Σαλέπι
Σαλέπι
Στο προηγούμενο φόρουμ, γράφατε κάτι συνταγές και συμβουλές για σωστή παρασκευή σαλεπίου αλλά ως γνωστόν, χάθηκαν όλα.
Για πείτε κι εδώ πέρα πέντε πράγματα να τα σώσω και στον σκληρό.
Για πείτε κι εδώ πέρα πέντε πράγματα να τα σώσω και στον σκληρό.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Σαλέπι
Ο Ζαιος AZUREUS ήταν γνωστός σαλεπιτζης. Δεν ξέρω άμα γράφει με άλλο νικ εδώ μέσα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Δεν θυμάμαι τον azur, ο Πετρούκιος νομίζω είχε άποψη επι του θέματος
Το άλλο που θυμάμαι είναι οτι είχα πάρει σαλέπι να φτιάξω και δεν πινότανε..
Έτσι προέκυψε η συζήτηση
Τώρα, ξαναθυμήθηκα το σαλέπι αλλά δεν θυμάμαι τίποτα από την συζήτηση
Κάτι συμβουλές για σωστή δόση λέγαμε..
Έτσι προέκυψε η συζήτηση
Τώρα, ξαναθυμήθηκα το σαλέπι αλλά δεν θυμάμαι τίποτα από την συζήτηση
Κάτι συμβουλές για σωστή δόση λέγαμε..
- Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ
Βασικά, ένα μεγάλο ΜΠΑΝ στο σαλέπι... Δεν είναι τρεντιά να το πίνεις, είναι οικολογικό έγκλημα..
Οι έτοιμες τυποποιημένες σκόνες σαλεπιού που πωλούνται στα μαγαζιά είναι άλλο θέμα καθώς παρασκευάζονται από άλλα συστατικά και δεν προέρχονται από αποξηραμένους και κονιορτοποιημένους βολβούς προστατευόμενων ειδών άγριας ορχιδέας..
Οι έτοιμες τυποποιημένες σκόνες σαλεπιού που πωλούνται στα μαγαζιά είναι άλλο θέμα καθώς παρασκευάζονται από άλλα συστατικά και δεν προέρχονται από αποξηραμένους και κονιορτοποιημένους βολβούς προστατευόμενων ειδών άγριας ορχιδέας..
Eγώ το θέλω σαν εναλλακτικό ρόφημα (αντί για καφέ όλη μέρα) και γιατί λένε κάνει καλό, καθαρίζει τους πνεύμονες..κάτι τέτοια τέλος πάντων