Φαίνεται πολύ ελκυστική λύση.
Έχει κανείς; Πείτε γνώμες παρακαλώ.
Δεν περνάς από καμία τοπική της ΧΑ
Τ' είν' τούτο; δεν βγάζει τίποτα ο Γκούγκλης
Διάβασα πως αυτο-καθαρίζεται, όχι;Naranjita έγραψε: ↑10 Απρ 2018, 17:49λοιπόν, όχι.
για να το πλύνεις πρέπει να βγάλεις όλον αυτόν τον κάδο, το πάνω μέρος που βγάζει τον αέρα, καθαρίζει μονο με πανάκι και τελικά ύστερα από κανα χρόνο και ελάχιστη χρήση, σκούριασε. ουτε καν ανοξείδωτο δεν ήταν. επίσης, πιάνει αρκετό τόπο πάνω στον πάγκο της κουζίνας, και αν θες να ζεστάνεις ενα φαγητό από το ψυγείο, μέσα παραμένει παγωμένο και κάνει ακριβώς τον ίδιο χρόνο με τον φούρνο.
Το δικό σου είναι με λάμπα αλογόνου;για χωρητικότητα, ούτε λόγος. χωράει ένα μικρό κοτόπουλο το οποιο θα πετάξεις στον πάτο του κάδου με ακριβώς δέκα πατάτες και μετά από δυο ωρες δεν θα εχει ψηθει.
κοινώς, του διαβόλου πράμα.
Ευχαριστώ, Σεβάσμιε.
όπως και να έχει μπροστά μου είσαι Μάστερ Σεφ!!Saliveros έγραψε: ↑10 Απρ 2018, 18:29Ευχαριστώ, Σεβάσμιε.
Έχει και κάποια αρνητικά σχόλια, αλλά είναι παλιό το λινκ, ίσως έχουν βελτιωθεί από τότε (π.χ. λάμπες αλογόνου).
Σημειωτέον, μαγειρεύω μόνο για πάρτη μου, δεν με απασχολεί η χωρητικότητα ούτε ο χρόνος, είμαι αργόσχολος.
(ούτε κάν η νοστιμιά, τρώω τα πάντα. αν είναι άνοστα, τα πλακώνω στο αλάτι και τα καρυκεύματα).