Πετάτε φαγητό;
- Belladonna
- Phorum.gr user: Belladonna
Πετάτε φαγητό;
Είστε από αυτούς που δεν τρώνε φαγητό 2ης ημέρας και πετάνε ό,τι έχει μείνει ή κρατάτε φαγητό μέχρι να χαλάσει και μόνο τότε το πετάτε;
Ξεχωριστή ερώτηση θα κάνω για το ψωμί - για κάποιο λόγο το ψωμί το θεωρώ ειδική κατηγορία που 'δεν επιτρέπεται' να πεταχτεί - έτσι συνήθισα από τους δικούς μου.
Εσείς τί κάνετε; Πετάτε;
Ξεχωριστή ερώτηση θα κάνω για το ψωμί - για κάποιο λόγο το ψωμί το θεωρώ ειδική κατηγορία που 'δεν επιτρέπεται' να πεταχτεί - έτσι συνήθισα από τους δικούς μου.
Εσείς τί κάνετε; Πετάτε;
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Πετάτε φαγητό;
Εξαρτάται μπορει να το δώσω στα ζωντανά.
- Belladonna
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Όχι σπανια θα χαλασει φαγητό .
Τρωω αποκλειστικα και μονο ληγμενα
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Όχι.Belladonna έγραψε: ↑18 Ιούλ 2019, 13:56Είστε από αυτούς που δεν τρώνε φαγητό 2ης ημέρας και πετάνε ό,τι έχει μείνει ή κρατάτε φαγητό μέχρι να χαλάσει και μόνο τότε το πετάτε;
Εσείς τί κάνετε; Πετάτε;
Συνήθως έχω έναν στοιχειώδη προγραμματισμό και όταν ξέρω ότι φτιάχνω κάτι που δεν θα καταναλωθεί, θα βάλω μία ή δύο μερίδες στην κατάψυξη, θα το συνδυάσω με κάτι άλλο ή απλώς θα το δώσω στους γείτονες.
Είμαι από τους τυχερούς που ζουν σε πολυκατοικία ενδοκοινοτικών συναλλαγών.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν τρώω φαγητό 2ης μέρας, εκτός από λίγες εξαιρέσεις.Belladonna έγραψε: ↑18 Ιούλ 2019, 13:56Είστε από αυτούς που δεν τρώνε φαγητό 2ης ημέρας και πετάνε ό,τι έχει μείνει ή κρατάτε φαγητό μέχρι να χαλάσει και μόνο τότε το πετάτε;
Εσείς τί κάνετε; Πετάτε;
Ή θα το πετάξω ή θα το φάω με το ζόρι.

Ποτέ δεν έχει μπει στο σπίτι μου φαγητό στην κατάψυξη.
Δεν πετάω φαγητό αν δεν έχει χαλάσει.
Το ψωμί για μένα δεν έχει ιδιαίτερη αξία. Θεωρώ όμως ότι το να πετάς κρέας είναι μεγάλη αμαρτία.
Γενικά αυτά που πετάω είναι φρούτα, τα ευαίσθητα που αν δεν τα καταναλώσεις σε λίγες μέρες χαλάνε, και λαχανικά, πχ αν βράσω κουνουπίδι στάνταρ θα μείνει μια ποσότητα στο ψυγείο αρκετές μέρες ώστε να αρχίσει να χαλάει.
Το ψωμί για μένα δεν έχει ιδιαίτερη αξία. Θεωρώ όμως ότι το να πετάς κρέας είναι μεγάλη αμαρτία.
Γενικά αυτά που πετάω είναι φρούτα, τα ευαίσθητα που αν δεν τα καταναλώσεις σε λίγες μέρες χαλάνε, και λαχανικά, πχ αν βράσω κουνουπίδι στάνταρ θα μείνει μια ποσότητα στο ψυγείο αρκετές μέρες ώστε να αρχίσει να χαλάει.
Δυστυχώς ναι κ αρκετό .
Σκάνε από παντού φαγητά κ δεν τα προλαβαίνω , τι να κάνω ;
Σκάνε από παντού φαγητά κ δεν τα προλαβαίνω , τι να κάνω ;
~~¥~~
- Belladonna
Αυτό το έχω ακούσει από κάποιους και πάντα μου έκανε εντύπωση.
Εντάξει, πατάτες τηγανιτές πχ δεν τρώγονται αλλά ας πούμε όλα τα όσπρια είναι μην πω και καλύτερα αφού μπουν στο ψυγείο.
- Belladonna
Κι εγώ ζω σε τέτοια πολυκατοικίαΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Ιούλ 2019, 14:23
Συνήθως έχω έναν στοιχειώδη προγραμματισμό και όταν ξέρω ότι φτιάχνω κάτι που δεν θα καταναλωθεί, θα βάλω μία ή δύο μερίδες στην κατάψυξη, θα το συνδυάσω με κάτι άλλο ή απλώς θα το δώσω στους γείτονες.
Είμαι από τους τυχερούς που ζουν σε πολυκατοικία ενδοκοινοτικών συναλλαγών.

Όταν φτιάχνεις βέβαια ένα τσικ παραπάνω για να μην λειφτεί (σύνδρομο γιαγιάς) και σκάσουν και λαχανοντολμάδες από την αποπάνω τότε κάποιο θα πάει για ψυγείο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τα παλιά ψηφοδέλτια τα πετάτε, θα σας δώσουμε καινούργια
από Kauldron » 01 Ιουν 2023, 01:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 316 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από independent44