Φαγητά που δεν αρέσουν στους άλλους αλλά τα αγαπάμε
Re: Φαγητά που δεν αρέσουν στους άλλους αλλά τα αγαπάμε
Να προσθέσω πως τρώω μπρόκολο κουνουπίδι σε όλες τους τις παραλλαγές.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μπρόκολο τρώμε αρκετό, αλλά το κουνουπίδι το σχαίνεται η κυρά, οπότε...
Ordem e Progresso.
Μ'αρέσει και το μπρόκολο και το κουνουπίδι αλλά βλάπτουν στην κοινωνικότητα.
Ωραίος θάνατος. Τι χρώμα;666Katanas έγραψε: ↑21 Δεκ 2018, 00:45Και εγώ είχα και αν δεν με αηδίαζε έτσι και αλλιώς η γεύση του θα είχα σταματήσει να τρώω. Εμάς βγήκε στην σύνταξη και πέθανε ήσυχο στον ύπνο του.Cloud87 έγραψε: ↑19 Δεκ 2018, 07:50Εγώ κάποτε είχα ένα κουνέλι. Το πέταγα ψηλά αλλά νόμιζα οτι δεν θα πάθει τίποτα. Τελικά ψόφησε. Δεν θα μπορούσα ποτέ να φάω λαγό/κουνέλι.666Katanas έγραψε: ↑19 Δεκ 2018, 01:14Κοκορέτσι. Το μόνο αντεροφαγητό που τρώω (εκτός από πατσά), είναι από τα αγαπημένα μου βασικά.
Άντερα, μυαλά, μάτια, κεφάλια, ότι μπορεί να θυμίζει ότι αυτό που τρώω ήταν κάποτε ζωντανό, καθώς και το κρέας
του κουνελιού/λαγού και κόκορα με τίποτα.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Λευκό. Το random κουνέλι που θα σου βγει άμα γράψεις white bunny στο google. Μόνο που δεν είχε κόκκινα μάτια.Cloud87 έγραψε: ↑21 Δεκ 2018, 20:02Ωραίος θάνατος. Τι χρώμα;666Katanas έγραψε: ↑21 Δεκ 2018, 00:45Και εγώ είχα και αν δεν με αηδίαζε έτσι και αλλιώς η γεύση του θα είχα σταματήσει να τρώω. Εμάς βγήκε στην σύνταξη και πέθανε ήσυχο στον ύπνο του.
Μετά ξαναπόχτησα κουνελάκι. Δύο για την ακρίβεια. Ενα αρσένικο και ένα θυληκό. Το θυληκό το αγαπούσα πιο πολύ γιατί ήταν πιο ήσυχο και καθόταν να το χαιδέψω. Το αρσένικο βέβαια συνέχεια την στρίμωχνε για να την πηδήξει. Ειδικά το βράδυ που τα βάζαμε σε ένα κλουβάκι. Τελικά έκαναν πολλά παιδάκια μαζί αλλά γέμιζε η αυλή κακά και ήταν μικρή...έτσι τα πήγαμε όλα μαζί στον χασάπη. :/ Δεν ξέρω γιατί οτι περνάει απ τα χέρια μου δεν ζεί πολύ.666Katanas έγραψε: ↑21 Δεκ 2018, 20:05Λευκό. Το random κουνέλι που θα σου βγει άμα γράψεις white bunny στο google. Μόνο που δεν είχε κόκκινα μάτια.Cloud87 έγραψε: ↑21 Δεκ 2018, 20:02Ωραίος θάνατος. Τι χρώμα;666Katanas έγραψε: ↑21 Δεκ 2018, 00:45
Και εγώ είχα και αν δεν με αηδίαζε έτσι και αλλιώς η γεύση του θα είχα σταματήσει να τρώω. Εμάς βγήκε στην σύνταξη και πέθανε ήσυχο στον ύπνο του.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Κουνέλι = Αχυρο
Το δευτερο ειναι προτιμότερο.
Το δευτερο ειναι προτιμότερο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Το κουνουπίδι είναι ωραίο τσιγαρισμένο και με ντομάτα. Καμία σχέση με το βραστό.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Κουνέλι ή λαγό με τίποτα! Άσε που θυμίζουν γάτες ( βλέπε κατοχή, όπου είχε αδειάσει η Αθήνα από γάτες που "παρίσταναν" τα κουνέλια).Cloud87 έγραψε: ↑19 Δεκ 2018, 07:50Εγώ κάποτε είχα ένα κουνέλι. Το πέταγα ψηλά αλλά νόμιζα οτι δεν θα πάθει τίποτα. Τελικά ψόφησε. Δεν θα μπορούσα ποτέ να φάω λαγό/κουνέλι.666Katanas έγραψε: ↑19 Δεκ 2018, 01:14Κοκορέτσι. Το μόνο αντεροφαγητό που τρώω (εκτός από πατσά), είναι από τα αγαπημένα μου βασικά.
Άντερα, μυαλά, μάτια, κεφάλια, ότι μπορεί να θυμίζει ότι αυτό που τρώω ήταν κάποτε ζωντανό, καθώς και το κρέας
του κουνελιού/λαγού και κόκορα με τίποτα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252

«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
Λίγες πατατούλες νομίζω απαραίτητες για να "δέσει" η σάλτσα.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Σταμάτα επιτέλους το σαλιαρισμα, δεν ειπε καν ενα σεξυ φαγητό
Με μπάμιες θα παίξετε τις 9μιση εβδομάδες;
Με μπάμιες θα παίξετε τις 9μιση εβδομάδες;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 102 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
14 Απρ 2025, 18:59
-
-
Νέα δημοσίευση ινσταγκραμερ που αγαπάμε
από ήρωας του λαού » 06 Ιαν 2025, 17:02 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 10 Απαντήσεις
- 337 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήρωας του λαού
09 Ιαν 2025, 14:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοφιλείς μπάντες που δεν σας αρέσουν.
από έργο_μακέτο » 14 Απρ 2024, 11:38 » σε Μουσική - 66 Απαντήσεις
- 2313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
15 Απρ 2024, 17:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σας αρέσουν τα θέματα που συζητιούνται στο phorum?
από Urzaring13 » 18 Απρ 2025, 07:45 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 32 Απαντήσεις
- 688 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nantia114
19 Απρ 2025, 19:40
-