Ποια είναι η καλύτερη έτοιμη πίτα;
- Καραμελίτσα
Ποια είναι η καλύτερη έτοιμη πίτα;
Εννοώ τυρόπιτες, σπανακόπιτες και τέτοια. Και εννοώ σουπερμάρκετ, όχι να παραγγείλω ντελίβερυ από το Χίλτον.
Z
Re: Ποια είναι η καλύτερη έτοιμη πίτα;
Αλεύρι και νερό χρειάζεται, έλεος.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Χεράκια δεν έχεις ;Καραμελίτσα έγραψε: ↑23 Δεκ 2020, 13:53Εννοώ τυρόπιτες, σπανακόπιτες και τέτοια. Και εννοώ σουπερμάρκετ, όχι να παραγγείλω ντελίβερυ από το Χίλτον.
- Καραμελίτσα
Δύο έχω, ευχαριστώ πολύ, ελπίζω το ίδιο και για σένα.Paris έγραψε: ↑23 Δεκ 2020, 14:05Χεράκια δεν έχεις ;Καραμελίτσα έγραψε: ↑23 Δεκ 2020, 13:53Εννοώ τυρόπιτες, σπανακόπιτες και τέτοια. Και εννοώ σουπερμάρκετ, όχι να παραγγείλω ντελίβερυ από το Χίλτον.
Ξέρεις, έχει αναπτυχθεί αρκετά η κοινωνία και το μαγείρεμα δεν είναι πλέον αναγκαιότητα.
Z
- Καραμελίτσα
.
.
- Cecily Anne
Έχω να φάω νόστιμη πίτα απέξω από το σχολείο. Όλες ίδιες είναι. Απαράδεκτες. Ανυπολόγιστη λαδίλα, δεν χωνεύονται με την καμία. Τα ίδια και με τα κουλούρια θεσσαλονίκης, ξαφνικά τα γέμισαν ζάχαρη και έχουν γλυκιά γεύση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Πάντα είχανε και λίγη ζάχαρη μέσα τους τα εβραϊκά κουλούρια.Cecily Anne έγραψε: ↑23 Δεκ 2020, 14:11Έχω να φάω νόστιμη πίτα απέξω από το σχολείο. Όλες ίδιες είναι. Απαράδεκτες. Ανυπολόγιστη λαδίλα, δεν χωνεύονται με την καμία. Τα ίδια και με τα κουλούρια θεσσαλονίκης, ξαφνικά τα γέμισαν ζάχαρη και έχουν γλυκιά γεύση.

.
.
- Cecily Anne
Άλλο να βάλεις ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη και άλλο να είναι γλυκό το κουλούρι.sys3x έγραψε: ↑23 Δεκ 2020, 14:12Πάντα είχανε και λίγη ζάχαρη μέσα τους τα εβραϊκά κουλούρια.Cecily Anne έγραψε: ↑23 Δεκ 2020, 14:11Έχω να φάω νόστιμη πίτα απέξω από το σχολείο. Όλες ίδιες είναι. Απαράδεκτες. Ανυπολόγιστη λαδίλα, δεν χωνεύονται με την καμία. Τα ίδια και με τα κουλούρια θεσσαλονίκης, ξαφνικά τα γέμισαν ζάχαρη και έχουν γλυκιά γεύση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Μην συγκρινεις την σπιτικη βεβαια.Καραμελίτσα έγραψε: ↑23 Δεκ 2020, 14:09Δύο έχω, ευχαριστώ πολύ, ελπίζω το ίδιο και για σένα.Paris έγραψε: ↑23 Δεκ 2020, 14:05Χεράκια δεν έχεις ;Καραμελίτσα έγραψε: ↑23 Δεκ 2020, 13:53Εννοώ τυρόπιτες, σπανακόπιτες και τέτοια. Και εννοώ σουπερμάρκετ, όχι να παραγγείλω ντελίβερυ από το Χίλτον.
Ξέρεις, έχει αναπτυχθεί αρκετά η κοινωνία και το μαγείρεμα δεν είναι πλέον αναγκαιότητα.
- Καραμελίτσα
Αντικαταστάθηκε απο την βόσκηση ;Καραμελίτσα έγραψε: ↑23 Δεκ 2020, 14:09Δύο έχω, ευχαριστώ πολύ, ελπίζω το ίδιο και για σένα.Paris έγραψε: ↑23 Δεκ 2020, 14:05Χεράκια δεν έχεις ;Καραμελίτσα έγραψε: ↑23 Δεκ 2020, 13:53Εννοώ τυρόπιτες, σπανακόπιτες και τέτοια. Και εννοώ σουπερμάρκετ, όχι να παραγγείλω ντελίβερυ από το Χίλτον.
- Καραμελίτσα
Όχι, έχει μαγειρέψει επαγγελματίας, τον πληρώνεις, και τρως αυτό που έφτιαξε εκείνος. Ένα χαρτάκι μπλε που λέει πάνω ΕΥΡΩ το ξέρεις;Paris έγραψε: ↑23 Δεκ 2020, 14:15Αντικαταστάθηκε απο την βόσκηση ;Καραμελίτσα έγραψε: ↑23 Δεκ 2020, 14:09Δύο έχω, ευχαριστώ πολύ, ελπίζω το ίδιο και για σένα.
Z
Η μονη ανεκτή που δοκίμασα και πηγα πηρα χονδρική (δεν αφήνει όμως) ολόκληρη κουτα ήταν αυτή
Περσυ τη πρωτη Κυριακή μετά τα Θεοφάνεια είχα κόσμο και νόμιζαν είναι δική μου
Πολυ τυρί, πολλά φυλλα, νόστιμη και για δυο μερες μετά
Εν σχέση με τις έτοιμες τις άλλες
Οχι δεν έχω σχέση με αυτόν αν θεωρείται διαφήμιση να βγει

Η πιο νόστιμη η σπιτική
Αλευρι, λάδι, ξυδι, νερό, αλατι
Περσυ τη πρωτη Κυριακή μετά τα Θεοφάνεια είχα κόσμο και νόμιζαν είναι δική μου
Πολυ τυρί, πολλά φυλλα, νόστιμη και για δυο μερες μετά
Εν σχέση με τις έτοιμες τις άλλες
Οχι δεν έχω σχέση με αυτόν αν θεωρείται διαφήμιση να βγει

Η πιο νόστιμη η σπιτική
Αλευρι, λάδι, ξυδι, νερό, αλατι
Αυτή που σε κερνάνε, τύπισσα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια ειναι η καλύτερη χώρα για Έρευνα;
από enaon » 11 Φεβ 2025, 18:42 » σε Θετικές Επιστήμες - 11 Απαντήσεις
- 478 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
17 Απρ 2025, 21:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια είναι η καλύτερη ώρα για να αναρτά κανείς στο Πχώρουμ;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 16 Δεκ 2024, 23:05 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 164 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
16 Δεκ 2024, 23:17
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 328 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
16 Σεπ 2023, 11:16
-