχο ατομο ; για αυτές τις δηθενοπαπαριές ;

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τρώω πολύ συχνά στην αγορά κ την Παρασκευή είχα ανεβεί Αγία Παρασκευή . Θα μπορούσα να σας είχα συναντήσει !
~~¥~~
Καλά να πάθεις, εμένα και να με πληρώνεις δεν ξαναπατάω εκεί... το κατσικάκι Σκύρου ήταν άλλης μέρας ξαναζεσταμένο. Έχω και μάρτυρα που το δοκίμασε.
Θα ψάξω να βρω και την σελίδα τους στο φατσομπούκι να το γράψω.
the end
Άμα το πιάτο δεν είναι πλυμένο , δεν έχεις αποδείξεις

Λυπάμαι πάνα που δεν σου άρεσε . Εγώ μια χαρά τρώω εκεί.
~~¥~~
Eνταξει δεν ειναι αναγκη να τους το χτυπας
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν μίλησα για άπλυτο πιάτο, έχω αποδείξεις αυτόν που το δοκίμασε. Μιλάμε για φραγκοφονιάδες. Κρίμα.lyna έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 21:18Άμα το πιάτο δεν είναι πλυμένο , δεν έχεις αποδείξεις
Λυπάμαι πάνα που δεν σου άρεσε . Εγώ μια χαρά τρώω εκεί.
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 323 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
15 Φεβ 2025, 18:31