Ελληνική ή ιταλική;
Ελληνική ή ιταλική;
https://www.lifo.gr/now/world/o-gkornto ... in-italiki
συμφωνώ με το Ραμσευ
δεν μπορώ να φάω αηδίες
μετά την πρώτη φορά το πολύ δεύτερη δεν ξανατρώω για ολη μου τη ζωή
συμφωνώ με το Ραμσευ
δεν μπορώ να φάω αηδίες
μετά την πρώτη φορά το πολύ δεύτερη δεν ξανατρώω για ολη μου τη ζωή
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: Ελληνική ή ιταλική;
για να προβοκαρει το νεο του επεισοδιο το εκανε
εχει ωραία πιατα η ιταλικη,δεν ειναι μονο ζυμαρικα(αν και εχουν αυτα κυριαρχη θεση σαφεστατα)
η ελληνικη ειναι και αυτη εξαιρετικη και με μεγαλη ποικιλια , επηρεασμενη απο παντου, απο την κουζινα του αρχαιου και μεσαιιωνικου ελληνισμου, την ανατολη,την δυση,τα βαλκανια ειναι σαν σταυροδρομι
στην απλοτητα των νησιων(και οχι μονο των νησιων,ευρυτερα της μεσογειακης ελλαδας),βαζεις διπλα την ποντιακη,την βαρια και υπεροχη κωνσταντινουπολιτικη κ.ο.κ
εχει ωραία πιατα η ιταλικη,δεν ειναι μονο ζυμαρικα(αν και εχουν αυτα κυριαρχη θεση σαφεστατα)
η ελληνικη ειναι και αυτη εξαιρετικη και με μεγαλη ποικιλια , επηρεασμενη απο παντου, απο την κουζινα του αρχαιου και μεσαιιωνικου ελληνισμου, την ανατολη,την δυση,τα βαλκανια ειναι σαν σταυροδρομι
στην απλοτητα των νησιων(και οχι μονο των νησιων,ευρυτερα της μεσογειακης ελλαδας),βαζεις διπλα την ποντιακη,την βαρια και υπεροχη κωνσταντινουπολιτικη κ.ο.κ
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Aυτος δεν είναι που του την είπε μια γιαγιά από τη Σαντορίνη ότι είχε κάνει λύσσα το φαΐ?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Η ποντιακή είναι η νοτιορωσική/καυκάσια στο πιο χωριάτικο.Κόκκορας έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 19:42για να προβοκαρει το νεο του επεισοδιο το εκανε
προσωπικά τη βρίσκω αηδία.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Η ιταλικη ειναι ανωτερη.
Τις εχω ζησει και τις 2 εκ των εσω (οχι μονο σε εστιατορια και σε ταβερνες, αλλα παραδοσιακο φαγητο απο οικογενειες και σε διαφορες περιοχες).
Να σημειωθει οτι οι ιταλοι σαν λαος εχουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 3 κοκκινες γραμμες:
1. Τις ΜΟΥΝΑΡΕΣ
2. Την Μαμα τους
3. Το φαγητο
υ.γ. Ακολουθει η μπαλα, αλλα με σημαντικη διαφορά απο τα πρωτα τρια.
Τις εχω ζησει και τις 2 εκ των εσω (οχι μονο σε εστιατορια και σε ταβερνες, αλλα παραδοσιακο φαγητο απο οικογενειες και σε διαφορες περιοχες).
Να σημειωθει οτι οι ιταλοι σαν λαος εχουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 3 κοκκινες γραμμες:
1. Τις ΜΟΥΝΑΡΕΣ
2. Την Μαμα τους
3. Το φαγητο
υ.γ. Ακολουθει η μπαλα, αλλα με σημαντικη διαφορά απο τα πρωτα τρια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Τζιτζιμιτζιχότζιρας πεσαμε απο τα συννεφα! 
εχειεπιρροες απο ρωσικη,τουρκικη,αρμενικη ,οτι θες
απλη ειναι καια υτη δεν εχει κατι το πολυπλοκο,οτι ειχαν στα βουνα τους συν τα ψαρια της μαυρης θαλασσας
μια χαρα ειναι
μου αρεσει πολυ το λαβας το ψωμι,πολυ περισσοτερα απο οσα εχουν κυριαρχησει στην ελλαδα,ωραια και τα πισια(πιροσκι)
θα ηθελα να φαω επισης τα πιατα της με βαση το πληγουρι,αλλα δεν εχω τοσ τομαχι για αυτο

εχειεπιρροες απο ρωσικη,τουρκικη,αρμενικη ,οτι θες
απλη ειναι καια υτη δεν εχει κατι το πολυπλοκο,οτι ειχαν στα βουνα τους συν τα ψαρια της μαυρης θαλασσας
μια χαρα ειναι
μου αρεσει πολυ το λαβας το ψωμι,πολυ περισσοτερα απο οσα εχουν κυριαρχησει στην ελλαδα,ωραια και τα πισια(πιροσκι)
θα ηθελα να φαω επισης τα πιατα της με βαση το πληγουρι,αλλα δεν εχω τοσ τομαχι για αυτο

- Καραμελίτσα
Εγώ δεν έχω άποψη γιατί δεν ξέρω τί κάνουν οι ιταλοί με τα ψαρια και τα θαλασσινά. Για μένα εκεί κρίνεται η κουζίνα, τα φαγητά με πολύ υδατάνθρακα μου είναι ψιλοαδιάφορα.
Z
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μπράβο ρε Ραμσεϋ! Την είπε στους βρωμιάρηδες τους Ιταλούς με την υπερεκτιμημένη τους σιταροφαγία.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Δεν μπορώ να φάω θαλασσινά με μπεσαμέλ πάντως
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Φιξντ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 19:54Η ποντιακή είναι η αρχαία νοτιορωσική στο πιο χωριάτικο.Κόκκορας έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 19:42για να προβοκαρει το νεο του επεισοδιο το εκανε
προσωπικά τη βρίσκω αηδία.
Είσαι άθρωπος με γούστο, παμ κάνει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Χωρίς γυμναστική δεν κάνεις χαΐρι, Λίτσα.Καραμελίτσα έγραψε: ↑07 Οκτ 2021, 14:56Εγώ δεν έχω άποψη γιατί δεν ξέρω τί κάνουν οι ιταλοί με τα ψαρια και τα θαλασσινά. Για μένα εκεί κρίνεται η κουζίνα, τα φαγητά με πολύ υδατάνθρακα μου είναι ψιλοαδιάφορα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Η ιταλική κουζίνα είναι πολύ πιο μπροστά, καλό είναι ο πατριωτισμός να μην μας πορώνει τόσο πολύ.
Ποια ιταλική μωρέ τώρα... Με τις μαλακίες...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Από ποια ταινία είναι το κλιπ; μάλλον ιταλική 60ς.
από kingstonian » 05 Απρ 2024, 07:55 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 2 Απαντήσεις
- 420 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kingstonian
05 Απρ 2024, 10:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η τουρκική Baykar αγοράζει την ιταλική Piaggio Aerospace
από micmic » 17 Φεβ 2025, 18:59 » σε Εθνικά Θέματα - 1 Απαντήσεις
- 117 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
17 Φεβ 2025, 21:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση General Kiriakos:Ιταλική ενημέρωση για διαθεσιμότητα δύο FREMM εξετάζει το Πολεμικό Ναυτικό
από SeaHawk » 19 Μαρ 2025, 21:25 » σε Εθνικά Θέματα - 101 Απαντήσεις
- 2227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
18 Απρ 2025, 12:53
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 550 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από NovaLacertae
29 Ιουν 2024, 02:27