SOS αγριογούρουνο
SOS αγριογούρουνο
Μου φέρανε ένα μπούτι αγριογούρουνο, δε τό χω ξανακάνει.
Το μαρινάρισα ολόκληρο απο χθες σε νερό, αλάτι και βαλσάμικο πού λεγε σε μια συνταγή της Αργυρώς κι έλεγα να το κάνω στην κατσαρόλα.
Σήμερα τό κοψα, μιλάμε τα είδα όλα λες και βγήκα απο σκηνή θρίλερ με το μαχαίρι του σεφ(δεν έχω απ τα άλλα) και τα χερια μες το αίμα.
Τί να το κάνω ρε μερακλίδες-μερακλούδες; Κατσαρόλα με κρασί και πορτοκάλι που λέει η Αργυρώ ή έχετε κάτι άλλο στο νού σας;
Το μαρινάρισα ολόκληρο απο χθες σε νερό, αλάτι και βαλσάμικο πού λεγε σε μια συνταγή της Αργυρώς κι έλεγα να το κάνω στην κατσαρόλα.
Σήμερα τό κοψα, μιλάμε τα είδα όλα λες και βγήκα απο σκηνή θρίλερ με το μαχαίρι του σεφ(δεν έχω απ τα άλλα) και τα χερια μες το αίμα.
Τί να το κάνω ρε μερακλίδες-μερακλούδες; Κατσαρόλα με κρασί και πορτοκάλι που λέει η Αργυρώ ή έχετε κάτι άλλο στο νού σας;
Re: SOS αγριογούρουνο
Στιφάδο όχι σε καμιά χύτρα πάντως. Άμα έχεις κατσαρόλα με βαρύ πάτο και άστο να σιγοβράζει για ώρες μέχρι να φτάσω θα είναι έτοιμο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Το μαριν@ρεις σε κόκα κόλα, κάνεις αρκετές χαρακιές και χώνεις μέσα σκόρδα και δενδρολίβανο, αλάτι πιπέρι και όσα κιλά είναι τόσες ώρες στον φούρνο.Ίφιδα έγραψε: ↑10 Μάιος 2018, 10:42Μου φέρανε ένα μπούτι αγριογούρουνο, δε τό χω ξανακάνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 10 Μάιος 2018, 10:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Otto Weininger
Αυτό ακριβώς να κάνεις. Το έχουμε φτιάξει κι εμείς και ήταν τέλειο. Ακριβώς την ίδια συνταγή.
"Beauty slept and angels wept
For Her immortal soul
In this response, all evil chose
To claim her for their very own"
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Νόμιζα οτι το νήμα ήταν φάση, SOS με κυνηγάει αγριογούρουνο τι να κάνω ;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
γιατι αμα μενεις μεσσηνία, στους δρομους βγαινουν τα ατιμα τα στιφαδα
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Ordem e Progresso.
Ξεκίνα, έχει μπόλικο
enterprise-psi έγραψε: ↑10 Μάιος 2018, 10:47Νόμιζα οτι το νήμα ήταν φάση, SOS με κυνηγάει αγριογούρουνο τι να κάνω ;
Μάλλον αυτό με το κρασί και το πορτοκάλι θα γίνει. Ευχαριστώωω
Και εμένα εκεί πήγε.enterprise-psi έγραψε: ↑10 Μάιος 2018, 10:47Νόμιζα οτι το νήμα ήταν φάση, SOS με κυνηγάει αγριογούρουνο τι να κάνω ;
Έχουμε αρκετά περιστατικά με αγριογούρουνα στην Μεσσηνία.
Πρόσεχε μην τρακάρεις κανένα με την μηχανή.
Ο Μαντούβαλος (δικηγόρος) τράκαρε ένα, και το τζιπ στο οποίο επέβαινε αχρηστεύτηκε.
Ρίξτο 2 μέρες στην ψύξη πάνω σε σχάρα με ταψάκι απο κάτω να στραγγίσει το αίμα .Αν κατάλαβα από τα γραφόμενα δεν το έκαναν .
Στέγνωμα καλό πρώτα και μασάζ με αλάτι .
Μετά βλεπουμε.
Στέγνωμα καλό πρώτα και μασάζ με αλάτι .
Μετά βλεπουμε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Aγριογούρουνο έφτιαχνε η μάνα μου Χριστούγεννα. Στην κατσαρόλα, βεβαίως.
Για λόγους ενστίκτου θα άκουγα τον Άγιν.
Για λόγους ενστίκτου θα άκουγα τον Άγιν.
Ordem e Progresso.
Δε τον πρόλαβα τον Άγι στις 12 είχε μπει στην κατσαρόλα, μοσχοβόλησε ο τόπος κι εγινε λουκούμι. Στους άλλους άρεσε, καλο ήταν αλλά μου φανηκε βαρυ και αφηνε.μια μολυβιλα-σιδεριλα στο τέλος και θα φταίει αυτό, που δε το στράγγιξα όσο έπρεπε.
Εντάξει, φάγαμε μπλάντυ αγριογουρουνο σήμερα και σβήσαμε με.αίμα του ταύρου.
Εντάξει, φάγαμε μπλάντυ αγριογουρουνο σήμερα και σβήσαμε με.αίμα του ταύρου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 466 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Japetus
24 Ιουν 2023, 17:09