Συσκευασμένο ποιοτικό φαγητό και ποτό
Συσκευασμένο ποιοτικό φαγητό και ποτό
Όταν λέμε συσκευασμένα δεν εννοούμε "το έφερε ο θείος μου απ' την Αμερική" ή "το παρήγγειλα απ' το ίντερνετ και μου ήρθε". Εννοούμε τα προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο, κάτι που να μπορώ να βρω εγώ στην Μυτιλήνη, ο Τάδε στην Αθήνα, ο δείνα στην Πελλοπόνησο. Και κάτω, βέβαια, των 25€, μη μου βάλετε το Τζόνι το μπλου.
Εύζων Βαρβαγιάννη
Εγώ όταν σκέφτομαι ούζο σκέφτομαι αποκλειστικά Πλωμαρίτικο ούζο.
Το αγαπημένο μου είναι ο εύζων του Βαρβαγιάννη

Το αγαπημένο μου είναι ο εύζων του Βαρβαγιάννη

Re: Συσκευασμένο ποιοτικό φαγητό και ποτό
Φαίνεσαι μερακλής της Σχολής, Μυτιληνιός;
Ordem e Progresso.
Μέχρι πρότινος ναι και περήφανος. Μετά γεμίσαμε φασίστες οπότε δεν είμαι Μυτιληνιός, απλά τυχαίνει να είμαι από την Μυτιλήνη.
SpoilerShow
Μπορεί να με θυμάσαι κι ως "γραφικό", αυτό ήταν το προηγούμενο παρωνύμιό μου. Τότε το έλεγα συνέχεια
Είναι μία σειρά έτοιμων φαγητών που, απ' ότι έχω καταλάβει, βρίσκεται αποκλειστικά στα lidl, η chef select. Η πλειονότητά τους είναι μέτρια, ό,τι θα περίμενες από συσκευασμένο έτοιμο φαγητό. Όμως το χούμους τους τρώγεται πολύ ευχάριστα κι έχουν και μια αλοιφή που το μόνο που λέει απ' έξω είναι "πάπρικα" και είναι πραγματικά νόστιμη. Αν μου την φέρνανε σε εστιατόριο και μου λέγανε ότι την φτιάξανε αυτοί, θα τους πίστευα.
Ουζο μια και εφερες παραδειγμα το καλυτερο για μενα ( και δεν ειμαι ουζακιας ) ειναι το πιλαβα . Φυσικα πινω και 12 η πλωμαρι . ομως το πιλαβα ειναι το τοπ για τα δεδομενα μου .
Καλο -value- bargrain σε ουισκι επισης ( πρεπει να το εχω ξαναπει 2-3-4 φορες ) ειναι ενα που βγαζουν σε προσφορα τα αβ . clan mcgregor
Καλο -value- bargrain σε ουισκι επισης ( πρεπει να το εχω ξαναπει 2-3-4 φορες ) ειναι ενα που βγαζουν σε προσφορα τα αβ . clan mcgregor
Re: Κολιοί Λέβα
Σε ρούβλια έχει τίποτα;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
το πιλαβα ειναι κορυφη αλλα πηγε στον θεο η τιμη του ασε που ειναι γλυκοπιοτο και θες ενα μπουκαλι την φορα.Νon4me έγραψε: ↑17 Μάιος 2020, 22:34Ουζο μια και εφερες παραδειγμα το καλυτερο για μενα ( και δεν ειμαι ουζακιας ) ειναι το πιλαβα . Φυσικα πινω και 12 η πλωμαρι . ομως το πιλαβα ειναι το τοπ για τα δεδομενα μου .
Re: Εύζων Βαρβαγιάννη
Ωραίο είναι ρε το μινι, γλυκόπιοτο. Είχα τιμήσει αμέτρητα λίτρα του όσο σπούδαζα.
Ίσως γι αυτό σιχαθηκα του ούζο από ένα σημείο και μετά, γιατί ήταν το επίσημο ποτό των κυριως φοιτητικών μου χρόνων.

Tο έχω ξαναπροτεινει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 917 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Exodus
21 Μάιος 2023, 18:30
-
- 10 Απαντήσεις
- 950 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
15 Φεβ 2024, 20:17
-
- 32 Απαντήσεις
- 3105 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
10 Ιουν 2024, 02:16
-
-
Νέα δημοσίευση Γνώμη για φαγητό σε Goodys η Mc Donald's ?
από ossessione » 18 Ιούλ 2024, 03:39 » σε Μαγειρική - 16 Απαντήσεις
- 1190 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
23 Αύγ 2024, 13:46
-