Ρε μαλάκες...
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ρε μαλάκες...
..έχει κανείς από σας κάποια γυναίκα, μάνα, πεθερά, αδελφή, θεία ή οτιδήποτε άλλο, που να βάζει στα γεμιστά σταφίδες γτπκτχ μου;
Η δικιά μου πεθερά με έχει ξεκωλιασει και θέλω να μάθω ποιος τανας γιος είναι υπεύθυνος γι'αυτη την αθλιότητα.
Πετρετζίκης πχ;
Η δικιά μου πεθερά με έχει ξεκωλιασει και θέλω να μάθω ποιος τανας γιος είναι υπεύθυνος γι'αυτη την αθλιότητα.
Πετρετζίκης πχ;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- Επικοινωνία:
Re: Ρε μαλάκες...
Αν δεν είναι πολίτισσα η πεθερά σου, τότε ναι, αυτός ο καργιόλης φταίει.
Εγώ είμαι βορειοελλαδίτης και η γυναίκα μου είναι χαμουτζού και μου λείπουν τα γεμιστά με κιμά γαμώ το θεό μου
Εγώ είμαι βορειοελλαδίτης και η γυναίκα μου είναι χαμουτζού και μου λείπουν τα γεμιστά με κιμά γαμώ το θεό μου

Το βάζουν στη Λαμία.Πτολεμαίος έγραψε: ↑16 Οκτ 2024, 15:52..έχει κανείς από σας κάποια γυναίκα, μάνα, πεθερά, αδελφή, θεία ή οτιδήποτε άλλο, που να βάζει στα γεμιστά σταφίδες γτπκτχ μου;
Πετρετζίκης πχ;
Μάνα πεθεράς, πεθερά, συζυγος, βάζουν. Δε τρελαίνομαι αλλα δε με χαλάει κιόλας.
Και εμένα παρόλο που είμαι του βαθέως νότου.Καπετάν Μιχάλης έγραψε: ↑16 Οκτ 2024, 15:57
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 16 Οκτ 2024, 16:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Γαμάτα φαίνονται 
θα τα δοκιμάσουμε

θα τα δοκιμάσουμε

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Tη Λωξαντρα εχεις πεθερα?Πτολεμαίος έγραψε: ↑16 Οκτ 2024, 15:52..έχει κανείς από σας κάποια γυναίκα, μάνα, πεθερά, αδελφή, θεία ή οτιδήποτε άλλο, που να βάζει στα γεμιστά σταφίδες γτπκτχ μου;
Πετρετζίκης πχ;
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Και σε πιλάφι θα τις δοκιμάσουμε
στο νηματοθετη που μας άνοιξε τα μάτια 

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Δεν βάζω στα γεμιστά, αλλά ούτε με χαλάει φοβερά.
Σε κάποια πιάτα (ιδίως Ινδικά, curry, κλπ) είναι ο,τι πρέπει.
Σε κάποια πιάτα (ιδίως Ινδικά, curry, κλπ) είναι ο,τι πρέπει.
Σταφίδες έβαζε η δικιά μου πεθερά. Αλλά δεν γέμιζε μόνον πιπεριές και ντομάτες αλλά πρόσθετε και κολοκύθια, μελιτζάνες. Δεν τρελαινόμουν αλλά δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.Πτολεμαίος έγραψε: ↑16 Οκτ 2024, 15:52..έχει κανείς από σας κάποια γυναίκα, μάνα, πεθερά, αδελφή, θεία ή οτιδήποτε άλλο, που να βάζει στα γεμιστά σταφίδες γτπκτχ μου;
Πετρετζίκης πχ;
Προσωπικώς, προτιμώ τα γεμιστά με προσθήκη κιμά, χωρίς σταφίδες φυσικά.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 16 Οκτ 2024, 16:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Πτολεμαίος
Εσύ τρως τη γαστρεντερίτιδα του Μπακογιάννη.
Δεν έχεις καλό γευστικό γούστο
- Πτολεμαίος
Καπετάν Μιχάλης έγραψε: ↑16 Οκτ 2024, 15:57Αν δεν είναι πολίτισσα η πεθερά σου, τότε ναι, αυτός ο καργιόλης φταίει.

Τα γεμιστά τα αντρικια, τα γαμάτα είναι με ρύζι και ζακυνθινό πικάντικο λαδοτυρι.
Δεν υπάρχουν άλλα
- George_V
Οι Κωνσταντινουπολιτες διαφωνουν με αυτη τη δηλωση.Πτολεμαίος έγραψε: ↑16 Οκτ 2024, 16:17Καπετάν Μιχάλης έγραψε: ↑16 Οκτ 2024, 15:57Αν δεν είναι πολίτισσα η πεθερά σου, τότε ναι, αυτός ο καργιόλης φταίει.
Τα γεμιστά τα αντρικια, τα γαμάτα είναι με ρύζι και ζακυνθινό πικάντικο λαδοτυρι.
Δεν υπάρχουν άλλα
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Cecily Anne
Είναι η πολίτικη εκδοχή.Πτολεμαίος έγραψε: ↑16 Οκτ 2024, 15:52..έχει κανείς από σας κάποια γυναίκα, μάνα, πεθερά, αδελφή, θεία ή οτιδήποτε άλλο, που να βάζει στα γεμιστά σταφίδες γτπκτχ μου;
Πετρετζίκης πχ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- George_V
Ο παππους μου απε την Πολιν τα ετρωγε με κιμα σταφιδες και κουκουναρι.Cecily Anne έγραψε: ↑16 Οκτ 2024, 16:26Είναι η πολίτικη εκδοχή.Πτολεμαίος έγραψε: ↑16 Οκτ 2024, 15:52..έχει κανείς από σας κάποια γυναίκα, μάνα, πεθερά, αδελφή, θεία ή οτιδήποτε άλλο, που να βάζει στα γεμιστά σταφίδες γτπκτχ μου;
Πετρετζίκης πχ;
Και μπαχαρικα σε level που θα εκαναν οποιοδηποτε ανθρωπο να βγαλει φλογες σαν τους δρακους της Βαλυρια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι έχετε ψηφίσει ρε μαλάκες;
από βοθρατζης » 03 Οκτ 2024, 11:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 34 Απαντήσεις
- 802 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
03 Οκτ 2024, 17:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΒΑΛΤΕ ΑΒΑΤΑΡ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.....
από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 24 Ιαν 2025, 23:42 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 3 Απαντήσεις
- 337 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
25 Ιαν 2025, 00:06
-
-
- 173 Απαντήσεις
- 4012 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
17 Ιουν 2024, 20:55
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί ρε μαλάκες μπαίνετε σε συζητήσεις με τον ΓΓ?
από student » 28 Ιαν 2025, 12:11 » σε Κοινωνικά θέματα - 363 Απαντήσεις
- 4787 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
29 Ιαν 2025, 18:55
-