Smoothies
Smoothies
Γιατί, γιατί, γιατί τα πιο υγιεινά smoothies είναι τόσο απαίσια;;;
Προσπάθησα χτες να ξεκινήσω να φτιάχνω "πράσινα" smoothies γιατί πέρασα μια περιπέτεια με την υγεία μου και χρειάζομαι φουλ βιταμίνες. Ε, αυτό που έφτιαξα δεν πινόταν!!! Βρωμούσε το σέλερι (το χρησιμοποιούν σε πολλές συνταγές), δεν καταλάβαινα καν γλύκα από το φρούτο, το αβοκάντο έκανε την υφή γλοιώδη...γενικά μια αποτυχία!!!
Έχετε καμιά συνταγή με smoothies που να είναι ευχάριστη; Βλέπω σε βιντεάκια που κατεβάζουν πράσινα smoothies με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και θέω να τους χαστουκίσω...
Προσπάθησα χτες να ξεκινήσω να φτιάχνω "πράσινα" smoothies γιατί πέρασα μια περιπέτεια με την υγεία μου και χρειάζομαι φουλ βιταμίνες. Ε, αυτό που έφτιαξα δεν πινόταν!!! Βρωμούσε το σέλερι (το χρησιμοποιούν σε πολλές συνταγές), δεν καταλάβαινα καν γλύκα από το φρούτο, το αβοκάντο έκανε την υφή γλοιώδη...γενικά μια αποτυχία!!!
Έχετε καμιά συνταγή με smoothies που να είναι ευχάριστη; Βλέπω σε βιντεάκια που κατεβάζουν πράσινα smoothies με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και θέω να τους χαστουκίσω...
Re: Smoothies
Το αβοκάντο είναι καλό πράμα αλλά δεν κάνει για σμούθι.
Το σέλερι κάνει μόνο για σαλάτα Waldorf, κατά τα άλλα δεν τρώγεται.
Το σέλερι κάνει μόνο για σαλάτα Waldorf, κατά τα άλλα δεν τρώγεται.
- YouOnlyLiveOnce
Δοκιμασε σπανακι αν σε ενοχλει το σελερι.Αν και εγω περισσοτερο φτιαχνω χυμους.
Αυτο που κανω ειναι οτι προσεχω τα φρουτα αν ειναι ξινα πχ τα πορτοκαλια
θα διαλεξω πολυ γλυκα μηλα,αχλαδια,μπανανα.Η μπανανα συνηθως σωζει την κατασταση.
Το καροτο επισης μου αρεσει πολυ.Ωμο και βρασμενο.Το ιδιο και το παντζαρι.
Το τζιντζερ επισης αλλα τοσο οσο,αν σου ξεφυγει θα ειναι χειροτερο.Γενικα θελει πειραματισμους για να καταλαβεις τι σου αρεσει.
Τωρα κατι γαλατα, γιαουρτια(ασπρα και φρουτων),μελι κτλ εγω δεν τα βαζω
αλλα αλλους τους βοηθανε στην γευση και στην γλυκα που θελουν.
Αυτο που κανω ειναι οτι προσεχω τα φρουτα αν ειναι ξινα πχ τα πορτοκαλια
θα διαλεξω πολυ γλυκα μηλα,αχλαδια,μπανανα.Η μπανανα συνηθως σωζει την κατασταση.
Το καροτο επισης μου αρεσει πολυ.Ωμο και βρασμενο.Το ιδιο και το παντζαρι.
Το τζιντζερ επισης αλλα τοσο οσο,αν σου ξεφυγει θα ειναι χειροτερο.Γενικα θελει πειραματισμους για να καταλαβεις τι σου αρεσει.
Τωρα κατι γαλατα, γιαουρτια(ασπρα και φρουτων),μελι κτλ εγω δεν τα βαζω
αλλα αλλους τους βοηθανε στην γευση και στην γλυκα που θελουν.
Waldorf σαλάτα, ωραία ιδέα για να μην το πετάξω αυτό το πράγμα! Σπανάκι είναι η επόμενη επιλογή μου, ελπίζω να είναι κομπλέ. Έχω και παντζάρι στο ψυγείο.
Όσο για τα φρούτα, είπα για αρχή να καταλάβω τι παίζει με τις γεύσεις των λαχανικών και μετά να προσθέσω. Όμως η μπανάνα με ψήνει (έχω ώριμες, σίγουρα θα είναι γλυκές). Όχι γάλα και γιαούρτι, καλύτερα σκέτα τα φρούτα και τα λαχανικά. Για να δούμε! Αν βρω πετυχημένους συνδυασμούς, θα τους γράψω να παίρνουμε ιδέες.
Όσο για τα φρούτα, είπα για αρχή να καταλάβω τι παίζει με τις γεύσεις των λαχανικών και μετά να προσθέσω. Όμως η μπανάνα με ψήνει (έχω ώριμες, σίγουρα θα είναι γλυκές). Όχι γάλα και γιαούρτι, καλύτερα σκέτα τα φρούτα και τα λαχανικά. Για να δούμε! Αν βρω πετυχημένους συνδυασμούς, θα τους γράψω να παίρνουμε ιδέες.
Γαλα, μπισκοτα, μερεντα, φιστικοβουτυρο (μπορεις να μη βαλεις) και καμια φραουλα για το ξεκαρφωμα.
Ναι, και καναδυό φέτες μουρταδέλα, και πατάτες τηγανητές. Για όνομα...
Μόνο πράσινα πρέπει να βάζεις;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Τι θες εσυ; ε; κανε πιο κει.Nameless Ghoul έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 16:54Ναι, και καναδυό φέτες μουρταδέλα, και πατάτες τηγανητές. Για όνομα...
E, άμα είναι να το ρίξουμε στα υγιεινά συστατικά, ας το κάνουμε σωστά τουλάχιστον. Βάλτε και λίγη λακέρδα μέσα.Custom_F έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 16:57Τι θες εσυ; ε; κανε πιο κει.Nameless Ghoul έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 16:54Ναι, και καναδυό φέτες μουρταδέλα, και πατάτες τηγανητές. Για όνομα...
Το μπροκολο εχει μια ωραια προς ουδετερη γευση.Βιταμινη Ε δεν ξερω αν εχει.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μίξη λαχανικών και φρούτων λογικό μου φαίνεται να βγει άκυρο το μείγμα. Για μένα τα λαχανικά τα τρως, δεν τα πίνεις.
Βάλε φρούτα και λίγο γιαούρτι ή/και γάλα, ή έστω κάτι εκτός από λαχανικά που θα το κάνει πιο κρεμώδες, αν θες να βγει σμούδι και όχι χυμός.
Βάλε φρούτα και λίγο γιαούρτι ή/και γάλα, ή έστω κάτι εκτός από λαχανικά που θα το κάνει πιο κρεμώδες, αν θες να βγει σμούδι και όχι χυμός.
Η πσυχούλα τους το ξέρει. Είδες τι κάνει ο κόζμος για τα views;
Ο τιτλος λεει δμουδιθ! Μια φορα εκανα για τη μικρη επειδη το ειδε στο γιουτιουμπι και δοκιμασα μια ρουφηξια και ηταν ωραιο! Να μην το πω;Nameless Ghoul έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 16:59E, άμα είναι να το ρίξουμε στα υγιεινά συστατικά, ας το κάνουμε σωστά τουλάχιστον. Βάλτε και λίγη λακέρδα μέσα.
Ιπποφαές με μέλι, βιταμίνη Ε 200% παραπάνω από έλαιο σίτου, όλες τις βιταμίνες από Α έως Κ, ιχνοστοιχεία, μέταλλα, αντιοξειδωτικά, αμινοξέα και Ω λιπαρά.
Μόνο που πρέπει να βρεις φρέσκο.
Γιαούρτι για να γίνει σμούθι.
Μόνο που πρέπει να βρεις φρέσκο.
Γιαούρτι για να γίνει σμούθι.
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
Βαλαμε και φραουλες! Σμουθι το ελεγε... εγω ειμαι απο χωριο, δεν ξερω απαυτα τα ξενοφερτα...